Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,המצב הוא כרגע "שנעלמה" לי הידית החמודה שהיתה לי..

התחלתי לשוטט קצת באיביי ולא מוצא ידיים ורגליים

אני צריך שתתחיל מ10 nm עד סביבות ה100nm לסגירת ברגי ראש מנוע

התקציב הוא כמה שיותר זול ,אבל משהו יחסית אמין (סיני גם בא בחשבון) ועדיפות לדרייב חצי

אשמח מאד אם מישהו התנסה או מכיר ויודע להמליץ

בתודה מראש

רמי

פורסם

אם יש לך מישהו שיביא מאמריקה (יש להם סניף כמעט בכל עיר גדולה):

http://www.harborfreight.com/1-2-half-inch-drive-click-type-torque-wrench-62431.html

יש לי ואני מבסוט, לרוב גם יש מבצעים שמורידים את המחיר לאיזור 12-15 דולר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

gabi,

אני לא חושב שיש בכלל ידית עם הינע 1/2 שמתחילה ממומנט כל כך נמוך (NM10). ידיות מומנט עם הינע 1/2 בד"כ מתחילות מ- 28NM, יש גם כאלה ארוכות שמתחילות במספר גבוה יותר.

לטווח המומנט שמחפש פותח השרשור, מומלץ להשתמש בידית עם הינע 3/8.

פורסם

רמי היקר...

תרים טלפון לטכנו צינור...חנות זולה מאוד שמחזיקה כימעט הכל בכל הנוגע לתחום! יש מצב שתצא משם עם עוד כמה פריטים בעגלה ולא תתאפק!

פורסם
רמי היקר...

תרים טלפון לטכנו צינור...חנות זולה מאוד שמחזיקה כימעט הכל בכל הנוגע לתחום! יש מצב שתצא משם עם עוד כמה פריטים בעגלה ולא תתאפק!

הי מאור,

רכשתי לא מעט כלים מהחנות הזאת (כולל ידית מומנט הינע 3/8 של סיגנט), אבל ידית מומנט טובה הוא לא ימצא שם במחיר של המוצר שהמליצו לרכוש כאן דרך EBAY.

אם אינני טועה, המחיר עבור ידית מומנט הינע 3/8 בטכנו צינור היה סביב 200 ש"ח, כלומר מחיר כפול מהידית שב-EBAY.

• תוכן חדש...