Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אמנם חדש בכתיבה כאן אך נהנה לקרוא, כבר זמן רב, בחלק ניכר מהנושאים בפורום.

בקרוב יסתיים חוזה הליסינג ואצטרך לבחור אחת מהשתיים:

* פורד פיאסטה

* מאזדה 2

(החברה שייכת לקבוצת דלק ולכן רק מאזדה או פורד)

היום אני נוהג על פיאסטה (אוטומט 1.6) ומאוד מאוד נהנה.

אנחנו זוג בלי ילדים, כך שתא מטען לא רלוונטי כ"כ מבחינתי. גם צריכת דלק לא תשנה הרבה.

אני נוהג לא מעט ולעתים מרחקים גדולים וחשוב לי שאהנה מהנהיגה (תנוחת ישיבה, שדה ראייה ומערכות שונות) וארגיש בטוח.

עד לפני שבוע הייתי משוכנע שאלך שוב על פיאסטה... שיחה סתמית עם נציג אלבר, שבא לקחת את האוטו לטיפול, גרמה לי לחשוב שוב. הוא טוען שה-2 החדשה מאוד מוצלחת ושהיא עדיפה על הפיאסטה.

דעתכם?

פורסם

מדוש לא תזמין נסיעת מבחן במיוחד אם אתה מקבוצת "דלק" ? אמנם כשאני רציתי נסיעת מבחן בקיה סיד עשו לי פרצוף חמוץ בגללל שזה ליסינג ולא נתנו אבל נראה לי שלך יתנו

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

המאזדה 2 היא באמת מכונית מאוד מאוד מוצלחת, מה גם שהיא מודרנית הרבה יותר מהפיאסטה שבבסיסה היא בת כ-6 שנים.

יחד עם זאת, חשוב לשים לב איזה דגם מגיע לך במסגרת עסקת הליסינג שכן מאזדה 2 בגרסת הליסינג שלה מאבדת מהאופי שיש לרכב ולאבזור שלו.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

תודה רבה על התשובות. נראה שגם אם הדגם של המאזדה אינו המפואר (אני עדין לא יודע איזה דגם בעסקה), יכול להיות שהוא באמת עדיף על הפיאסטה המזדקנת.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

פורסם (נערך)

היי,

אין לי מושג בקשר לפיאסטה...

יש לי מאזדה 2 אקטיב(הדגם הכי פשוט-ליסינג תפעולי)2015,ניסיתי לבקש את הדיינמיק אבל הבוס התקמצן

:wink:

אצלי כ 7 חודשים(כ 14000 ק"מ),

עיצוב חיצוני - בעיניי יפה,הרכב יותר ארוך ממה שהיה נראה לי בתמונות,ולטעמי יפה בעיקר במבט מהחזית ומהצד.

עיצוב פנימי - אהבתי,נוח לשימוש,משולב קרבון(או דמוי) שנראה יפה,"עיצוב נקי".

איבזור - גם שזו הגרסה הבסיסית,האיבזור סביר(ולדעתי מאובזר יותר מהגרסאות הבסיסיות של דגמים מקבילים),יש כפתור הנעה שזה נחמד(ללא מפתח),יש כפתור מצב ספורט - אהבתי , יש בלוטוס מובנה, זה הדברים היוצאי דופן,חבל שהמראות לא מתקפלות חשמלית ושאין משענת ליד,אין מולטימדיה(רדיו דיסק רגיל),אין בקרת אקלים(מזגן רגיל-עובד סבבה),אין ג'אנטים-טסות (פלסטיק רגילות), אין מערכות בטיחות מתקדמות.

נוחות - טוב האמת שהרכב קצת קשיח,בכביש טוב הכול סבבה ,אבל בכביש משובש הוא קצת קופצני וקשיח,כיסאות מקדימה - המרווח בסדר, המושב של הכיסא קצת קצר, סה"כ הוא סביר אבל בנסיעה ארוכה(אילת)כבר קצת פחות נעים. כיסא /מרווח מאחורה - לא נבדק.

התנהגות כביש/חווית נהיגה - אהבתי,הרכב מגיב ומתנהג טוב,גם במצב הרגיל ובמצב ספורט בכלל סבבה,אפשר גם לשים את ההילוכים במצב מניואל שזה גם נחמד(במיוחד במצב "ספורט").

צריכת דלק - לא ממש בדקתי(יש לי דלקן),לדעתי מעריך כ 1 ל 13/14.

בג'אז - לא ענק אבל יש מקום.

רעשים - מהמנוע רק בהתנעה, רוח מעל 120 קמ"ש קצת רועש מהחלונות.

לסיכום : באופן אישי אני מרוצה מהרכב,אם אתה מחפש רכב קצת יותר מהנה לנהיגה על קצת חשבון נוחות - שווה בדיקה,לדעתי שווה לקנות את הדיינמיק(או כמובן את הדגמים מעל אם בתקציב).

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי ערן מ
  • תוכן חדש...