Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם לא חושב שמישהו פה נגד ה"מאבק". אין בעיה לפנות ליצרן ולשאול דברים. זה לגיטימי, מקובל ולא חדשני במיוחד. כל הכבוד על הפנייה.

stio

לא מדובר במאבק. מדובר בפניה ליבואן/יצרן בסך הכל. מאבק זו פעולה נחושה להשגת מטרה (עפי מילוג).

אדון סלואורייד, ניצחת את האינטרנט.

סטיו, קח:

0025677_-_500.jpeg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אל תגיד לי... שלב ב' - הפגנת יחיד בגשם בוולפסבורג?

Sent from overseas using Tapatalk

אתה ילד, שביתת רעב חביבי, אם זה טוב לבטחוניים זה טוב לנו.

וברצינות, יוזמה ברוכה, באמת, רק הניסוח מקשה על רצינות כל העניין.

דווקא המכתב שכתבת לגרמנים והעלת תרגום שלו מוצלח לטעמי.

נסה לדבוק בסגנון מאופק יותר גם אם לפי איזה מילון באינטרנט זה עונה להגדרה של "מאבק".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אמנם מבחינה טכנית זה נכון לקרוא לזה מאבק, אבל מבחינה ספרותית/סיפורית/תיאורית (או מה שזה לא יהיה), זה כמו לקרוא "מאבק ממושך" להימנעות מלהפליץ במעלית ליד קולגות ביום שהוגש מרק שעועית בחדר האוכל. המשמעות הנתפסת של המילה לא תואמת לאקט שאתה מתאר בפועל. מה שמתקבל זה חוסר פרופורציה רציני שמוביל לאותו לעז שמפריע לך.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות בן אדם אחד.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באמת יכול להיות שרמת הניסוח, הכתיבה והעברית שלי שונה לעומת מס' חברי פורום אחרים כפי שניתן להבחין בשרשור הזה ובשרשורים נבחרים אחרים בעיקר בשנה האחרונה - ואי לכך איני יכול לנהל דיוני עומק עם האנשים הללו שכן הם מגיבים לכאורה לגופו של כותב ולא לגופו של עניין. בנקודה זו אני חייב לציין שאני הכרתי כמה מהם במציאות ואפילו שוחחתי איתם, אולם מכשול הניסוח והכתיבה נשאר לנו לרועץ.

אי לכך, לאחר כ- 13 שנה חוששני שלא יהיה מנוס מהפסקה ארוכת טווח מכתיבה בפורום. עם זאת, המאבק הזה מתנהל ביתר שאת ואפרסם עדכונים אודותיו בעמוד העצומה הרשמי (קישור בהודעה הראשונה בשרשור הזה, אתם יכולים לשמור אותו במועדפים). חשוב: את העדכונים שכבר פרסמתי פה כבר פרסמתי שם מתחת לטקסט המקורי.

אאחל לפורום בהצלחה בהמשך פעולתו (אין צורך להגיב בנושא, ההחלטה סופית). תודה.

פורסם (נערך)

חבל שאתה לא נותן לעצמך מספיק קרדיט, אז נכון שאתה לא יכול לנהל עם אותם אנשים דיוני עומק אך אין סיבה שלא תלמד ותשתפר עם הזמן.

בהצלחה בהמשך הדרך, מי יתן וכל ימיך יהיו ראויים לתליית כביסה.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לפני שאתה הולך, חשוב לי לומר שמאוד התרשמתי מהכתבה שערכו עלייך בנושא תחזית מזג האוויר,

אני חושב שאתה יכול לתרום מאוד לשרשור האטבים הפופולרי שרץ באופטופיק.

בכל אופן, מקווה שתחזור בקרוב!

Gn'f'R

פורסם

אני תומך בבלאגן שנוצר פה ואני אחתום על העצומה כשאגיע הביתה.

באמת בושה שמגיע בן אדם עם כוונות טובות ותחושת שליחות וצולבים אותו, גם נדמה לי שזה קרה בעבר אבל קשה לי לקשר את האירועים כרגע.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

לא רואה פה צלבנים, התגובות ברובן נכתבו באיפוק וטעם טוב.

אי אפשר לבוא בגישה מתנשאת של "אני חצי אירופאי עם 800 פסיכומטרי ומה אתם בכלל מבינים, יש לי כאב ראש חד רק מניסיון לדבר איתכם" לאנשים ולצפות שיקבלו אותך בזרועות פתוחות.

בדיוק כמו אנשים ששואלים "אחי איזה אוטו להביא ב30 אלף ככה משו טוב לפנים ?" בקצה השני של הסקאלה.

צריך להתפלצפ קצת פחות אולי אנשים יחבבו אותך קצת יותר, אם זה מה שאתה מחפש בחיים מר stio.

הודעה זו נכתבה ללא חיפוש של מילים נרדפות במילוג לשם ההתנשאות.

פורסם

ההתנגחות מיותרת. הבחור מנסה לעזור לעצמו וגם לאחרים. מדוע למתוח ביקורת? כל אחד והסגנון שלו. אני מעריך את stio על ההתמדה והנחישות בעמידה מול גופים גדולים. הלוואי דיצליח גם כאן. כולנו נהנה מכך....

פורסם
אני תומך בבלאגן שנוצר פה ואני אחתום על העצומה כשאגיע הביתה.

באמת בושה שמגיע בן אדם עם כוונות טובות ותחושת שליחות וצולבים אותו, גם נדמה לי שזה קרה בעבר אבל קשה לי לקשר את האירועים כרגע.

Sent from my A0001 using Tapatalk

מה שקרה בעבר זה שהוא פרסם שרשור על נסיעת מבחן ברכב, חלק מהמשתתפים אמרו שהוא הגזים בסופרלטיבים והוא קצת התקשה להתמודד עם ביקורת שאינה "אומג סטיו תעשה לי ג'נטים" והחליט לפרוש ולא לכתוב יותר ביקורות.

ואח"כ היתה את כל הסאגה עם האקסל... מעטים יודעים זאת אך בתור אדם "מהתעשייה" אני יכול לספר שכמות האזכורים לאקסל בפורום הם מה שמימנו את פרויקט הקינקט של מייקרוסופט, ושימו לב שדי במקביל להפסקת האזכורים הקינקט אכן איבד את רוב נתח השוק.

הפעם הוא באמת בא עם כוונה טובה, ואני השתמשתי בכל פרומיל איפוק שיש בגופי והגבתי עניינית בלבד (וגם תמכתי!), אבל יש כאן אנשים שלא עברו את ה4 פרקים הראשונים של הסמויה ואין להם איפוק בשיט וחלקם עם בעיות שפיכה מוקדמת (אני מסתכל עליך דניס) והם לא התאפקו.

אז כשאתה מעיד על עצמך כמחונן ופאר היצירה, אך בו זמנית רושם דברים שנראים כאילו נרשמו ע"י מישהו עם אספרגר קל, בפורום ציבורי.... נו, אל תצפה לאורך רוח מכל המשתתפים.

סטיו, אני לא אפרד גם כי בתור מעריץ זה קשה מדי רגשית וגם כי אני זוכר את ה"פרידה" הקודמת (לא יהיה שרשור התחדשתי שנגמרה ב.... שרשור התחדשתי). מאחל לך רק טוב ושתמשיך לכתוב בפורום או בכלל. כמו אמיר חצרוני (המלך!) - אתה מה שנקרא 'טעם נרכש'.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...