Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
מה יותר מאוזן בה?

אתה תשלם פחות מהאיביזה אבל תקבל גם הרבה פחות איבזור.

והיום לדעתי לאיבזור יש שיקול לא קטן.

איבזור זה יופי, השאלה אם הוא עדיף על מרחב פנימי, תא מטען, נוחות, ורסטיליות, גיר פלנטרי נטול שגיונות, שנת אחריות נוספת וגם הנחה קטנטונת של 3000 ש"ח. ובכל מקרה התשובה לה כמובן מסורה לשיקול דעתו הפרטי של כל קונה. נכון שהאיביזה נמכרת במספרים גדולים יותר, אבל יש לא מעט מכוניות שנמכרות במספרים עלובים והן לא פחות ממצוינות, גם באופן מוחלט גם יחסית לאחרות שאנשים הולכים מכות בתור לקניתן, ככה זה. לי לפחות אין ספק שלו ה 208 היתה נושאת תג יצרן יפני או קוריאני הסיפור היה אחר לחלוטין. הנה, אפילו המיצובישי שלך, שהיכרות עם המקבילה האטראז'ית שלה, בהחלט מבהירה את העמדה שלך על חשיבותו העליונה של האיבזור והעדפתו המוחלטת על כל ענין אחר, נמכרת במספרים לא רעים כלל להבנתי, כנראה שגם לאחרים האיבזור והסמל חשובים יותר מהתכונות לפיהן אני למשל בוחר מכוניות. ליצרנים אגב זה מצוין, פיתוח ושיכלול שילדות ומנועים למשל זה עסק יקר, לזרוק כל מיני גאדג'טים פנימה ולהשען על תפיסה עממית של מותג הרבה יותר זול.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

אם כול המן נוסעים מאחור לפיגו יהיה יתרון אחרת מקדימה יש מספיק מרחב באיביזה.

לי האיביזה הייתה נוחה גם כן,מי שנוסע בעיר אולי יעדיף את המושב של הפיגו,מחוץ לעיר בכביש מפותל לדעתי תמיכת הצד של האיביזה תהיה יתרון.

לא יצא לי לנסוע על הגיר החדש של פיגו.

שנת אחריות זה חשוב,אך לי אישית היה פחות קריטי.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

^ פחות חשוב גם כשאתה עם DSG או TSI?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם לא קניית בית,אחרי החזרת הרכב לסוכנות הייתי מבצע הזמנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...