Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליטה במולטימדיה מגלגל ההגה

YuvalShs
שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי מערכת מולטימדיה של Zed וכנראה הבעלים הקודם של הרכב ניתק את זה בהתקנה של המערכת, בכל מקרה מההגה אני לא מצליח לשלוט על המערכת, האם יש פיתרון לזה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל לא כל מערכת תומכת בשליטה מההגה, לא ציינת את סוג הרכב, ואם המערכת לא מותאמת לשליטה מההגה, יש צורך במתאם!

מאזדה 3 ספיריט 2008 (האצ'בק)

מערכת Zed zi-007b

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי מערכת של פיוניר, ניסיתי לחבר בלי מתאם אך ללא הצלחה,

בסופו של דבר קניתי את המתאם הזה,

http://www.ebay.com/itm/350729054428?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

עובד מעולה.

גם אני עם מאזדה 3 ספיריט 08

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי מערכת של פיוניר, ניסיתי לחבר בלי מתאם אך ללא הצלחה,

בסופו של דבר קניתי את המתאם הזה,

http://www.ebay.com/itm/350729054428?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

עובד מעולה.

גם אני עם מאזדה 3 ספיריט 08

קצת יקר למתאם... חצי מהמחיר של המערכת :)

איך זה עובד? איך מחברים?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה מזמין את המתאם הזה תבדוק שהוא אכן מתאים למערכת שלך, מבחינת מחיר אין מה לעשות מוצר סיני זה מוצר סיני

אין מצב שבחיבורים של המערכת שכחו לחבר איכשהו את השליטה מההגה? המתאם זה הדבר היחידי שיש?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...