Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המשפחה עומדת להתרחב בקרוב וצריך להיערך מבחינת רכב.

צריך להיות רכב עם תא מטען גדול שיוכל להכיל עגלה של תאומים ואולי גם עגלת טיולון לילדה.

צריך מרחב פנימי שיוכל להכיל 2 בוסטרים לתינוקות וכסא בטיחות לילדה.

מעבר לזה, צריך גם מקום לתיקים במידה ונוסעים לטיולים, חופשות וכו'

אני מחפש רכב כמה שיותר זול - בשאיפה סביב 20-30K אך אני מאמין שזה לא ריאלי, ולכן מוכן להתגמש עד 50K מקסימום.

תודה לעוזרים.

פורסם

יונדאי i30CW או קיה סיד סטיישן יתאימו השנים הרלוונטיות לתקציב 2010-2012.

אופציות נוספות הן משפחתיות גדולות: פורד מונדיאו, מאזדה 6, יונדאי סונטה - שם אפשר למצוא מכוניות גם במחירים נמוכים יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם רכב יותר זול ריאלי - פוקוס סטיישן צורה קודמת ( עד 2011 ). קצת כבד ולא ממש חסכוני בדלק, אבל מרווח, נוח ובטיחותי מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבדוק פיסית עם הכסאות מהבית. אני מעריך שכל הרכבים שכתבו לך פה לא יתאימו.במרבית המקרים רכב מנהלים אינו רחב יותר ממשפחתית אלא ארוך יותר. אחרי שתתייאש תריץ פה חיפוש בפורום על רכבים לשלושה ילדים ושם תמצא כבר תשובות . יש פה הרבה שרשורים בנושא.

פורסם

למה לא יתאימו? מדובר בשני בוסטרים הגבהה לילדים מעל גיל 3 וכיסא בטיחות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

בא נעשה חשבון: הבוסטר רוחבו 44 ס"מ . כסא בטיחות : תלוי ביצרן אבל בקלות 45 ס"מ (לרוב יותר) . מודדים את החלק הרחב ביותר. הגענו במינימום ל 134 ס"מ שאתה צריך ולא דיברנו על הקושי לחגור עצמאית.

אם הכסאות יכנסו בקאיה סיד אז אשריך אבל קרא לדוגמא את השרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?368689

(ויש רבים כאלו בפורום)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא יודע לגבי קיה, אבל בפוקוס כל זה נכנס בלי בעיה/ קומבינה ( שכוללת פשרה על בטיחות ).

פורסם

בזמנו (2009) גררתי את רגלי ו2 כסאות בטיחות ובוסטר אחד לכל הסוכניות הרלוונטיות והפוקוס אכן הצליחה להכיל את שלושת האינסטרומנטים מאחור (חייב לציין שהחגירה של הילד בבוסטר הייתה לא קלה),

המגאן אז הייתה צרה יותר (שלא נדבר על המאזדה והקורולה).

פורסם
למה לא יתאימו? מדובר בשני בוסטרים הגבהה לילדים מעל גיל 3 וכיסא בטיחות.

הפוך גוטה.

שני כסאות בטיחות ובוסטר אחד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

צודק.

אבל גם כל אלה נכנסים לספסל האחורי של פורד פוקוס. הבעיה בדרך כלל תהיה ברגע שמדובר בשלושה מושבי בטיחות מלאים - דורש סידור של מיניוואן דמוי רנו סניק.

פורסם

תודה לכולם על העזרה.

מדובר בשנה הראשונה על 2 סלקלים לתינוקות ועוד כסא בטיחות לגיל 3.5 (לא נראה לי שעוברים לבוסטר בגיל כזה). זה המצב הכי קיצוני שיהיה. מעבר לזה צריך גם תא מטען שיכול להכיל עגלת תאומים ותיקים גדולים למקרה ונוסעים לטיול או חופשה.

הפוקוס תעמוד בזה?

מה לגבי סוזוקי ליאנה שנת 2007? יש דגם בצורת סטיישן.

תודה.

• תוכן חדש...