Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכולם על העזרה.

מדובר בשנה הראשונה על 2 סלקלים לתינוקות ועוד כסא בטיחות לגיל 3.5 (לא נראה לי שעוברים לבוסטר בגיל כזה). זה המצב הכי קיצוני שיהיה. מעבר לזה צריך גם תא מטען שיכול להכיל עגלת תאומים ותיקים גדולים למקרה ונוסעים לטיול או חופשה.

הפוקוס תעמוד בזה?

מה לגבי סוזוקי ליאנה שנת 2007? יש דגם בצורת סטיישן.

תודה.

סוזוקי ליאנה?!?!? הצחקת אותי...

הייתה לי ליאנה ובקושי נכנסה בתוכה עגלה סטנדרטית. אם מוסיפים קניות-אין סיכוי.

מחזק את הסובארו b4 מהצורה החדשה.

מניסיון שלי בוולוו s60 שנת 2010 3 אנשים יושבים בניחותה במושב האחורי.

אבל לדעתי הסובארו b4 נותנת מענה לכל הקריטריונים שלך, ובנוסף היא מפגינה אמינות מעולה כצפוי מסובארו, יחסית לא בולעת בנזין, טיפולים זולים, בטיחותית ומרווחת מאוד.

והכי טוב הוא שמחיר הסובארו נופל למחירים מצחיקים. רכב בן 5 שנים יעלה פחות מ 60000.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

תודה, אבדוק את ה B4, למרות שראיתי ביד 2 שכמעט ואין היצע לדגם סטיישן... האם קריטי לא לקחת פחות משנת 2009? בגדול, אני מחפש 2008 ומעלה.

פורסם

חפש רנו סניק שטופלה במורשה ויש היסטוריית טיפולים (כדי לוודא שזה לא לימון).

הרכב המשפחתי האולטמטיבי לשלושה קטנטנים.

:wink:
פורסם

סובארו B4 או שברולט מאליבו - תנסה למצוא כאלו שהן מוסבות לגז.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני עדייו בחיפוש הרכב המתאים...

רנו סניק ירדה מהפרק למרות שמחירי יד 2 מתחת לשנתון 2011 מאוד קורצים (סיכויים גבוהים לביקור חודשי במוסך ותחזוקה יקרה).

מישהו המליץ לי ללכת לכיוון של סיטרואן ברלינגו או רכבים דומים (מוגדרים בארץ כ"מסחרי"). אין לנו בעיה עם ידני. רק חשוב שתהיה דלת פתיחה משני הכיוונים. למישהו יש חוות דעת או המלצות על רכבים כאלה?

פורסם (נערך)

2 סלקלים וכיסא בטיחות לא ייכנסו בשורה אחת באף משפחתית רגילה לדעתי.

לבוסטר עוברים מעל 30 ק"ג בד"כ, תלוי במגבלת הכיסא. אם אתה רוצה להחכים קצת בנושא- קרא בבלוג של "אבי ורון".

לדעתי לא יהיה לך מנוס מלעבור למיניוואן קטן, אולי אפילו טנדרון יעשה את העבודה כפי שרשמת.

סיטרואן ברלינגו נפוץ מאוד בשוק ולכן יהיה זול יחסית, לטעמי יהיה נוח מאוד למשפחה, קיימים דגמים עם דלתות הזזה משני הצדדים.

אופציות נוספות (כנראה יקרות יותר) הן פיאט דובלו, רנו קנגו או פולקסווגן קאדי.

בלי קשר לרכב-

אמליץ לך על עגלה לתאומים (שלי כבר בני שנה+), ממש להיט.

http://www.babyjogger.co.il/shop/strollers/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%99-%D7%A1%D7%9C%D7%A7%D7%98/

עריכה אחרונה על ידי botzek1
  • תוכן חדש...