Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מדברים על הרכב הנוכחי, מדברים על המונדאו הקודמות שהתפרקו לך כי אנסת להן את החיים וזה לא הפריע לך להחליף בהן כמעט כל דבר. ופתאום עכשיו כשבסך הכל נופל חלון החלטת שמונדאו זה זבל ואין מה להחזיק אותו.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי אני מאוד מפחד שגם החדשה תתחיל לעשות צרות כמו הקודמת

אני הפעם כן יטפל בה בשביל הניסיון אבל אני ממש לא בונה על זה שזה ימנע ממנה לעשות לי צרות כמו הקודמת

אולי אני אשם בזה שאני מצפה שהאוטו יתנהג כמו האימפרזה או הMPV שהייתה לי לפני

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
כי אני מאוד מפחד שגם החדשה תתחיל לעשות צרות כמו הקודמת

אני הפעם כן יטפל בה בשביל הניסיון אבל אני ממש לא בונה על זה שזה ימנע ממנה לעשות לי צרות כמו הקודמת

הקודמת עשתה בעיות כי תיחזקת אותה יותר גרוע מהטנדרים של דעא"ש.

בנוכחית בסך הכל התקלקל חלון. הגיוני ברכב בן 5. זה לא שהלך המנוע של החלון, חלונות נופלים בד"כ בגלל קליפס פלסטיק או משהו קטן כזה.

לפי ההודעות שלך אפשר להבין שאתה לא מייחס חשיבות לתחזוקה, מבחינתך רכב זה כמו מיקרוגל או טלויזיה, משתמשים עד שמתקלקל ואז זורקים וקונים חדש. זה לא ככה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)
מבחינתך רכב זה כמו מיקרוגל או טלויזיה, משתמשים עד שמתקלקל ואז זורקים וקונים חדש. זה לא ככה.

ככה זה צריך להיות.

הלוואי ויכולתי לקנות רכבים חדשים, לזרוק אותם כשהם מתקלקלים, ולקנות חדשים אחרים, ולא להתעסק עם מוסכים/בדיקות/יד2/עוד פעם מוסכים/אחשלי זה מדוקטור.

מתישהו זה כיף להתעסק והכל, ללמוד דברים חדשים, אבל בסופו של דבר נגמרים לך העצבים לזה, ואתה רוצה לזרוק את הגרוטאה לפח, ולקנות אוטו נורמלי.

כן, אתה אשם. פורד מונדאו זה רכב מושלם, וכל אחד מגיע עם עותק של פרוטוקולים של זקני ציון חתום ע"י הנרי בכבודו ובעצמו. ואתה, בגלל שהעזת להחליף שמן אחרי 30 אלף ק"מ במונדאו הקודמת, גרמת לזה שנפל לך חלון במונדאו החדשה. תתבייש לך.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הקודמת עשתה בעיות כי תיחזקת אותה יותר גרוע מהטנדרים של דעא"ש.

בנוכחית בסך הכל התקלקל חלון. הגיוני ברכב בן 5. זה לא שהלך המנוע של החלון, חלונות נופלים בד"כ בגלל קליפס פלסטיק או משהו קטן כזה.

לפי ההודעות שלך אפשר להבין שאתה לא מייחס חשיבות לתחזוקה, מבחינתך רכב זה כמו מיקרוגל או טלויזיה, משתמשים עד שמתקלקל ואז זורקים וקונים חדש. זה לא ככה.

כל השירשור הזה נראה כמו מקרה קלאסי של Don't feed the troll. אני לא מאמין שאתם חוזרים על אותם דברים מיליון פעם ואשכרה משקיעים בהודעות כאן.

פורסם
מבחינתך רכב זה כמו מיקרוגל או טלויזיה, משתמשים עד שמתקלקל ואז זורקים וקונים חדש. זה לא ככה.

ככה זה צריך להיות.

צודק לחלוטין.

כאילו, צודק שזה "צריך להיות" ככה בעולם אידיאלי יחד עם שלום עולמי מוות לאנשי הקריוקי בשעה 0000+ במרפסת ומכשיר כזה שאתה שם על החתול שלך ושומע מה הוא *באמת* חושב.

פחות צודק בכך שזה לא באמת ככה כי יש דברים מציקים כאלו כמו נניח מציאות או מכאניקה, ורכבים שלא מטפלים בהם (אפילו, רחמנא ליצלן, יפנים) נוטים להחזיר נשמתם למוסך באופן מוקדם מהצפוי ):

אז לבינתיים חלקנו יעשו טיפולים בזמן ; יקללו את השכנים (דאעש והקריוקי'ס, למרות שיש דמיון מסוים בין השניים) ; יתרגמו את החתולים (כלל אצבע: הם בד"כ אומרים "תמות") -

וחלקנו יחפש את מי להאשים בנ"ל

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

עם כל הצער שבדבר

QkmD5oI.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מתישהו זה כיף להתעסק והכל, ללמוד דברים חדשים, אבל בסופו של דבר נגמרים לך העצבים לזה, ואתה רוצה לזרוק את הגרוטאה לפח, ולקנות אוטו נורמלי.

אוטו שנת 2011 זה גרוטאה?! מכוניות חד פעמיות זה אחלה קונספט, רק צריך שכחדשות הן יעלו בהתאם. לזרוק כל שנתיים רכב שקנית ב6 ספרות לפח זה אידאלי אולי כשאתה על אסיד.

כל השירשור הזה נראה כמו מקרה קלאסי של Don't feed the troll. אני לא מאמין שאתם חוזרים על אותם דברים מיליון פעם ואשכרה משקיעים בהודעות כאן.

משעמם היום.

פורסם

כל עוד זה 6 ספרות בתרגום משקלים לדולר זימבאבווה, זה בסדר

zimbabwe-one-hundred-trillion-dollars.jpg

פורסם

בארצות הברית מאזדה 3 חדשה מהניילונים עולה בסביבות ה50 אלף.

נגיד אחרי 3 שנים היא שווה 20 אלף (הגזמה), מאוד ריאלי להחליף כל 3 שנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ובאירופה מחליפים רכב בממוצע כל שנתיים, אבל זה לא שאחרי שנתיים הרכב במצב של לזרוק פח.

פורסם

אין לי מה להוסיף על מה שאריק כתב לך כבר. אתה רוצה להתעקש, רכבים שלך ימשיכו להרוג מנועים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אוטו שנת 2011 זה גרוטאה?! מכוניות חד פעמיות זה אחלה קונספט

הבעיה שבישראל, הקונספט הזה שהנהיגו היצרנים בזמן האחרון, מתנגש בגישת "רק לעשירים יש אוטו, לכן נזמבר אותם" של הממשלה משנות ה50, גישת "הוא לא רוצה לקנות חדש? אז נזמבר אותו עם מחירי תיקונים" של היצרן, ו"נזמבר אותם בכל מקרה, למה מה הם יעשו? ילכו לייבואן מקביל?" של היבואנים.

מה שיוצא, זה שגם כמות ווזלין מסחרית לא תעזור לך. לא שיישאר לך כסף לווזלין.

פורסם

לדעתי קצת קשה לנסוע בראש שקט עם רכב שעבר את ה5 שנים או 100 אלף קילומטרים.

אני מאוד הייתי שמח אם היה ניתן להחליף אוטו כל 3 שנים.

האפשרות היחידה היא ליסינג, אבל המחיר גדול ממחצית המשכורת של רובנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...