Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, אצלך זה G12++ מינימום

תודה

מעניין אותי, איך אתה יודע...זה כתוב איפה שהוא?

או שאתה פשוט שולט חזק בדגמי VW?

פורסם

האמת היא שאתה סיפרת לי:

תודה

מאחר וב 25 שנות נהיגה איכשהוא לא נתקלתי בזה, לפחות לא זכור לי, חידשת לי לגבי המים המזוקקים. בסופו של דבר כשנתקעים חייבים לעשות משהו. בתחנת הדלק הוא הוסיף את הנוזל שקניתי למה שהיה. לשאלתי, במפורש אמר שזה בסדר. לדעתי זה אינטרס שלו להגיד שזה לא בסדר וצריך להחליף את כל הנוזל, אבל הוא לא עשה זאת.

כמה שאלות

1. למה לא בתחנות דלק?

2. מדובר בפאביה ולפי ספר הרכב המפרט הוא

TL-VW 774 G

מדובר במפרט פולסוווגן וברור שיש בחוץ, כאלה שהאותיות VW לא יהיו כתובים עליו ועדיין יתאימו. כמו בכל חלק אחר שעולה חצי ברגע שמורידים את שם מותג היצרן פוולספגן, מאזדה או מרצדס.

השאלה איך מוצאים את התואמים, וכמה באמת זה משמעותי בהנתן מזג האויר בישראל (טמפרטורת קיפאון \ רתיחה).

בסעיף 2 ציינת את המק"ט של נוזל הקירור שלך, חיפוש קצר שלו בגוגל יגיד לך שזה G12++

ועוד משהו...25 ש"ח לגלון נשמע זול בצורה מטורפת.

קח עצה - תקנה מקורי! או של חברה מוכרת ותלך על G13. לא G12 ולא G12++ ושלא ינסו למכור לך שטויות.

פורסם

זה מקורי אני מניח. עוד לא ראיתי.

הוא הציע G12 ב 25 ו G13 ב 70. הוא עשה בדיקה טלפונית עם הקניין שלו.

הנחתי שההפרש נובע משאריות מלאי או מזה ש G12 הוא "דגם" ישן יותר, כמו כל דבר.

גם המחירים שלו מעולים. הוא מוסך מעולה, אמין, ישר.

סבבה.

תודה

הוא הזמין את שניהם, בלי קשר אלי. שבוע הבא אראה שה G13 הוא אכן G13.

פורסם
G13 ב 70 ₪ זה מחיר יפה מאוד. צריך 2 יחידות של ליטר כל אחד..

להבנתי במיכל יש 1.5 ליטר. עדיין כנראה צריך 2

• תוכן חדש...