Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל על UP

Ahbarony
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו תגיד תודה, לרומניה בדכ טסים עם ה 737-900 (לפחות ב 6 פעמים שאני טסתי לשם בטיסת ערב היומית של אל על), אתה זכית לחווית אספנות בניחוח קלאסי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

בהלוך קיבלתי אותו. ehd שהיה אז בן שנה וחודש. קצת צפוף יותר אך קבינה נורמלית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי טיסה ללונדון ביום חמישי הקרוב בעשר בבוקר,טיסה עם טורקיש ועצירה לשעתיים באיסטנבול(אני יודע שנפלתי על היום הכי עמוס EVER בנתב"ג,באסה)

רכשתי כרטיס ללונדון עם קונקשן ולא את הכרטיסים בנפרד(מופיע כזוג כרטיסים)

אני צריך לאסוף את המזוודות באיסטנבול או שיעבירו לי אותם בצורה אוט' לטיסה הבאה ללונדון?(גם הטיסה ללונדון היא של טורקיש)

האם ניתן לבחור מושבים במטוס?(מסר לי הודעה שלא נותרו מושבים ועכשיו מופיע שכיוון שנותרו פחות מ48 שעות לא ניתן לבחור מושבים )

תומר

Capture111.PNG

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אין צורך לאסוף את המזוודה היא תגיע ללונדון ישירות מתל אביב ולהפך.

נסה באתר של טורקיש בעזרת מספר ההזמנה שלך לבחור מושבים, אצל הטורקים אין אחידות ולפעמים ניתו לבחור מושבים, אך לא תמיד.

אני נתקל בהמון בעיות בנושא זה בטורקיש.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

נסה לבחור מושבים - אחת התלונות שלי על טורקיש היתה שהדבר הזה לא עובד כראוי בקונקשן.

הגע לנתב"ג מוקדם ובקש מהדיילת מעבר חירום. יש סיכוי שיפעל (לי זה פעל בשני הקטעים בהלוך, בקטע השני בחזור)

באיסטנבול אתה יוצא המהמטוס (סיכוי טוב שבאוטובוס) הולך חצי קילומטר, עובר בדיקה ביטחונית זריזה וחוזר לגייט לעליה למטוס. המזוודות עוברות ישירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

צינתי אתמול, הכי גרוע שבו הייתי עד היום זה CDG. מבוך עצום.

יש שדות בהם הקישור בין טרמינלים נעשה ברכבת, כיון שהמרחק ביניהם מגיע למספר קילומטרים.

העיקר שהישראלים מקטרים על המרחקים בנתב"ג. האמת היא שהוא אחד השדות הנוחים לנוסעים שאני מכיר, אם כי, כמובן, יש בו מעט מאד קונקשנים.

מרבית השדות המערביים משולטים היטב. IST בהחלט משולט לא רע. צריך לעקוב אחרי השלטים של transfer שמביאים אותך לאיזור הבידוק הביטחוני מול השער הראשי, ומשם אתה ממשיך לשער היציאה. יכול להיות גם connecting passengers או passengers in transit.

טייס אוירובטי - ראיתי את הטיסות שלך A321 ו-A332. לפחות בקטע הראשון נסה להשיג מושב במעבר החירום, הוא מרווח מאד, בעקר לרגליים. המחיר הוא שמטען היד חייב להיות בתא העליון, אי אפשר להשאיר מתחת למושב שלפניך. ודומני שאין מערכת בידור אישית.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, לרוב בידור אישי קיים במושבי יציאת החירום, רק שלעיתים הוא נשלף ולא מקובע בכיסא לפניך. כל חברה והקונפיגורציה שלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני מדבר על מה שזכור לי מטיסה לפני חודשיים. היתה מערכת אישית ב-738 ומערכת אישית לא תקינה ב-739, לא זכורה לי מערכת אישית ב-320/321. אבל אולי הייתי עסוק בדברים אחרים ולא חיפשתי אותה .

פורסם
יש לי טיסה ללונדון ביום חמישי הקרוב בעשר בבוקר,טיסה עם טורקיש ועצירה לשעתיים באיסטנבול(אני יודע שנפלתי על היום הכי עמוס EVER בנתב"ג,באסה)

רכשתי כרטיס ללונדון עם קונקשן ולא את הכרטיסים בנפרד(מופיע כזוג כרטיסים)

אני צריך לאסוף את המזוודות באיסטנבול או שיעבירו לי אותם בצורה אוט' לטיסה הבאה ללונדון?(גם הטיסה ללונדון היא של טורקיש)

האם ניתן לבחור מושבים במטוס?(מסר לי הודעה שלא נותרו מושבים ועכשיו מופיע שכיוון שנותרו פחות מ48 שעות לא ניתן לבחור מושבים )

תומר

רשום באתר של טורקיש שצ'ק אין ובחירת מושבים עושים החל מ 24 שעות ועד 90 דקות לפני הטיסה (בדיוק אותם זמנים של אל על)

לא מפתיע שאתה כרגע לא יכול לבחור מושב

פורסם

רוב הטיסות שלי עם אלעל הן לאירופה בלבד ויש לי נסיון של כמה עשרות טיסות בחברות אחרות גם כן.

אתמול הורגשו שיבושים והטיסה שלי לציריך עוכבה בשעה וקצת כשמסתבר שהטייסים ישבו לשתות קפה לידי בלאונג׳ במקום להיות במטוס (רבע שעה לפני המראה מתוכננת). הזוי בהחלט.

לרוב השירות באלעל סביר פלוס, המרווח גם כן ורק המטוסים הישנים והעיצומים הם הגורם הבעייתי.

הבעיות בניגוד למה שחלקכם חושבים הן בהנהלה ולא בדיילות למרות שכמו בכל מקום איכות האנשים יכולה להשתנות מפעם לפעם.

זה לא שאני מגן עליהם אבל יש לי נסיון של כ4 שנים ובערך 60 טיסות איתם, מעבר לזה את בת הזוג שלי הכרתי באחת הטיסות (הייתה דיילת אלעל עד לאחרונה) ואני יודע איך הדברים עובדים מבפנים...

לגבי הבחור עם התרופה שחייבת קירור - כזה דבר מחייב מכתב מרופא ואם הדיילים מסרבים, מבקשים לדבר עם מנהל השירות שלפי ראות עיניו יכול לערב בהחלטה טייס.

אגב מרווח רגליים, נסו לטוס עם tap. יש לי תמונה להמחשה מאתמול שלצערי אינני יכול לעלות מהסלולרי... בואו נגיד ש 1.78 גובה נדחסו בקושי עם בירכיים מקופלות למשך כמעט 4 שעות.

פורסם

צריך לקחת בחשבון שבחברה (גם גדולה ובייחוד בחברה קטנה יחסית כמו אלעל), עיכוב של 2-3 מטוסים יכול לגרום עיכובים מטורפים כאלה.

תוסיף על זה את השביתה ואת המטוסים החכורים וקיבלת הסבר די ממצה למה יש עיכובים בשפע.

• תוכן חדש...