Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בזמנו רכשתי את היונדאי ג'נסיס, מנוע V8 4.6, הדגם הכי מאובזר שהיה להם.

הרכב שימש אותי ואת אבי תקופה לא קצרה וצבר כ70000 ק"מ על השעון במשך שנה וקצת, אמין מאוד, חזק ומפנק.

בהשוואה ישירה לסדרה 5 דאז היונדאי נתנה הרבה יותר בהרבה פחות, הרכב היה מאוד איכותי.

יונדאי זה לא יצרן שמשחק בקקי וממש לא יצרן שאפשר לזלזל בו, כשהם הכריזו שתוך 10 שנים הם יהפכו לאחד מחמשת היצרנים המובילים, עולם הרכב גיחך, מיותר לציין שזה לקח להם כמעט חצי מהזמן המוצהר.

לגבי טכנולוגיה, כשיצרנים אירופאים משתמשים בספקים חיצוניים לרוב חלקי הרכב (כולל תיבות הילוכים) יונדאי מפתחת ומייצרת הכל בבית, הקונצרן הענקי הזה מחזיק במפעלי מתכת, זכוכית, אלקטרוניקה ועוד, בין היתר הוא מייצר ספינות משא, רכבות, נגררים מלאים (מספיק לנסוע פעם אחת על כביש בארה"ב בשביל לראות משאית אחת לפחות עם נגרר של יונדאי).

חברה ששמה דגש על שיפור תמידי ופיתוח, מסלול הניסויים של יונדאי בנבאדה נחשב לאחד המסלולים הטובים ביותר בארה"ב, מרכזי פיתוח במיקומים מרכזיים בעולם וכן, רכבים שנותנים תמורה מצויינת לכסף.

להסתכל על השוק הישראלי ולבחון יצרן לפיו זה כמו להסתכל על בקבוק יין ריק ולפי זה לקבוע את איכות היין.

מצטער לאכזב את מי שעדיין לא יודע אבל היבואנים בישראל משווקים לרוב מכוניות שמכוונות למדינות עולם שלישי.

וגם יש להם חוש הומור:

יונדאי מוביס:

יונדאי ספנות:

https://youtu.be/Oq6R9IbMJtI

סיכום על יונדאי תעשיות (מלגזות, טרקטורים, ספינות ועוד):

haters will hate

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיסקו "

מקום אחרון במה בדיוק?"

בהומור,מקום אחרון בהומור מצחיק.

מקום אחרון בייצור מכוניות ספורטיביות,כרגע אלה מה?

menir1 אנחנו יודעים שקונצרן יונדאי מכוון בדיוק לקונצרן וואג,הוא בדרך לשם

ויהיה שם בקרוב.

אף אחד לא דיבר על טכנולוגיה או משהו אחר,תהיו רפויים שתחררו קצת, הומור

קצת לא יהרוג אותנו.

פורסם
כנראה שנמצא שם מנוע 2.0 טורבו, תיבה כפולת מצמדים, כיול ספורטיבי למתלים והופ הוטאץ!

יפה, זה גם ישפוך גיר כמו פוקוס?

כי אם לא, אז לא שווה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אל תדאג,אצל יונדאי עד שמשהו לא עובד כמו שצריך הוא לא מורכב על הרכב.

יונדאי מסתבר שיש לה מה להפסיד,שלא כמו הגרמנים והצרפתים,

בוא נתכנן נרכיב ואחר כך נשלח ריקולים קטנים.

פורסם
לסונטה ההיברידית טכנולוגיה המשתווה לטויוטה (הם משתמשים בסוללות מתקדמות יותר מטויוטה). מנועי דיזל של הסיד בקבוצת זיהום 4, כמו של היצרנים הארופאים המובילים.

יופי. אם כך, אז למה עם כל המשאבים שבנצי רשם הם לא משנמכים את היחידה ההיברידית לרכבים כמו i20+i30? קיבלתי כבר שתי תגובות שיש מתלים ודיזלים טובים לקיה, אבל אני דיברתי ספציפית על מותג יונדאי, לא על הקונצרן.

יש להם I10 דיזלית היברידית. אם רק היה בארץ...

מעניין. ואיך הרכב הזה, מוצלח בחו"ל?

פורסם

סהכ אני חושב שאין סיבה שלא יצליח להם.

אומנם קצת מצחיק לקבל רכב ספורט מיונדאי , אך לפני כמה שנים זה גם היה מצחיק לקבל מהם "רכב יוקרה" והנה היום יש גנסיס...

2017 Type R

פורסם

יש להם גם את הג'נסיס קופה שמתנהגת לא רע בכלל ואמורה להיות מוחלפת בקרוב, כרגע היא פשוט מכונית קטנה וספורטיבית וכרגע, כשג'נסיס זה מותג בפני עצמו התוכנית שלהם היא להוציא מכונית GT גדולה ולהפוך את הג'נסיס קופה הנוכחית לספורטיבית תחת המוצג יונדאי.

לפי איך שהוויז'ן ג'י נראית אני ממש מצפה חברות:

0fee813eec9074fa13301554f19d310e.jpg

d29d6da915c80b51068454e6eaf25a09.jpg

bf37e1f117fb1c21b92826dcf5653dc8.jpg

haters will hate

פורסם

היונדאי כבר הוכיחו שכשהם מצהירים על מטרה הם יכולים להגיע אליה במהירות.

לנו כחובבי נהיגה זה כמובן מהלך טוב, יש פה פוטנציאל לרכב ספורטיבי במחיר קנייה טוב, אך יותר חשוב, מחיר תחזוקה ארוכת טווח טוב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מלים כמו חול - ואין מה לאכול...

מישהו מכם נהג על ולוסטר טורבו? אחרי שתנסו, אולי תקשקשו פחות.

ראשית, יונדאי מכוילות פחות טוב מקיה.

שנית, בשביל להוציא הוט האץ' ראויה, צריך שהבסיס יהיה מוצלח. כך היה בגולפים הראשונים, בפיז'ו 205, בפוקוס ובעוד הרבה דוגמאות אחרות. i30 עוד לא שם, קל וחומר אחיותיה הקטנות יותר.

שלישית, הדבר הכי קל זה להציע מערכות מולטימדיה, קונקטיוויטי ואיבזור שופע. אין בין זה לבין תכנון מוצלח של מכונית דבר וחצי דבר.

ואם אתם משווים את יונדאי ליפנים, לאט לכם...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

פיתוח של רכב ספורט (עזבו אותי רגע מהגדרות של הוט האץ׳. רכב של 350 כוח עם הנעה כפולה ו 0-100 בכמעט 4.5 שניות והתנהגות דינמית פסיכית זה רכב ספורט) כמו ה-RS לוקח המון שנים. לא רק פיתוח אלא בעיקר מחקר ותכנון. אם יונדאי הצהירו על זה עכשיו והפיתוח אמור להסתיים בשנה הבאה, קשה לצפות למשהו שיהיה דומה לפוקוס. בכל זאת, רכב עם מסורת של שנים וחברה שיודעת דבר או שניים על רכבי ספורט. אם יונדאי היו אומרים תוך חמש שנים אנחנו מוציאים רכב שמתחרה בפוקוס, הייתי אולי לוקח את זה יותר ברצינות.

ולמרות זאת, אשמח מאוד לאכול את הכובע.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

למה אתה לוקח דווקא את הוולוסטר כדוגמה? מכונית שמכוונת לשוק האמריקאי שפחות אנין. תתייחס לסיד טורבו, אם כבר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מכוניות יונדאי מכויילות פחות טוב מקאיה כי כך רוצים בהנהלת החברות, לא בגלל שלקאיה יש יותר ניסיון או ידע.

קאיה מכוונת לשוק האירופאי, יונדאי פחות.

יונדאי לא שמה דגש על נושא השלדות כי זה מעניין פחות את רוכשיה, וסביר להניח שלו רצתה לא היתה לה בעיה להציע שלדה ברמה אירופאית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

bf37e1f117fb1c21b92826dcf5653dc8.jpg

איכשהו זה מזכיר אקסנט (הצורה המרובעת)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...