Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פולו במאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב!

לפני 3.5 חודשים רכשתי פולו חדשה DSG 110 כ"ס, מכל מיני פורומים ואני יודע שהנושא נטחן הבנתי שיש לפולו (הכוונה לגיר הרובוטי כפול מצמדים) בעיה של שחיקה מהירה של המצמדים במיוחד בפקקים ואני כל בוקר כמעט בפקק של 30-40 דק'.

לאחרונה אני מוצא את עצמי מסתפק בהחלטה שעשיתי עקב הבעיה הנ"ל ובתחושה שכל רגע אצטרך להחליף מצמדים ומתוך דאגה מה יהיה שתסתיים האחריות (ואני אצטרך לספוג את התיקון) היות ואני חושב להחזיק את הרכב לפחות 6 שנים - יש לציין שאני נהנה מאוד מהרכב ועד עכשיו לא הייתה כל בעיה והוא מאוד חסכוני וזריז פרט להשהיה קלה ביציאה אבל לא על זה יקום ויפול דבר.

ואחרי ההקדמה נעבור לשאלה - האם כדאי עקב הבעיה הנ"ל להחליף למאזדה 2 ? (היא הייתה אחת מההתלבטויות שלי לפני הרכישה) או שהבעיה הנ"ל אינה מצדיקה החלפה לרכב עם גיר יותר מיושן אבל אמין יותר?

אשמח לעזרה לפני קבלת החלטה.

פורסם

כבר החלטת שהמצמדים יתקלקלו, ואתה מראש תפסיד את ירידת הערך של הרכב שלך (שזה יותר מעלות מצמדים), עכשיו.

מה ההגיון בזה?

נ.ב. אני נסעתי כ-60 ק"מ על זוג מצמדים ומכטרוניק שהוחלפו באחריות (ידעתי כשקניתי שמדובר בגירסה הבעייתית), ובעיר, ויש לי רגל כבדה, ואני עושה שימוש תכוף בהילוכים (מחליף הרבה ידנית). הכל בסדר.

כנ"ל אצל קרובת משפחה, עם אותו אוטו, פחות קילומטרים, אבל כולם בעיר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סע תהנה... רכב מעולה. עולה על מאזדה בכל פרמטר ויסלחו לי אוהבי היפניות האמינות שלא מתקלקלות לעולם.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

כלכלית החלפה עכשיו לא תהיה החלטה חכמה. ההפסד על ירידת הערך יהיה גבוהה יותר מעלות החלפת מצמדים. כמובן, לא בהכרח שתסבול מהבעיה ותצטרך החלפת מצמדים. יש לך 3 שנים אחריות מלאה, ויכול להיות שיש אחריות מוארכת לחלק מהמכלולים הבעיתיים (כך שמעתי אבל לא בטוח שנכון, לא חקרתי לעומק). סע ברכב ותהנה ממנו...

פורסם

א. לדעתי.. לא יודע ישן או לא אבל הגיר במאזדה 2 הרבה יותר טוב מהפולו שלך. (שוב לדעתי)

ב. לנסות למכור רכב בגלל שאתה צופה בעיות זה חכם ברוב המקרים אבל אתה הלכת רחוק מדי. אם הרכב שלך תקין ואתה נהנה ממנו אין לך סיבה לחשוב על זה, תמשיך להינות ממנו.

פורסם

ברור שלמכור עכשיו ולקנות מאזדה חדשה זה לא משתלם בעליל.

מה שכן יכול להיות שקיים מישהו שיש לו מאזדה חדשה והוא כן רוצה את הפולו במקום... :wink:

אז תחליפו בינכם............

פורסם

1.נכון שאתם צודקים שזה לא כלכלי למכור עכשיו אבל אני חושב שאם למכור אז עכשיו כי כל זמן שעובר אני מאבד יותר מהערך.

2.מה גם שסביר להניח שאם תצוץ בעיה אז תצוץ אחרי האחריות כי אני עושה בין 13-15 אלף ק"מ בשנה ונגיד הבעיה תצוץ אחרי 50 אלף ק"מ (כי היא לא תצוץ ממש בהתחלה) אז כבר לא תהיה אחריות ואספוג נזק של כמה אלפים ומי יודע כמה זה עולה בצ'מפיון..

והאמת שאני ממש מתחבר לפולו יותר מהמאזדה בכל פרמטר ולכן גם בחרתי בה.

• תוכן חדש...