Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמשה

teac50
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתמול (חמישי) בזמן שהייתי העבודה מישהו החליט שהמשה שלי לא בא לו בטוב , והוא החליט לסגור איתה חשבון בעזרת מוט ברזל(כנראה) , מה שגורם לי לחפש שמשה אחרת (כי לנהוג כמו אייס ונטורה לא מגניב כמו שחשבתי).

הלכתי לאוטו גלאס הציעו לי 1000 ש"ח כולל עבודה תמורת תחליפי כי שמשה לאוטו שלי ממש נדירה (רנו מגאן קופה 2 ליטר שנת 99) ופה נאשלת השאלה האם לקחת תחליפי או להתחיל לחפש בפרוקיות?13682011_10210352726925246_1931187637_o.jpg

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

היא ייחודית לקופה?

בכל מקרה גם מקוריות יכולות להיות כבר שרוטות ואז כבר עדיף חליפית

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

איפה אני יכול למצוא את המק"ט לחלון כדי שאני אדע אם יש דגמים עם חלון זהה

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

תכלס, אתם יכולים לעשות ציפוי בהיר מאוד נאנו קרמי לכל החשש של החוסר סינון חום, צריך לראות איך זה נראה , בטוח שהמשטרה לא תשים לב , העניין מה עם הטסט.

אני דווקא הייתי דואג להתקנה לקויה ולחוסר עמידות ואטימות.

לגבי השמשות המקוריות השרוטות, אכן כן, בד"כ המגבים גורמים לזה אבל זה לא בר השוואה לנזק כזה.

• תוכן חדש...