Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הרכב פולו 2003, מערכת בקרת אקלים קלימטרוניק.

כשהמיזוג פועל, עוצמת המפוח משתנה לבד

מבלי שאגע בה. גם אם אני משנה את עוצמת המפוח ידנית,

לאחר זמן מה היא משתנה, כמעט תמיד יורדת לבד.

האם מדובר בתקלה, או שמא זהו אופן פעולתה?

מצב Auto לא לחוץ, כמובן.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אגב לפני כשנתיים החלפתי את הפאנל עקב תקלה בפאנל הקודם

שגרמה למאווררים לעבוד קבוע.

אני חושב שבפאנל הקודם התופעה לא הייתה מתרחשת, אך אינני בטוח ב-100%.

היתכן כי משהו בפאנל הזה אינו תקין?

פורסם

אך אני לא על מצב אוטומטי.

אני על מצב ידני בו אני קובע את טמפרטורת הקירור ומהירות המפוח.

מה שכן, שמתי לב שהמערכת מתערבת כאשר התנאים נהיים אופטימליים יותר.

הכוונה, אם ממש חם בחוץ הקלימטרוניק לא משנה את עוצמת המפוח.

מנגד, אם אני נמצא בצל, לא בשמש חשופה, ותא הנוסעים יחסית קר, המערכת מורידה את מהירות המפוח.

אני מניח שהנ"ל קורה בגלל איזשהו חיישן.

אך מה אם אני לא רוצה שמהירות המפוח תרד?

דיי מעצבן כל כמה דקות להחזיר את מהירות המפוח לגבוהה יותר.

תודה על עזרתכם, כמובן.

פורסם
למה תקין? במצב אוטומטי מילא אבל בקביעת מהירות ידנית? אין סיבה שהמהירות תשתנה מעצמה.

האמת שלא חקרתי את הנושא אבל גם ברכב שלי מיום עליתו לכביש במקרים מסויימים מערכת בקרת אקלים מסוג קלימטרוניק מתערבת במהירות המפוח גם כאשר המערכת נמצאת במצב ידני.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

טוב, סליחה מראש שלא חיפשתי באינטרנט לפני שפתחתי אשכול זה,

אך התשובה כנראה נמצאת בתחילת העמוד הבא:

http://www.volkswagen.co.uk/technology/glossary/climatronic

Climatronic regulates the interior temperature in line with the preselected preferred temperature by means of automatic adjustment of the blower speed and operation of the air distributor flaps. It thus assures a pleasant climate in all operating and weather conditions, with virtually draught-free flow of air through the passenger compartment.

זה הסעיף הרלוונטי לגבי מה שרשמתי שבעת תנאים חיצוניים אופטימליים יותר, המערכת מווסתת את עצמה לבד:

Climatronic system’s electronic control monitors all key influencing variables and sources of interference, such as the position of the sun, the intensity of its rays and the outside temperature, and adds more or less cool air accordingly

עריכה אחרונה על ידי TurboMan
פורסם

אפשר ו.. המערכת גם במצב ידני של המאוורר, עוברת מצבים בפתיחת התריס של האוויר החיצוני.

מהירות המפוח נשארת קבועה, אבל בגלל פתיחת או סגירת התריס, יש שינוי קל ורעש שונה.

(מערכת האוורור, מתוכננת לשנות את מצבי התריס, להכנסת אויר טרי כל טווח זמן מסוים -

מרק10 אם אני לא טועה, רשם על-כך בעבר)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בתצוגה של מערכת בקרת האקלים ניתן לראות את השינוי במהירות המפוח כאשר המערכת במצב ידני כלומר השינוי מתבצע ללא התערבות של הנהג אלא באופן ייזום על-ידי המערכת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...