Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הערכה למה זה חסום. היום הרכב מגיע עם מערכת ניווט מובנית. וכנראה שכדי לקבל את התוכנה במחיר טוב -יש להם התחייבות מול החברה המפיצה שלא תפתח את האופציה להשתמש במערכות אחרות לרבות שיקוף מסך הטלפון.

לצמפיון זה לא באמת מזיז. גם ככה וגם ככה אנשים יקנו את הרכבים.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי בסיאט ה AA עובד, ואני מחזק את מה ש SHEEP אמר שהפיתוח צריך להתרכז בזה, הלוואי ש Waze יגיע לאנדרואיד אוטו כבר.. (הם לא ממהרים לעשות את זה כי אז כולם יעברו מהגוגל מאפס לוויז). לא שזה כזה משנה כי שתיהן בבעלות גוגל.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
אצלי בסיאט ה AA עובד, ואני מחזק את מה ש SHEEP אמר שהפיתוח צריך להתרכז בזה, הלוואי ש Waze יגיע לאנדרואיד אוטו כבר.. (הם לא ממהרים לעשות את זה כי אז כולם יעברו מהגוגל מאפס לוויז). לא שזה כזה משנה כי שתיהן בבעלות גוגל.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

אל דאגה, סוף הקיץ\ספטמבר

פורסם
לא צריך להוסיף עברית כשפת ממשק אלא תמיכה בשפה ברמת ISO (מקלדת ואותיות) וזה ממש לא קשה.

למעשה PSA עשו את זה בכל המערכות ברכבים החדשים שלהם.

יש לי 208 ולא קיימת מקלדת בעברית במערכת המקורית, כנ"ל בc4 .

אנשי קשר בעברית כן מוצגים, אך גם זה לא הכי מוצלח.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

יש לי את הפולו 2014 עם המסך מולטימדיה הישן אין לי את הכפתורים שיש להם בצדדים

יש לי 3 כפתורים בכל צד להם יש 4 או 5

זה שלי

מישהו יכול להגיד לי אם אני קונה את מה שיש להם

כמו פה

https://www.youtube.com/watch?v=fvXcyP3mvRY

זה יתאים לי במחינת הגודל? איך הפלסטיקים יהיו ?

פורסם

היצרן עוד לא ענה לי, מניסיוני זה לוקח בין שבוע לשבועיים. צריך לזכור שהם מקבלים כמות גדולה של פניות מכל העולם וזה הגיוני שיקח להם זמן להגיב.

מעבר לכך הפניה בוצעה ביום שבת, וכמדומני שבגרמניה לא עובדים ביום ראשון - אז עוד יום "הלך".

אעדכן כמובן.

פורסם
סטיו, אל תיעלב, אבל אני מתלבט אם לפנות להנהלת הפורום שיעניקו לך תואר בפורום.

אני גם מתלבט בין 'דון קישוט' ל'רובין הוד'.

לא צריך להגזים, קהילת בעלי פיאט האונו עדיין לא שוכחת את הנטישה של גיא....

שיהיה בהצלחה. לדעתי רק פעילות מול יחסי הציבור של צמפיון תעזור כאן.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם (נערך)

את המאבק הראשון שלי התחלתי כנער בחופש הגדול בין כיתה י"א לכיתה י"ב (בשנת 2003, כמה חודשים לפני שהצטרפתי לפורום הזה) - אז הנהלת בית הספר שלחה מכתבים הביתה בהם דרישה מההורים לרכוש עבורנו תלבושת אחידה לשנה"ל האחרונה שלנו (י"ב) במאות שקלים עם לוגו ביה"ס לראשונה (בשנים הקודמות לא היינו צריכים להגיע עם תלבושת אחידה).

לא היה מוצא חן בעיני שהוריי יוציאו עכשיו מאות שקלים על בגדים שילכו לפח לאחר פחות משנה, ופשוט הפצצתי את פורום ביה"ס בהודעות, שלחתי מכתבים, דיברתי עם מי שצריך וכ' כאשר "מטה המאבק" התנהל דרך ה- ICQ מול חבריי לשכבה שעשו בדיוק מה שאמרתי להם.

הבעיה העיקרית היתה עם תלבושת החורף - החולצות החמות והפליזים עלו אז הון תועפות. אקצר ואכתוב שניצחתי במאבק הזה לטובת כל השכבה, לא רכשנו תלבושת אחידה ומאות שקלים פר תלמיד נחסכו. אני חצי יקה - ואם אני נכנס למשהו אני עושה אותו על הצד הטוב ביותר (כמובן באופן חוקי) עד להכרעה מוחלטת.

למלעיזים שיושבים מול המסך והמקלדת ומקלידים בעוד אני גם פועל ונאבק אכתוב את המשפט הקבוע והמוכר: "צוחק מי שצוחק אחרון".

כהרגלי ב"קודש" - עדכונים בהמשך. :)

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
למלעיזים שיושבים מול המסך והמקלדת ומקלידים בעוד אני גם פועל ונאבק אכתוב את המשפט הקבוע והמוכר: "צוחק מי שצוחק אחרון".

אבל גם המאבק שלך הוא מול המסך והמקלדת לא?

או שכשאתה אומר ששלחת מכתב ליצרן אתה מתכוון שטסת לשם כדי להביא להם ביד?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

טוב - שאלת אז אענה לך ברצינות (משה, נכון?):

1. שים לב למילת ההוספה "גם" - ע"פ תרגום מילוני ניתן לראות שהמילה הזו מסמלת שהאדם שכתב / אמר אותה עשה דבר מסוים, ואז הוסיף מעבר לכך ועשה דבר נוסף. אתר "מילוג" מאשש את הנ"ל, ומציין שתרגום המילה היא "בנוסף".

ובכן, המשפט המקורי שכתבתי ושמופיע גם בציטוט שלך הוא: "למלעיזים שיושבים מול המסך והמקלדת ומקלידים בעוד אני גם פועל ונאבק אכתוב את המשפט הקבוע והמוכר: "צוחק מי שצוחק אחרון"".

אם נתמקד בפענוח המשפט נוכל לראות את החלק הראשון שלו שהוא "למלעיזים שיושבים מול המסך והמקלדת ומקלידים" שמגיע בנוסף לחלק השני שהוא: "בעוד אני גם פועל ונאבק" - ואי לכך נוכל לקרוא ולהבין שאני גם מקליד וכותב וגם נאבק (בשונה מהמלעיזים).

2. אם אני כותב "שלחתי" (שורש ש.ל.ח) זה אומר שהעברתי את פריט הדואר דרך צד ג' (הגדרה מילונית מאת אתר "מילוג": "העביר באמצעות שירות דואר או מתווך. "הסבא שלח חבילה לנכדו." "המורה שלח לתלמידים את החומר למבחן בדואר אלקטרוני""), בעוד אילו הייתי טס ומוסר בעצמי הייתי יכול לכתוב את המילה "מסרתי" (שורש: מ.ס.ר) ואם נקרא את הפירוש נוכל לראות שהיא המילה המתאימה ביותר: "העביר לידי אדם אחר; נתן" - ואי לכך אם אני כותב "שלחתי" אני לא יכול להתכוון לפועל אחר בנוסח "מסרתי".

עריכה אחרונה על ידי stio
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...