Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני פונה לבקיעים שבינינו בענייני חשמל רכב. אני מעוניין להתקין נורות לד בקבינה אחורית של פיאט דוקאטו 2012 . על איזה מנורות אתם ממליצים וחיווט החוטים אשמח לפירוט בשמות המקצועיים כדי שאוכל להזמין את החלקים דרך אגב האם זה אפשרי לעשות מתג הדלקה וכיבוי . הנורות לשם תאורה ולא לשם יופי אשמח גם להמלצה לגביהם . (כולל חוטים ,עובי ,סוג ,חיבורים וכדומה)

תודה רבה לכולם.

פורסם

לא כל כך ברור אם התכוונת לאיזור ישיבה או לחלל הגדול ברכב.

אם התכוונת לאיזור הישיבה הפתרון הכי אסטתי ויעיל הוא התקנת יחידת תאורה פנימית של רכב אחר או אחת אוניברסלית בתקרה. תוכל למצוא כאלה ב-EBAY למשל אם תחפש rear ceiling light. אם תחבר את היחידה הזו במקביל לתאורה הקדמית אז הם יידלקו יחד כאשר הדלתות נפתחות למשל.

אם התכוונת לתאורה של החלל הגדול אז תצטרך להתקין משהו הרבה יותר גדול שיתאים למתח הרכב ועם מתג מתאים.

יש אתר שמוכר תאורה מותאמת לפי רכב אבל לא ראיתי שיש משהו לפנים הרכב שלך, רק תאורה חיצונית

http://www.ledperf.co.uk/leds-for-fiat-ducato-iii-=c=-27_867.html

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם

אני הייתי ממליץ על סרט לד גם זול וגם פשוט להתקנה

לקנות סרט להדביק לצידי הגג למשל למשוך כבל אחד ל12V ואחד קצר לאיזה בורג שנוגע בגוף הרכב

לא כל כך אסטתי אבל נותן תוצאה מעולה למחיר וסיבוך ההתקנה

פורסם

תודה רבה חברים התכוונתי לחלל הרכב מאחורה . הזמנתי פרוזקטור לד קטן 12v אני יתחבר למנורה הקיימת ברכב וישים מפסק ביניהם הכי פשוט ויעיל

• תוכן חדש...