Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לתביעה:

התייעצתי עם שמאי רכב בקשר לתביעה. עקרונית מכוון שהרכב היה כבר שבוע אצלי המכון בדיקה יכול לטעון שאני גרמתי לקרע ולנסות להתנער מאחריות.

לדעתי יש סיכוי טוב שאתה גרמת לנזק הזה.

קשה לי להאמין שהבוחן לא ראה את הקרע בברזל.

-

פורסם

פחות סביר שתגרום לכזה נזק ולא תשים לב, עם הסמיכות לגומיה של המוט מיצב אני אומר שאין סיכוי שהוא גרם לנזק.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איזה ליכלוך! המכון לוקח על עצמו שנפלה טעות ואכן היה פיספוס ואתה עוד מאשים את הלקוח בגלל שהרכב היה אצלו שבוע והוא נהפך כניראה לסנילי שלא זוכר שהוא גרם לנזק שכזה? מקווה שאתה היחיד (וגם זה לצערי) שחושב כך!

פורסם (נערך)

מאור היקר,

אני מבין שתגובתי הרגיזה אותך, אבל גם שמאי הרכב שפות"ש פנה אליו,

אמר לו בדיוק את אותו הדבר:

בקשר לתביעה:

התייעצתי עם שמאי רכב בקשר לתביעה. עקרונית מכוון שהרכב היה כבר שבוע אצלי המכון בדיקה יכול לטעון שאני גרמתי לקרע ולנסות להתנער מאחריות.

נ.ב.

אתה לא יודע מה השיקולים של המכון לקחת אחריות.

לפעמים עדיף לבעל העסק לשלם מכיסו, מאשר לריב עם הלקוח.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

המכון יכול בקלות להתנער מהנזק הוא יטען בקלות שלא ניתן לדעת אם הקרע לא נוצר אצלך ויתחמק מתיקון,

קבל את ההצעה שלו בסה''כ לא מדובר בתיקון כלכך מסובך

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
בכללי איך הרכב ? בכמה רכשת ?

קצת על הרכב.

אני חיפשתי רכב סופר מיני חיסכוני. לכן הדאצ'ה דיזל היתה אופציה לא רעה.

האוטו שנת 2015 אפריל והיה עם 21 אלף ק"מ. קניתי אותו ב 61500 שח.

יתרונות:

חיסכוני - בנסיעה משולבת הרכב אוכל בסביבות 19 ק"מ לליטר(760 ק"מ ל40 ליטר). כמו כן הסולר זול יותר מבנזין, שגם זה נחמד(באיזה 30 א"ג לליטר).

מנוע שקט - ביחס לרכב הקודם שלי(רנו קליאו 3) המנוע כמעט ולא שומעים אותו(בעיקר בכביש המהיר).

גובה- לא פוגש מידרכות, יושב גבוה על הכביש.

מנוע יחסית חזק - 90 כ"ס שמרגישים הרבה יותר. לא צריך למשוך הילוכים(האוטו בקושי מגיע אצלי ל2.5 אלף סל"ד) על מנת לנסוע בקצב סביר.

חסרונות:

פשוט : כמו שכולם יודעים דאצה זה רכבים יחסית פשוטים. אני לא חפשתי משהו מיוחד ולכן אני חיי עם זה בשלום.

בלמים: הבלמים מרגישים לי חלשים לאוטו הזה. נורא ספוגיים ודורשים לחיצה הגונה על מנת לעצור.

מזגן : המזגן די חלש. בימים חמים לי הוא לא מספיק, לעומת זאת לבת זוגתי הוא מספיק מעל ומעבר. לכן אני לא אובייקטיבי בנושא. ממה שאני יודע ברכבי רנו עם מנוע דומה המזגן לא מקפיא וגם כאן המקרה דומה.

בסה"כ אני ובת זוגתי מרוצים מהאוטו.

פורסם

המטרה שלי לא הייתה לגרום למשהו לבחור צד. או לאמין לצד כזה או אחר. המטרה שלי הייתה להציג מקרה שקרא בפועל. ולקבל פידבק מאנשים שאולי נתקלו במקרים דומים.

פורסם

בקשר לנושא:

כפי שספרתי החלטתי ללכת לתקן את הליקוים במוסך של המכון בדיקה.

מתברר שבסוף הם החליפו את הגומיות ותיקנו את הפח במכון בדיקה עצמו.

לקח להם שעה וחצי להחליף את גומיות המייצב ונראה שהם לא כול כך יודעים מה הם עושים. את הפח הם החזירו למקום ומרחו קצת זפת.

על מנת לבדוק את טיב התיקון קפצתי למוסך המרכזי של רנו. סיפרתי ליועץ שירות על המקרה ובקשתי שיבדקו שהכול במקום ויושב כמו שצריך. הופתעתי שהיועץ שירות רק הסתכל מתחת לאוטו ואמר שהכול נראה לו בסדר. אני ציפתי שאחרי שספרתי לו שהרכב קיבל מכה במוט מייצב והפח התחתון נקרע האוטו יעלה על ליפט ויבדקו ששום רכיב אחר לא נפגע, כמו המשולשים לדוגמה. אולי אני טועה אבל הבדיקה של יועץ השירות נראה לי מאוד לא מקצועית או שאני פידנט מידי?

ממה שמצליחים לראות מהתמונות הייתם ממליצים לקפוץ למקום נוסף לבדוק את אוטו?(אם כן אשמח להמלצה באזור חדרה - פרדס חנה) כי נראה שהאוטו קיבל מכה די רצינית...

תודה על הייעוץ הכוונה בנושא!!!

• תוכן חדש...