Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סורי על ההקפצה...

אבל המליצו לי חברים על ההצעה הזו

שאין התחייבות חוץ משנתיים ויש חיסרון אחד הגבלה על הקילומטרים.

מה אתם אומרים?

http://camp.lease4u.co.il/zen/words_sale/?lm_supplier=3515&ref=facebook

יש לי פגישה איתם.

תודה רבה וסליחה על ההקפצה...

פורסם

ורשמו כאן שלקיה פיקנטו אין אחריות 7 שנים במסלול אפס ק"מ, אני מודיע לך שזה שטויות אתה מקבל אחריות יבואן מלאה.

אין שום ליסינג בארץ שנותן 7 שנים אחריות לפיקנטו. הדרך היחידה לקבל 7 שנים אחריות היא ברכישה דרך היבואן ואני אוכל את הנייר הרשמי שיראה לי אחרת וגם בולע. אין חיה כזאת וזה מבדיקה.

פורסם
אתה מוזמן לקרוא את המבחן שלי לגבי הספארק אמנם LTZ אבל חוץ מהאיבזור כול השאר כמו בדגם הפחות מאובזר:

לדעתי המיני הטובה ביותר.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2479/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A---%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-LTZ

חיסרון נוסף שלא לקחתם בחשבון הוא התרסקות של מחירי הספארק בפרק ושברולט ככלל ביד שניה. אם המצב שלו ישתנה מהר כנראה בעקבות ילדים והוא ירצה לשדרג לרכב גדול ירידת הערך בקיה או ביונדאי תהיה "עדינה" יותר.

פורסם

פה מדובר על דגם חדש,ולפי המכירות אנשים אוהבים אותו לכן אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באופן מסורתי השברולטים נמכרים מעולה, לחברות ליסינג והשכרה - ואח"כ מתרסקים בטירוף.

אני מכיר מישהו שקנה קרוז בת 4 ב-20 אלף ש"ח. אלה מחירים הזויים וגם אם הספארק החדשה לא תתרסק באותו אופן, היא עדיין תתרסק חזק, כמו יתר דגמי שברולט קוריאנים מהסוג הזה.

נכון לעכשיו הפיקנטו זו המניה הכי טובה להתרסק איתה כמה שפחות, בגלל הביקוש הגבוה.

פורסם
אין שום ליסינג בארץ שנותן 7 שנים אחריות לפיקנטו. הדרך היחידה לקבל 7 שנים אחריות היא ברכישה דרך היבואן ואני אוכל את הנייר הרשמי שיראה לי אחרת וגם בולע. אין חיה כזאת וזה מבדיקה.

אני גם בדקתי את זה ואתה צודק, אחריות 7 שנים לפיקנטו זה אך ורק דרך הייבואן, שום ליסינג לא מביא אחריות כזאת.

בקשר לרכב, כמו שרשמו לך הספארק אולי טיפה יותר חסכונית מהפיקנטו אבל עם השנים במידה ותרצה ילדים/סתם להחליף את הרכב, הירידת ערך של הספארק משעותית מאוד לעומת ירידה עדינה בערך של הפיקנטו, זה דבר שאי אפשר לשכוח.

כמו כן עם הפיקנטו אתה מקבל 7 שנות אחריות.

השאלה באיזה מצב אתה כיום, איפה אתה רוצה את עצמך עוד כמה שנים, במידה ועם משפחה האם זה יהיה הרכב של כל המשפחה לנסיעות או שזה יהיה הרכב השני בבית.

• תוכן חדש...