Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רוצים לרכוש רכב מיני בלבד שנת 2016

עד 60-70 אלף שקל

ואיך אפשר להוריד את חברות? שמעתי שאפשר לרכוש יד ראשונה מליסינג עם 0 ק"מ

נכון זה מוריד שווי רכב אבל זה הנחה של קצת יותר מ 20% אחוז

ובמסגרת תקציב כזה יכול להיכנס רכב טיפה יותר מפנק (כמו KIA ספורט שאני חושב אלה)

תמליצו לי על רכב בבקשה ואם יש לינק לאתר בעברית תודה

תודה רבה

פורסם

אתרי 0 ק"מ יש למשל מוטורי וקארקוסט.

לא יודע מה מפנק יותר בפיקנטו ספורט, סהכ צורה שונה וכל השאר כמו בפיקנטו הרגילה(לא ספורטיבית יותר)

אם מסתדרים עם תיבה רובוטית חד מצמדית בקרוב יש מבצעים על הc1 וה108.

לפיקנטו יתרון ב7 שנות אחריות אבל לא בליסנג 0 קמ.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם

לא יודע מה מפנק יותר בפיקנטו ספורט, סהכ צורה שונה וכל השאר כמו בפיקנטו הרגילה(לא ספורטיבית יותר)

איזה גיר? דרישות מהרכב (מרווח/צ. דלק נמוכה/ אמינות/ סוגי נסיעות- הרוב עירוני/בין עירוני/לבד/עם עוד 2 אנשים)

תודה רבה , יש באמת הבדל בגיר אוטומטי לרובוטי?

שחכתי לציין מחפשים רכב אוטומטי :)

תודה רבה

פורסם

כן , בתנועה עירונית הרובוטי יכול לטלטל , בדכ מושך את הילוך שני או מעביר אותו מוקדם מדיי.

פורסם
כן , בתנועה עירונית הרובוטי יכול לטלטל , בדכ מושך את הילוך שני או מעביר אותו מוקדם מדיי.

אז עדיף לרכב אוטומטי מלא שלא יכנס לבעיות.... :)

אז קיה זה הכי מתאים לי נכון?

תודה רבה

פורסם

קיה , יונדאי והשברולט.

אישית מעדיף את היונדאי i10 על אחותה הפיקנטו , אבל הספארק תהיה יותר חסכונית תודות לגיר רציף יעיל יותר. יש לה גם מנוע 1.4 שמתאים יותר לבינעירוני.

פורסם
קיה , יונדאי והשברולט.

אישית מעדיף את היונדאי i10 על אחותה הפיקנטו , אבל הספארק תהיה יותר חסכונית תודות לגיר רציף יעיל יותר. יש לה גם מנוע 1.4 שמתאים יותר לבינעירוני.

תודה רבה לא חשבתי בכלל בכיוון הזה...

יש טיפים להוזיל את העלות? או פשוט לקנות מליסינג ב 0 קילומטר עם שווי ירוד אבל הנחה משמעותית?

http://www.chevrolet.co.il/spark/files/%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%94%20%D7%9C%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%AA.pdf

תודה רבה :)))

פורסם

אתה תמיד יכןל להתמקח אן לחכות למבצעים.

ךמשל לנסות לקבל את מבצע חבר על קיה ולקבל את האחריות המורחבת.

פורסם
אתה תמיד יכןל להתמקח אן לחכות למבצעים.

ךמשל לנסות לקבל את מבצע חבר על קיה ולקבל את האחריות המורחבת.

הספארק כולם ממליצים על הרכב הזה (יש לי אנדרואיד ולא אפל..)

זה באמת רכב יותר מומלץ מה KIA פקנטו?

הספארק הדגם LTZ (יקר וחורג מהתקציב)

תודה רבה

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

זה לא משנה שיש לך אנדרואיד המערכת תעבוד גם איתו.( אולי לאייפון יהיו יותר אופציות).

היתרון הגדול של הספארק בלי קשר לרמת גימור זה מנוע גדול יותר וחזק יותר וגיר רציף שחסכוניים יותר מהיחידת הינע בקיה.

הרמת גימור האמצעית בספארק דיי חופפת את זו של היונדאי והקיה.

פורסם

אתה מוזמן לקרוא את המבחן שלי לגבי הספארק אמנם LTZ אבל חוץ מהאיבזור כול השאר כמו בדגם הפחות מאובזר:

לדעתי המיני הטובה ביותר.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2479/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A---%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-LTZ

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הייתי במצב שלך לפני שנתיים, זוג צעיר ללא ילדים, מאוד מהר המצב משתנה :)

בכל מקרה קניתי קיה פיקנטו EX 1.2 אוטומט 0 ק"מ (לא רשום כליסינג ברישיון, חשוב!) משלמה סיקטס ב69000 (כולל אגרת רישוי)

עברתי עם האוטו 30k והכל סבבה, מרוצה מאוד.

היום אני עם נשוי+ילד ומצליח להכניס את העגלה בתא מטען וגם יש סלקל מאחור.

מאוד אהבתי את השברולט החדשה אבל היא יקרה ותא מטען 185 ליטר, וגם אי אפשר לקפל מושבים אחוריים!! זה קטן! אפילו לקניות בקושי יהיה לך מקום, גם מבחינת מימדים היא קטנה מהקיה והיונדאי.

אם הייתי בוחר היום רכב הייתי הולך על היונדאי i10 1.2 פרימיום(בעיקר בגלל נפח מרשים יותר ואיבזור טוב משל הקיה) אפשר להשיג אותה גם ב69-71 אלף ב 0 ק"מ ללא רישום רכב חברה ברישיון משלמה סיקסט, תתמקח בסניפים, בסניף נתניה קצו למכור לי באלפיים שקל יותר מאשר סניף פתח תקווה, הזוי.

ורשמו כאן שלקיה פיקנטו אין אחריות 7 שנים במסלול אפס ק"מ, אני מודיע לך שזה שטויות אתה מקבל אחריות יבואן מלאה.

עריכה אחרונה על ידי Alon Melanker

היום: הונדה גאז' 2016, קיה פיקנטו 2014

בעבר: מאזדה 3 2012

פורסם
הייתי במצב שלך לפני שנתיים, זוג צעיר ללא ילדים, מאוד מהר המצב משתנה :)

בכל מקרה קניתי קיה פיקנטו EX 1.2 אוטומט 0 ק"מ (לא רשום כליסינג ברישיון, חשוב!) משלמה סיקטס ב69000 (כולל אגרת רישוי)

עברתי עם האוטו 30k והכל סבבה, מרוצה מאוד.

היום אני עם נשוי+ילד ומצליח להכניס את העגלה בתא מטען וגם יש סלקל מאחור.

מאוד אהבתי את השברולט החדשה אבל היא יקרה ותא מטען 185 ליטר!! זה קטן אפילו לקניות בקושי יהיה לך מקום, גם מבחינת מימדים היא קטנה מהקיה והיונדאי.

אם הייתי בוחר היום רכב הייתי הולך על היונדאי i10 1.2 פרימיום(בעיקר בגלל נפח מרשים יותר ואיבזור טוב משל הקיה) אפשר להשיג אותה גם ב69 אלף אם תתאמץ.

חחח...כן ספר לי על זה...הבנתי ממומחים ופה מהפורום בפה אחד למצב עכשיו רק

הספארק וגם כול מיני מבחנים והשוואות ממליצים פה אחד את הספארק

אז אני הולך לרכוש ומקסימום נמכור בעתיד ונשדרג

זה אני והיא וצריך להגיע לעמק השווה (אני רוצה גיפ) מקסימום אחרי זה נמכור :)

תודה על ההמלצה

• תוכן חדש...