Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפסולות לאווצה - A MODO MIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם מכונות יותר ידניות שאין להן משאבה בכלל למים והכל עם ידיות. מכיר מכור שקנה כזו ב30 אלף ש"ח

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניר כמה אתה אוהב קפה (אני מאוד בממוצע כ 5 כוסות הפוך ביום).

הכוונה "מכונה ידנית" ממש כמו בבית קפה את פולי קפה אתה טוחן לבד משתשמש בידית והטעם עולם אחר , מצריך קצת התעסקות אוי אבל הטעם שווה כל לגימה.

אם לוקחים את כל המשפחה זה יוצא לדעתי משהו כמו 5-6 כוסות קפה ביום.

אנחנו לא שותים הרבה קפה בבית.

יש גם מכונות יותר ידניות שאין להן משאבה בכלל למים והכל עם ידיות. מכיר מכור שקנה כזו ב30 אלף ש"ח

:shock:

30 אלף ש"ח למכונת קפה?

עד שהבן קנה לנו את המכונה, היינו שותים קפה של עלית.

פורסם

שלא תתבלבל יקירי, אני גם שותה נס של עלית הכי פושט לא מתקרב לשאר המותגים בקפה נמס.

30K על מכונה סביר לגמרי .

פורסם
אם לוקחים את כל המשפחה זה יוצא לדעתי משהו כמו 5-6 כוסות קפה ביום.

אנחנו לא שותים הרבה קפה בבית.

:shock:

30 אלף ש"ח למכונת קפה?

עד שהבן קנה לנו את המכונה, היינו שותים קפה של עלית.

רק כדי להיות פייר, זו מכונה עבודת יד מנחושת. ממש יצירת אומנות. אצלם בהזדמנות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
מוזר מאוד. אני אלך מחר ליילו אצלנו לבדוק אם נשארו כאלה.

אגב אני לא חושס שלמכונות של לוואצה יש קפסולות חלופיות שמתאימות למכונה מלבד אלו של לוואצה...

כיום נמכרות קפסולות של חברת אספרסו מור, התואמות למכונות לוואצה.

המפעל נמצא באיזור התעשייה בית שאן.

הקפסולות נמכרות דרך האינטרנט או ברשת יינות ביתן אם אני זוכר נכון.

אישית ממליץ להשתמש בהם, מחירם סביר מאוד והאיכות טובה.

פורסם

הזמנתי מהם כעת.

תודה על ההכוונה.

פורסם

הם קוראים לאחד הסוגים שלהם "אינטנסו" (בדומה ל-Tierra Intenso המדובר של לוואצה) - השאלה אם זה באמת "חיקוי" של הטעם או סתם שם למטרות שיווק?

פורסם
שלום לכולם,

הבן הבכור רכש לנו את המכונה שבכותרת מחנות ילו של פז.

http://www.lavazzamodomio.co.il/?CategoryID=225&ArticleID=200

אחרי ניסיונות של כמה סוגים, החלטנו שהקפסולות הכי שוות הן מסוג TIERRA INTENSO.

לאחרונה התברר לנו כי אי אפשר למצוא אותן יותר בחנויות ילו.

היכן ניתן למצוא קפסולה תחליפית ראויה והאם היא דומה בטעם לקפסולה המקורית?

בכלל, יש לכם המלצה לקפסולות ראויות בלי טעם של קפה עם חול?

תודות!

אל תתייאש מהר.

כשאתה עובר ליד חנות ילו - תיכנס. לפעמים יש איזורים שבהם יש ביקושים גבוהים יותר ל X מאשר Y.

נדמה לי שראיתי את הקפסולות אתה מדבר עליהן לפני כחודש ב"ילו" שקניתי ממנו קפסולות, יכול לבדוק לך אם תרצה.

באיזה "ילו" אתה בדכ קונה ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
הם קוראים לאחד הסוגים שלהם "אינטנסו" (בדומה ל-Tierra Intenso המדובר של לוואצה) - השאלה אם זה באמת "חיקוי" של הטעם או סתם שם למטרות שיווק?

הזמנו, כי הבנו שזה דומה.

העובד שלי היה באזור והביא לנו. ניסינו.

הקפה סביר, אך לא דומה כלל לטעם של לאווצה.

אל תתייאש מהר.

כשאתה עובר ליד חנות ילו - תיכנס. לפעמים יש איזורים שבהם יש ביקושים גבוהים יותר ל X מאשר Y.

נדמה לי שראיתי את הקפסולות אתה מדבר עליהן לפני כחודש ב"ילו" שקניתי ממנו קפסולות, יכול לבדוק לך אם תרצה.

באיזה "ילו" אתה בדכ קונה ?

איציק

ניסינו באזור ירושלים ות"א ולא נמצאה האבדה.

הבן ניסה לאתר בדרום בכמה סניפי "ילו", אך אין בנמצא.

ביקשתי מחבר קרוב שהוא בעל תחנת דלק פז באזור ירושלים, שינסה לשים את ידו על כמה חבילות, אך אפילו הוא לא הצליח.

בינתיים חזרנו לקפה עלית כי הימ"ח התרוקן.

אם מישהו שמע/ראה את הקפסולות הסוררות - אשמח לשמוע.

תודה לכולם וחמישי שמח.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
...

הכוונה "מכונה ידנית" ממש כמו בבית קפה את פולי קפה אתה טוחן לבד משתשמש בידית והטעם עולם אחר , מצריך קצת התעסקות אוי אבל הטעם שווה כל לגימה.

צודק. כבר העליתי פה אבל הנה שוב, תמונות שלי מהכנת קפה במכונה ידנית:

IMG_20150512_211121.jpg

IMG_20150512_213712.jpg

IMG_20150512_213803.jpg

IMG_20150512_213919.jpg

IMG_20150512_214137.jpg

IMG_20150512_214319.jpg

IMG_20150512_214400.jpg

יאללה, עוד תמונה:

IMG_20150512_214415.jpg

אבל, כפי שאיל כתב, זו אכן התעסקות- בעיקר הניקוי שלאחר ההכנה. זה לא בשביל מי שרק רוצה קפה בבוקר לפני העבודה, ולכן גם אצלי היתה מכונת קפסולות בשביל אשתי, שלא תתעסק במכונה הידנית.

וכשמכונת הקפסולות התפגרה, כבר קנינו מכונת קפה טוחנת אוטומטית, כי ממילא קונים פולים. היא מצויינת והקפה הרבה יותר טעים מקפסולות, אבל אין על הידנית. הטעם של הקפה שיוצא ממנה יותר טוב משאר המכונות שהיו לי.

פורסם
צודק. כבר העליתי פה אבל הנה שוב, תמונות שלי מהכנת קפה במכונה ידנית:

יאללה, עוד תמונה:

אבל, כפי שאיל כתב, זו אכן התעסקות- בעיקר הניקוי שלאחר ההכנה. זה לא בשביל מי שרק רוצה קפה בבוקר לפני העבודה, ולכן גם אצלי היתה מכונת קפסולות בשביל אשתי, שלא תתעסק במכונה הידנית.

וכשמכונת הקפסולות התפגרה, כבר קנינו מכונת קפה טוחנת אוטומטית, כי ממילא קונים פולים. היא מצויינת והקפה הרבה יותר טעים מקפסולות, אבל אין על הידנית. הטעם של הקפה שיוצא ממנה יותר טוב משאר המכונות שהיו לי.

הקפה נראה ממש טוב.

מה העלות הממוצעת של כל הסיפור הזה?

פורסם

אכן תמונות קשות.

פארטי פופר לפניך שם לב.

הקצף שלך יותר מידי אוורירי ולא סמיך . תנסה להציב את הסרטימר קצת יותר גבוה מקו החלב שהיה צליל טססס .

ניר ,כיד הדמיון הזהר לך.

פורסם

^

אכן פארטי פופר, בייחוד לאור העובדה שזה באמצע ההקצפה ולא בסופה- שים לב לתוצאה הסופית בכוסות. :wink:

ניר, יש בעיית תמחור כי (שוב) כמו שאיל כותב, יש הבדלים בין המוצרים- גם במכונות וגם בקפה עצמו.

המכונה הידנית שאתה רואה כאן נמצאת אצלי כבר מעל שש שנים, ועובדת כמו גדולה (פעם אחת לקחתי אותה ליבואן לשיפוץ קל שכלל בעיקר ניקוי אבנית פנימי "קשוח", יותר ממה שאתה אמור לבצע בבית). זו המכונה:

Gaggia-Espresso.png

בפעם האחרונה שראיתי, היא עלתה כמעט 2000 ש"ח, אם כי אנחנו חולקים שרשור עם בחור שמרוקן ארנקים של חברי פורום על קניות באינטרנט... ואני משער שיש היום מכונות מצויינות לא-פחות מצרנים אחרים.

לגבי הקפה- נושא כאוב. אלא אם אתה קונה בתפזורת בשוק\חנויות קפה, כל מה שארוז מיצרנים כמו לוואצה או אחרים, יקר (קילו בסביבות 150 ש"ח). אני "מייבא" את הקפה שלי כשאני נוסע לבקר את אחי שחי באוסטריה, וקונה אותו בכל סופר מצוי- עולה בערך 12 יורו לקילו. כמובן שהכי חשוב זה הטעם. יש אנשים שלא יאהבו את היוליוס הזה, אני חולה עליו (לפולים בתפזורות שניסיתי לא התחברתי אף פעם).

• תוכן חדש...