Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל אם זה לא מתאים לקטגוריה של טכני ואחזקה מתנצל מראש.

אני עתיד לקבל עד סוף החודש קיה פיקנטו חדשה דגם ex 1.25 אוט׳.

הזמנתי מהאיביי כפתורי בקרת שיוט, לאחר שהבנתי שהתשתית של המערכת קיימת רק חסרים הכפתורים בהגה.

דבר נוסף שהזמנתי היא מערכת התנעה באמצעות כפתור עם צ׳יפים שרק כאשר הם בתוך האוטו ניתן להניע.

עכשיו השאלה שלי היא אם מישהו יכול להפנות אותי למקצוען שיכול להתקין לי את האביזרים הללו, או שאם אלך למרכז שירות קיה שם יוכלו להתקין לי?

והאם התקנת מערכת התנעה באמצעות כפתור תפגע לי באחריות יצרן?

תודה מראש לעונים.

פורסם

אם קנית חלפים מקוריים אז לא צריכה להיות בעיית אחריות יצרן רק שאותו חלף מהאינטרנט כנראה יגיע עם אחריות לשנה בלבד ותקלה בו לא תטופל בארץ.

פורסם

אני מקווה שהבנת שהתשתית קיימת מגורם מוסמך של היבואן או המשווק שגם יודע מה הוא אומר.

אני הבנתי את אותו דבר לגבי קורולה 2012 מבדיקה שעשיתי ברשת, ולאחר מכן הסתבר לי שהתשתית לא קיימת בדגם שיש בארץ, מה שחייב אותי להחליף כבל של כרית אוויר בהגה שעליו יש גם חיווט לבקרת שיוט וכפתורי שליטה מההגה, רק הכבל עצמו עלה 1100 ש"ח.

את הבקרת שיוט וכפתורי ההגה לשליטה ברדיו התקנתי במוסך מורשה טויוטה, לא כל המוסכים הסכימו להתקין את זה. במקומך הייתי מתקין במוסך מורשה כיוון שמדובר ברכב חדש ואני מאמין שאם הם מתקינים לך את זה אז לא תפגע באחריות. אם אומרים לך לא במוסך אחד, נסה עוד כמה מוסכים אחרים של קיה.

פורסם

החלק שהחליפו לי היה ממק"ט של GLI, אז אני די בטוח שבקורולה GLI קיימת התשתית, בסאן צריך להחליף כבל כרית אוויר, יש סיניים בעליאקספרס ב-60 שקלים, מכיוון שזה רכיב בטיחותי העדפתי לשלם 1100 ש"ח על חלק מקורי. כמובן שיש צורך גם בעבודת חיווט אח"כ.

פורסם

להורים שלי יש קורולה 2014 צורה חדשה והבנתי שב2015 הוסיפו בקרת שיוט ואני חושב שגם הנעלה ללא מפתח גם בSUN וגם בGLI

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...