Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לפני שבוע קניתי דאצ'ה סטפווי דיזל 2015 עם 20 אלף ק"מ.

לקחתי את האוטו לבדיקה והדבר היחידי שנאמר זה שגומיית מוט מייצב קרועה ויש להחליף אותה באחריות החברה(תוצאות הבדיקה מצורפות).

חוץ מזה האוטו חדש.

היוםנסעתי למוסך מורשה של רנו בחיפה. העלו את האוטו על ליפט ומצאו שעקב מכהנקרעה גומיית מוט מייצב ימנית. כמו כן מצאו קרע במרכב התחתון של הרכב(קרובמאוד למקום של מוט המייצב)!!!

משם נסעתי למכון בדיקה לשאול איך יכול להיות שהם פיספו כזה קרע במרכב הרכב.

מנהל המכון בהתחלה אמר שלא יכול להיות שפספסו. הם בדקו את האוטו בשנית ואכן הסכימו שנפלה טעות.

המכוןהסכים לתקן את האטו במוסך פרטי של המכון. כאשר התעקשתי שהתיקון יעשה במוסךמורשה של רנו עקב האחריות. מנהלהמכון לא הסכים בשום פנים.

האופציות שעומדות לרשותי:

1) לתקן את גומיות מוט המייצב על חשבוני(בעלות של 215 שח) במוסך מורשה ולשכוחמכול הסיפור עד המכירה של האוטו ששם כנראה אצטרך לרדת במחיר של הרכב.

2)לתקן במוסך הפרטי של המכון בחלפים מקוריים ולקוות שהאחריות של האוטו לא תיפגע.

3)לתקן את הגומיות מוט מייצב והפגיעה במרכב במוסך מורשה של רנו ואחרי זה לתבועה את המכון בתביעות קטנות.

אשמח לדעתכם. תודה!

20160803_082502.jpg20160803_082517.jpg2016-08-03 18.20.13.jpg

פורסם

ממליץ לתקן את הגומיות מוט מייצב והפגיעה במרכב במוסך מורשה של רנו ואחרי זה לתבועה את המכון בתביעות קטנות.

כי רק אצלם חלקים הם מקורים וגם תשמור על אחריות ואז את חשבונית של 215 שח תן למכון לשלם,דרך אגב תבקש לתקן או לפחות ליישר את קרע.

פורסם

בטופס התחייבות של מכון הבדיקה רשום שתאלץ לתקן במוסך שמכון הבדיקה יפנה אותך אליו .

הייתי יותר מודאג מירידת הערך עקב הקרע מאשר מהגומיה של המייצב.

פורסם

מה העלות הכוללת לתיקון במוסך של רנו?

215 לגומיות וכמה לתיקון המכה?

בכל מקרה הייתי מתקן במוסך שלי שאני סומך עליו ואז תובע בתביעות קטנות את מכון הבדיקה. הוא טעה - שישלם. לקחת 600 ש"ח סתם על בדיקה הם יודעים לקחת יופי.

פורסם (נערך)

תן להם לתקן את הרכב .אופציה 2 לעיל. הם הציעו פתרון הוגן ולא תאבד אחריות. אם תרצה ,קח שמאי ותבע אותם על ירידת ערך בתביעות קטנות. לשקט הנפשי אתה יכול אחכ להראות את התיקון למוסך מורשה לחוו"ד. אם טעו בתיקון תוסיף לתביעה.

פעם הבאה תעזוב בדיקה במכון. לך ישר למוסך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

במכון בדיקות הזה "מגיע לו" שיתבעו אותו על בדיקה שכזו.

אם כדאי לעשות כן - כבר אינני יודע.

השאלה היא גם מה עלות תיקון הקרע (כפי שכבר נשאלת).

alfa 156 2.5.

פורסם

בדוק מהי ירידת הערך על מכה שכזו ודרוש זאת מהמכון על ידי תביעה! אם מכון בדיקה מפספס קרע שכזה בתחתית הרכב שיישב בבית במקום לגרום עוגמת נפש ללקוחות! בהחלט ביזיון!

פורסם

עידכון בנושא:

לא יצא לי עדין לקבל הצעת מחיר ממוסך מורשה על תיקון הקרע. מה שכן, בררתי מול המוסך מורשה בקשר לאחריות. האחריות לא תיפגע אם אני אתקן במוסך אחר.

בקשר לתביעה:

התייעצתי עם שמאי רכב בקשר לתביעה. עקרונית מכוון שהרכב היה כבר שבוע אצלי המכון בדיקה יכול לטעון שאני גרמתי לקרע ולנסות להתנער מאחריות. ירידית ערך שניתנה על סמך תמונות של הקרע היא בערך 5% . שזה 3 אלף שח.

דברתי בשנית עם מנהל מכון הבדיקה והוא הבטיח שהרכב יתוקן בצורה הטובה ביותר(הקרע והגומיות). שלח תמונות של הרכיב והקבלה. הכול כמובן מקורי.

כנראה שאבחר באופציה השנייה. שזה תיקון במוסך של מכון הבדיקה ולאחר מכן אלך לבדוק את טוב התיקון במוסך המרכזי של רנו.

תודה רבה לחברי הפורום. אעדכן בהתפתחות העניינים.

פורסם

אם המכון מתקן כמו שצריך, עם חלקים מקוריים אני אישית הייתי מסכים.

בבית משפט הם יכולים לטעון שזה קרה אצלך.

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

פורסם

אני מבין מדברי פות"ש (ציטוט החלק הרלוונטי):

"מנהל המכון בהתחלה אמר שלא יכול להיות שפספסו. הם בדקו את האוטו בשנית ואכן הסכימו שנפלה טעות.

המכון הסכים לתקן את האטו במוסך פרטי של המכון. כאשר התעקשתי שהתיקון יעשה במוסך מורשה של רנו עקב האחריות. מנהל המכון לא הסכים בשום פנים."

שיש הכרה של המכון שפספסו בבדיקה, וגם בעקיפין עקב ההסכמה לתיקון אצלם.

alfa 156 2.5.

פורסם

הולכים מקליטים אותם שהם מודים שזה באשמתם ושהם מצעים לתקן על חשבונם. לוקחים שמאי מקבלים דוח ותובעים על הכל בתביעות קטנות את המכון

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

עזוב אותל מעיצות אחיתופל שנתנו לך פה- המכון זורם אתך, לא מתווכח ולא מנסה לייאש .

תבקש שיתקין גומיית מייצב מקורית, וידאג לתיקון הקרע וכיוון פרונט .

למה פרונט? כי סביר להניח שאחרי מכה כזאת יש פגיעה בפרונט .

תלחצו ידיים, ויהיה לך גם מכון טסטים שיזכור אותך בתור בחור חביב.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
  • תוכן חדש...