Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

עכשיו התבלבלתי לגמרי - המים בדגם שלי צריכים להיות אדומים או ירוקים? אני יודע שזה חשוב.

עריכה אחרונה על ידי liork1
פורסם

אופציה נוספת ראש מנוע התחמם והתעוות וגזים מהמנוע נפלטים למערכת קירור... בנוסף תוכל להבחין בריח חריג במיכל עודפים

פורסם

מה זה משנה מה צבע המים? יצרן נוזל הקירור לא מוסיף פשוט פיגמט צבע?

יכולים להיות נוזלי קירור באותו תקן רק בצבעים שונים?

נגיד וברכב היה תמיד בצבע ירוק, עברתי למוסך אחר שמשתמש בכחול, התקן מתאים, אז הכל טוב ואפשר למלא?

פורסם
עכשיו התבלבלתי לגמרי - המים בדגם שלי צריכים להיות אדומים או ירוקים? אני יודע שזה חשוב.

אנשים פה כותבים דברים לא נכונים,

הצבע שלך לדעתי תקין. עוד מעט אצלם לך את המצב אצלי, להשוואה (סיטרואן עם נוזל מקורי).

פורסם
אנשים פה כותבים דברים לא נכונים,

הצבע שלך לדעתי תקין. עוד מעט אצלם לך את המצב אצלי, להשוואה (סיטרואן עם נוזל מקורי).

תודה, ממתין.

פורסם

מצאתי תמונה של הרכב מיום המסירה (0 ק"מ) - הנוזל בבירור כחול. יש 2 אפשרויות:

1. משהו קרה ששינה את הצבע

2. באחד הטיפולים האחרונים החליפו את הנוזל לנוזל צהוב.

מוזר..

IMG_20130503_092937.jpg

פורסם

צבע הנוזל אצלי:

uploadfromtaptalk1464898820578.jpg

הנוזל הוחלף במוסך מורשה לפני 140.000 ק"מ, לפני משהו כמו 3 שנים.

לא יודע אם שמו את הנוזל המקורי שבאמת מגיע בצבע כחול והוא שינה צבע עם הזמן, או ששמו נוזל תואם שמגיע בצב צהוב.

לא זוכר מה היה צבע הנוזל אחרי ההחלפה.

פורסם

גם אצלי בסיטרואן הויתיקה אומנם יש נוזל בגוון צהבהב,

אני יודע בוודאות שמדובר בנוזל מקורי של פגו-סיטרואן שמגיע תחילה בצבע טיפה כחלחל בגריקן - במידה וגם בדגמים החדשים היצרן עדיין עובד עם אותו נוזל או דומה לו זה בהחלט תקין לדעתי.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

ליאור, ברשותי רכב כמו שלך. . כנ"ל הצבע היה מעט צהבהב , הוחלף לאחרונה בעקבות נזילה בבית טרמוסטט והוחלף למקורי, מאז כ5000 ק"מ לא שינה צבע. נראה ע"פ התגובות שפשוט עם הזמן הצבע משתנה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם (נערך)

סיטרואן C4 מנוע thp156 מגיע מהמפעל עם נוזל כחול או אדום. במוסך מורשה ימלאו נוזל בצבע אדום. לנוזל יש ריח וטעם של פרפלו.

כמובן שניתן למלא בכל צבע בהנחה שהנוזל עומד בתקן היצרן.

אתה חייב להבדיל פה בין צבע חלודה לצבע מיץ תות (שזה הרצוי). הצבע הצהוב לדעתי בעייתי. כי אולי זה מים מזוקקים בתוספת קמצוץ חלודה ובכלל צבע כזה מקשה על גילוי נזילה (משאיר קרטון מתחת למנוע בלילה).

מעולם לא קרה לי שצבע התחלף אבל אצלי כל שנה מנקזים וממלאים מחדש.

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...