Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה צריך לנחש בכלל,

כנס למוסך מורשה ותשאל, אני מניח שיהיו שינויים , כמו שאמרתי המטרה העיקרית של הצבעים היא לדעת האם יש נוזל שעורבב.

חבר שלי קנה גלון של סיטרואן פזו והמים היו בכלל ירוקים(ממוסך מורשה)..

יחד עם זאת אני לא אתפלא אם הצרפתיים ישימו חומר שמשנה את צבעו בעבודה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחזק את קודמי,

עזבו אתכם מהצבע של הנוזל קירור, יש לנוזל קירור תקן, תקנו נוזל לפי התקן ולא לפי הצבע.

יש גם נוזלי קירור שעומדים בתקן של פיג'ו סיטרואן והם בצע וורוד וסגול.

הקיצר, העיקר שמו לך נוזל קירור שעומד בתקן.

רועי

פורסם

רק עדכון קצר:

נכנסתי היום למוסך (המורשה) ושאלתי אותם. הם הסתכלו על הנוזל, אמרו שהצבע תקין וכנראה שבפעם הקודמת (החלפת משאבת מים) הם הוסיפו נוזל קירור צהוב.

אמרו שיש לסיטרואן נוזל קירור צהוב ושזה אותו דבר כמו הכחול שהיה לי ואין מה לדאוג, וחבל להוציא עכשיו כסף כי אפשר להחליף את כל הנוזל בטיפול הקרוב. החלפה תעלה כ-200 ש"ח (עבודה+נוזל).

יש לי עוד כ-10,000 ק"מ עד לטיפול 60K, אז אני מניח שאמתין ואעשה החלפה מלאה ושטיפה בזמן הטיפול.

פורסם
להיפך - כל 10 ואפילו פחות.. יש גבול לכמה שאני אוהב צרפתיות :)

נשמע שעדיף הבנתי שהמנועים האלו מפתחים תסמונות מוזרות אם לא מטפלים בהם בזמן

Opel Adam S 2017

פורסם
רגע אז זה אומר שאתה מחליף כל 15?

לא, התכוונתי שאני עושה את הטיפולים השגרתיים במרווחים קטנים יותר מהמומלץ. שמן, פילטרים, דברים כאלה (מה שכתוב בספר).

רצה הגורל והיו גם ריקולים של היצרן, אז החליפו לי שרשרת טיימינג ומשאבת מים חדשות על הדרך.

עד עכשיו הכל היה במסגרת האחריות - הרווח כולו שלי :)

עכשיו כשאני חושב על זה, אולי אקדים את הטיפול הבא ל-55..

פורסם
עכשיו התבלבלתי לגמרי - המים בדגם שלי צריכים להיות אדומים או ירוקים? אני יודע שזה חשוב.

המים המקוריים של פיג׳ו - סיטרואן הם בצבע כחול, כמו שאסף אמר הקופסא לבנה.

אתה יכול להזמין מאבי חלפים גלון במחיר יותר זול מלובנסקי.

פורסם

אין טעם לבצע עצמאית, שיבצע במוסך. המחיר שהציעו הוא סביר לנוזל מקורי כולל עבודה. רק מה - תדגיש שאתה רוצה שיהיה צבע אחד בסוף. צהוב או כחול, אבל שהערבוביה הזו עושה לך רע בעיניים.

אני חושב שאם משתמשים בשמן איכותי סינטטי מלא אין סיבה לעשות את הטיפולים כל 10000 ואפשרי בהחלט כל 15000 או שנה לפי המוקדם מביניהם.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן, אם מישהו יתעניין בסוגיה הזו שוב.

רכב חדש של PSA, הגיע עם נוזל קירור כחול.

לאחר 7000 מתחיל לשנות את צבעו לצהוב.

פורסם

בסוף יהיה חום. זה נורמאלי. יש בדיקה במוסך לבדיקת התקינות של הנוזל.

המהדרין מחליפים כל כמה שנים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...