Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 40,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה מכרתי את הטויוטה קורולה שנת 99 שהייתה לי והגיע הזמן להתחדש.

אני מעוניין בסופר מיני(למרות שאני פתוח לעוד הצעות), מחפש רכב רק אוטומט, עד 40,000 שקל, הרכב מיועד לנסיעות בעיקר עירוניות ופעם בחודש וחצי לעשות נסיעה עירונית ארוכה(שעתיים נסיעה).

אני מחפש ברכב אמינות, צריכת דלק נורמלית, ותחזוקה זולה.

חשבתי הרבה על האיביזה אבל ירדתי מהר מאוד מהעניין בעקבות התחזוקה היקרה שלה הבעיות בגיר בשנתונים שנכנסים לי בתקציב.

אני לא מעוניין במכוניות מיני קטנות בסגנון המיקרה, i10 והאייגו.

אני מעוניין בסופר מיני שתיתן לי קצת יותר מקום ממכונית מיני.

כרגע הכיוונים שלי הם:

יונדאי i20

פורד פיאסטה - 2010-2012

מאזדה 2 -2009-2011

אשמח לשמוע המלצות, תודה !

פורסם

סוזוקי סוויפט עונה לכל הדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האופציות שהעלת טובות,לגבי המזדה תחפש את רמת הגימור דינמיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התחילו לתפוס לי את העין גם המשפחתיות הקטנות בסנגון יונדאי I25.

יש סיכוי שאני אצליח למצוא I25 אם אני אמתח את התקציב שלי עד 45,000?

יש חיה כזאת?

פורסם

יש, כראה מליסינג ועם מנוע חלוש, לא חסכוני, לא מהיר.

מה היתרון שלן לדעתך ע"ג סופר מיני די מודרנית?

אם אתה מעוניין בתת משפחתית, הייתי הולך על משפחתית האצ'בק- מאזדה 3, פורד פוקוס (שתיהן עדיפות בגרסת ה-2.0).

פורסם

אני לא מחפש כוח ברכב, זה לא מה שמעניין אותי.

אני מחפש רכב שייתן לי שקט מבחינת אמינות וטיפולים זולים, וייתן לי תא נוסעים חדשני יותר וחוויות נסיעה נעימה, אחרי שהייתי עם קורולה 99 המון זמן אני מחפש להתחדש, הקורולה הייתה מצויינת ולא נכנסה למוסך אפילו לא פעם אחת וזה מה שאני מחפש, רכב שייתן לי שקט עם חווית נהיגה טובה.

פורסם

הרכבים שהצעת עונים על הדרישות שלך,תבדוק למי אתה מתחבר יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...