Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

במידה ואני מעוניין לשדרג את מערכת הסאונד לבמוו סדרה 1 חדשה (מגיעה עם מערכת גרועה עם 4 רמקולים) -

האם יש איזושהי מגבלה ממשית שקשורה לאחריות יצרן? משהו שמגביל אילו מערכות ניתן להתקין על הבמוו שלא יעשה אחר כך בעיות באחריות יצרן (נניח תהיה תקלת חשמל ויראו שאין לי מערכת מקורית)?

כרגע שמעתי על מערכת שלכאורה מאושרת עי היבואן (אלפיין) שכוללת 2 רמקולים קדמיים, 2 טוויטרים, ומגבר. עלות 5900 שח לפני מעמ. נשמע די יקר למערכת שלא כוללת גם רמקולים אחוריים.

אשמח לשמוע דעתכם

פורסם

אין 8 אינטש ברצפה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עד כמה שזכור לי בסדרה 1 כמו בסדרה 3 יש 8 אינטשים ברצפת הרכב של כל אחד מהמושבים הפנימיים.

אמליץ בחום גם להתעניין מול יוסי אלפיין ecaudio.co.il וגם מפיץ את arc audio הוא מכיר את הבימריות האלו היטב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האלפיין היא אופציה לא רעה (לא יצא לי לשמוע), אבל היא כוללת סט רמקולים, ומגבר.

אם הביקורות טובות, אזי שראיתי קיטים מעין אלו גם בחו"ל, אולי משתלם יותר להזמין משם.

M-TECH E46

פורסם

יש לך את GLADEN ONE 201 בנוי לרכבי BMW (לא צריך בניה לא כלום הכל מוכן להתקנה)

יש לך לדוגמה את חבילה הזאת כולל כל האבזור ואפילו יריעת איטום, הם חשבו על הכל רק תחבר

רק שהיתי מציע מגבר עם DSP יש להם אותו אחד רק עם DSP

Mosconi ONE 130.4 DSP (אם יש לך הזדמנות להביא מחול אחלה, אם אין נראה לי יש היבואן בארץ)

תראה דוגמה פה הכל מצולם וברור.

בהצלחה

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

• תוכן חדש...