Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפחות, לא זקוק לראות נייר בקובץ מצורף.

כמובן שזה רצוי להעלות, אבל לא חובה.

אנחנו לא בית משפט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי חלק מתפקידם הוא לנסות לסייע לחברי הפורום מול הגורמים הרלבנטיים בחברה.

ישה

לעניין התפקידים שלוקח על עצמו נציג של ספונסר הגיב בפורום מנהל אחד פעם אחת, מדבריו ניתן להבין שלא מתוקף תפקידם לנהל משפטי שדה מתוקשרים.

הכי קל לצעוק על הש.ג. בקריה על ההחלטות של הרמטכ"ל.

לא לנהל משפטי שדה אלא בדיוק לנסות למצוא פתרון כפי שכתבתי בהודעה.

משהו כמו נציג תלונות הציבור בחברה/ משרד ממשלתי.

מישהו שהוא לא מעורב בעיסקה ויכול לסייע לשני הצדדים לרדת מהעץ שאליו/ עליו טיפסו.

ומה איכפת לי מה דעתו של אותו מנהל:-D. הוא בדעתו אני בדעתי.

לא הבנתי מה רצית לאמר במשפט האחרון

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יש עדויות בשטח שזה בדיוק מה שהחבר'ה עושים - מעבירים פניות בה"פ לשירות לקוחות ומנסים לעזור.

בין זה לבין להגיב בפומבי בשרשור הזה (או בכל שרשור תלונה אחר על כל יבואן אחר) יש מרחק עצום.

לכן הדרישות בנוסח "למה לא מגיב בלאט ?!" לא מחזיקות מים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

השרשור הזה נראה (נקרא) כמו משחק "סולמות ונחשים" על טסטוסטרון.

עכשיו אני מחכה לפתיחת שרשור חדש של מישהו שהזמין רכב עם מושבים בצבע בז' והוא נלקח ממנו, וחוזר חלילה.

פורסם
יש עדויות בשטח שזה בדיוק מה שהחבר'ה עושים - מעבירים פניות בה"פ לשירות לקוחות ומנסים לעזור.

בין זה לבין להגיב בפומבי בשרשור הזה (או בכל שרשור תלונה אחר על כל יבואן אחר) יש מרחק עצום.

לכן הדרישות בנוסח "למה לא מגיב בלאט ?!" לא מחזיקות מים.

אני נציג חברת צ'מפיון

אני בקשר עם פות"ש בה"פ ומול הנציגים הרלבנטיים בחברה בניסיון למצוא פתרון מתאים בהקדם.

אדווח לכם בסיום

בתודה

מיד היה מנמיך / מכבה את הלהבות.

עד למציאת הפתרון או עד לפיצוץ

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני טוקבקיסט

זה תשובה זה ?! עדיף כבר לא היית כותב שום דבר במקום התשובה הפוליטית הזאת !!

פףףף מה באת לסובב אותנו פףף !?

אם כבר במשחקי תפקידים עסקינן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לעניין התפקידים שלוקח על עצמו נציג של ספונסר הגיב בפורום מנהל אחד פעם אחת, מדבריו ניתן להבין שלא מתוקף תפקידם לנהל משפטי שדה מתוקשרים.

למשתמשים הרשמיים של היבואנים (או עסקים אחרים) אין תפקיד בפורום, מעבר לזה שהם רוצים לקחת.

הם רק צריכים לשלם על הזכות לפעול בפורום באופן מסחרי (להציע מרכולתם, וכו'...), כי מי שרוצה להשתמש בפלטפורמה לקידום עסקיו, צריך לשלם.

מעבר לזה, הם משתמשים לכל דבר ועניין, מבחינת האדמין.

אם הם גם משמשים פה כסוג של שירות לקוחות לחברי הקהילה - הרווחנו.

אם הם מעבירים פידבק מהלקוחות בפורום לחברה - הרווחנו

אם הם מנצלים את הפלטפורמה ליזום פעילויות לקהילה - הרווחנו

אבל הם לא נציגי/שגרירי החברה בפורום והם לא נציב קבילות הקהילה, ואי אפשר להתייחס אליהם ככאלו, כי זה לא הפונקציה שיושבת מאחורי היוזר.

מה אתם חושבים, שאיזה איש שיווק שאחראי ליוזר בפורום (אני מנחש) יתחיל לנהל פה משברים משפטיים ועסקיים, מול איזה לקוח (אחד מיני אלפים) שפתח פה תלונה...

בחייאת, הגזמתם.

אם הוא מעביר את התלונה הלאה כבר... נו, אתה יודעים... הרווחנו.

נ.ב.

הרי גם אם יבוא עסק שלא משלם, אם איזה משתמש כתב עליו דברים, הרי שברור שמותר לו להגיב עליהם, והוא גם יכול לכתוב למשתמש באופן פרטי. בשביל זה לא צריך משתמש רשמי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

וגם אנשים חיים בסרט שצ'מפיון שמים פס על הפורום הזה או מה כתוב בו.

וואו הגיעו 6 מגיבים שכתבו שלא יתקרבו יותר לואג. בו הו.

בזמן שאנחנו מתדיינים פה במקרה נכנס לקוח נוסף וקונה לעצמו גולף.

נכון, בלי לשמוע את הצד השני אי אפשר להכריע בלה בלה בלה. יחד עם זאת, מהיכרותי עם עולם הרכב, הסיפור נשמע מאוד הגיוני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

תגובה כמו שישה הציג הייתה נראת מאוד מכובדת בעיני ולפחות מפגינה שיש עניין מינימלי בלקוחות ואני מאמין שאני לא מדבר רק בשם עצמי. אם זה היה מגיע עם איזה follow-up מכובד אז בכלל זה היה גורם כאן לשינוי מגמה (ברמת השרשור לפחות).

אני דווקא לא חושב שהלקוח תמיד צודק ולא חסרים פה דיונים בהם דעת הרוב דווקא הייתה לטובת היבואן. נגיעה אנושית בהחלט יכולה להטות את הכף בדברים כאלו.

ובנתיים כל הכבוד לצ'מפיון שהם יכולים להתעלם לחלוטין משש (נניח) לקוחות שלא יקנו סקודה ראפיד היום, לא יתקרבו לפאסאט בעוד עשר שנים וגם לא יפנקו את עצמם ב-Q5 בעוד עשרים.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

למה לנעול?

אחרי כל הדרמה והתהפוכות הייתי שמח לראות את בעל הרכב המאושר מעלה צילומי חוץ ופנים של הרכב המדובר.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
אני נציג חברת צ'מפיון

יש, ידעתי, אתה המשת"פ.

תמיד ידעתי שיש בנינו חפרפרת.

סוף סוף עלינו עליך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד בחייאת

שיישאר בינינו האאא

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...