Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לידיעה אם קראתם את השרשורים שלי

משום מקום חלון אחורי נפל.

יש לי אחריות אלדן, מתקן ומעיף את האוטו הזה מצידי גם בהפסד של 10 אלף.

שמתי 50 אלף בשביל לשכוח מה זה מוסך.

כנראה שכל הפורדים זבל. אחליף בi20 חמודה והכל יהיה טןב.

רק יונדאי או קיה מהיום.

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני באמת מנסה להבין אם בגלל חלון שנפל פשוט פסלת רכב שלם שהוא טוב יותר מכל יונדאי או קאיה...

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
אני באמת מנסה להבין אם בגלל חלון שנפל פשוט פסלת רכב שלם שהוא טוב יותר מכל יונדאי או קאיה...

זה מעיד שהרכב עדיין זבל ואחרי המונדאו הקודמת שלי לא לוקח עוד צאנס

פורסם
הוא טוב יותר מכל יונדאי או קאיה...

"כל" יונדאי או קיאה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בכל השרשורים שלך על הרכב הזה לא ראיתי תיעוד של תקלה אחת. לפני שבוע רצית ייעוץ בנוגע למערכת גז...

אתה חושב שנשמתה של ה-2002 שסיימה את חייה כברזל התגלגלה לזו דרך החלון שנפתח?

פורסם
ואתה חושב שבI20 לא יהיו לך בעיות,חה.

מה ז"א נפל החלון?

יצא מהמנגנון ואי אפשר להרים אותו כעת.

והיה לי כבר מונדאו זבל כל שבועיים היה מושבת, לא קניתי אוטו ב50 אלף בשביל שזה שוב יקרה.

פורסם

אתה קצת מגזים עם ההשערות שלך והדברים שלך.

כנראה שאתה, קיבלת רכב בעייתי מאוד, זה הכל. אחד מתוך עשרות אלפים.

לכל רכב יש בעיה כזאת או אחרת, לא אני אל אומר את זה כי יש לי פורד, התנסתי במספיק רכבים לדעת מה זה תקלה חוזרת או תקלה כזאת או אחרת.

שתה קצת מים, פעם הבאה קנה עם תחושות טובות יותר.

ביג דיל... נפל החלון.

פורסם

הגימור ואיכות ההרכבה בפורד אכן לא טובה.

אצלי פוקוס2000 ליסינג - הגומיות של הדלתות התפרקו. הגג לא מתוח, זה בנוסף לבעיות הגיר הידועות.

בפוקוס 2000 יש מערכת משודרגת. יצאו לי בועות אוויר בפאנל שלה.

הרכב כבר לא אצלי.

פורסם

אנחנו מדברים על מונדאו, איכויות הרכבה רחוקות שנות אור מהפוקוסים ידידי.

במקרה יודע מהמונדאו ליסינג הרגילה שנתון 2008 (הצורה החדשה) ולבין גימור טיטניום 2011 שיש לי.

האמן לי... שאיכויות ההרכבה כמו של טנק. (הרכב ברמת גימור גבוהה מאוד, כולל עור וכו').

אני אפתיע ואומר שגם תיבת ההילוכים בין הפוקוס לבין המונדאו שונות, POWERSHIFT עם 6 הילוכים מצמדים רטובים לעומת יבשים בפוקוס.

פורסם (נערך)
הגימור ואיכות ההרכבה בפורד אכן לא טובה.

אצלי פוקוס2000 ליסינג - הגומיות של הדלתות התפרקו. הגג לא מתוח, זה בנוסף לבעיות הגיר הידועות.

בפוקוס 2000 יש מערכת משודרגת. יצאו לי בועות אוויר בפאנל שלה.

הרכב כבר לא אצלי.

מנסיון ארוך מאוד מאוד עם פוקוס כזו 1600 מה שאתה מתאר לא היה קיים ואני מכיר עוד הרבה מאוד פוקוסים,זה לא המחלות שלהן מלבד הגומיות שהוציאו לגבי זה תיקון.

הגג מתוח כמו MILF מבברלי הילס ושום בעיות גימור ברכב הזה שוב מלבד הגומיות.

דווקא בפורד האיכות גימור כל הרכבים החדשים שלהם מאוד גבוהה.

ופותח השרשור,אנחנו יודעים איך טיפלת ברכב,גם הרכב הכי אמין בעולם לא היה שורד את מה שהעברת אותו.

קודם תתחיל מלטפל ברכבים שלך ואז תוכל לבוא בטענות שהרכב לא אמין.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הבעיה עם הגומיות קיימות גם בטנדרים של פורד F350 החדשים , הגומיות שמסביב לדלת יוצאות מתחתיה.

מה שמוזר זה שתמיד היתה להם את המחלה הזאת גם בטנדרים הישנים, בפוקוס זה גם ככה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...