Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מגבר

שימו לב! השרשור הזה בן 3059 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

יש ברשותי מגבר של מאסיב אודיו bx4 ויש לי אפשרות להחליף אותו במגבר רוקפורד P4004

רציתי לדעת אם ההחלפה כדאית(ללא שום הוספת כסף).

הסטאפ שלי הוא מורל וירטוס 402, מורל פרימו 104 ופיוניר deh-x4850bt.

מצד אחד המאסיב על הנייר יותר חזק, מצד שני רוקפורד זה רוקפורד וזה לא נכון להסתכל ולהסתמך רק על נתוני ההספק של המגברים, ולכן רציתי לקבל מכם חוות דעת האם ההחלפה כדאית.

0103-1.jpg

מדובר במגבר הנ"ל

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי saharmen
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לאלאלאלא אריק. אני חושב שאתה מתבלבל קצת.

המגברים של רוקפורד הם מפעלי הספק. תמיד מוציאים יותר מההספק המוצהר. הם משקיעים המון במחקר ופיתוח.

מאסיב לעומת זאת זו חברה עם טעם יותר סיני-קוריאני והמגברים לא תמיד עומדים בהצהרות. הם חמודים, אבל ממש לא מתקרבים לרוקפורד.

אז אם רוקפורד הוא בינוני, מאסיב הוא נמוך.

My 2c

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי במקרה הזה המאסיב יהיה טוב יותר, לא כהשוואה בין חברה לחברה.

לרוקפורד יש מגברים טובים ברמות הגבוהות,שאר המוצרים שלהם פח.

זה מנסיוני עם החברה הנ"ל.

המאסיב הוא קלאס d, יותר נציל וע"פ נתונים יותר חזק, לא אתפלא אם הוא עומד בהצהרות.

מזמן כבר הפסקתי לתת חשיבות מה הארץ יצור.

הניסוי הכי טוב שתוכל לעשות זה להחליף בין המגברים ולראות מה יותר לטעמך, לדעתי אתה תופתע.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להיעד שה 50 או 75 וואט של רוקפורד הוא יותר לכיוון ה 100-150 וואט. כיוונתי גיינים עם אקליפס 8200 שמוציא 8 וולט (והוא הוציא 8 נקי), התחלתי להרים גיין ברוקפורד פאנץ׳ 2 ערוצים משנות ה2000 המאוחרות. אני התחלתי מ6 וולט רגישות בגיין, והגל סינוס נקי, אני בנתיים מסובב את הגיין אבל העין על הגל באוסילוסקופ, פתאום אני מרגיש שאין לי לאן לסובב את הגיין. הייתי עם 8 וולט כניסה מהאקליפס, על 0.2 וולט רגישות בגיין במגבר והגל היה נ-ק-י.

אני לא אומר שהארץ יצור משפיע, זה עניין של איפה מפתחים את המוצר. מאסיב ככל הנראה קונים תכנון קוריאני. אפשר לראות לוחות זהים אצל מותגים אחרים (ממחקר).

כמו שאמרתי, הם חמודים אבל לא וואוו לעומת הרוקפורד.

לדעתי - תרכיב את הרוקפורד ותתרשם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אריק אם אתה לא מבין בציוד מסוים אל תדבר שטויות רוב הציוד של רוקפורד רחוק מלהיות פח. כמו כל חברה גדולה לרוקפורד יש את סדרות הפתיחה שהן בסיסיות אבל בנוגע ליתר....ממש לא פח.

המגבר המדובר של רוקפורד ממש לא רע (זה לא באטלר או מקינטוש אבל עדיין יעשה עבודה טובה) הימור שלי, הרוקפורד ייתן תוצאה טובה יותר משל המאסיב.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר, יצא לי להתקין עשרות מגברים שלהם.

לטעמי הציוד שלהם פח.

התקנתי גם מגברים מהסדרות הגבוהות שלהם וגם סטים מסדרות הt.

מעולם לא התחברתי לציוד שלהם.

יש חלופות עדיפות בהרבה בשוק היום.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש חלופות, אבל ממש לא מאסיב אודיו עם כל הכבוד.

רוקפורד ידועים במגברים וסאבים (סאבים קצת פחות היום). הרמקולים שלהם אף פעם לא היו להיט, אבל זה עניין של טעם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש סיבה למה שאני אומר, שלדעתי המאסיב יהיה טוב יותר.

כפי שאתה יודע המגבר שלי האודיו סיסטם כרגע לא תקין והוחלף במגבר קלאס d של ניפון רחמנא ליצלן.

האודיו סיסטם הוא ab 145 רמס לערוץ.

הניפון מוצר 100 רמס לערוץ.

שמע, הופתעתי בגדול מהניפון החרבנא הזה, יש לי סט ברמה גבוהה מאוד, בהתנגדות 3ohm והמגברון הזה דוחף אותו בצורה שלא תאמין.

כמובן שיש קצת הבדל בסאונד לטובת האודיו סיסטם, אבל צריך גם לזכור שההבדל במחירים הוא יותר מכפול בין המגברים.

גם הניפון מיוצר בקוריאה.

בהתחלה הייתי בטוח שאני הולך ליפול בגדול מבחינת סאונד, וזה ממש לא המקרה.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אריק עם כל הכבוד לא נשמע שאתה אחרי התקנת עשרות מגברים של רוקפורד. הסדרות מגברים הישנות של רוקפורד מעולות ונותנות הרבה מעבר למוצהר, גם האיכות טובה. לגבי הסדרות החדשות מגברי מונו פשוט מעולים מגברי 2 ו4 ערוצים מסדרת הפאנצ' והפאואר מגברים טובים חזקים ואמינים...שוב, זה לא היי אנד כמו באטלר, מקינטוש וכו' אבל ממש רחוק מלהיות פח.

אגב לי יש מונו רוקפורד t20001bd...מוכן להעמיד אותו ראש בראש מול כל מונו אחר של 2000rms גם מבחינת כוח וגם מבחינת איכות, מבטיח לך שהוא טוב מ90 אחוז מהמגברים האחרים בשוק.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב לא אומר את הדברים אישית נגדך, אל תיפגע ממני, אנחנו פשוט פורום מקצועי וחוות דעת צריכה להיות מקצועית נכונה ומבוססת. להגיד מגברים פח זאת אימרה שצריכה להיות מבוססת. למה? לא עומדים בהצהרות? רעשי רקע? אמינות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על המגברים הישנים שלהם אין וויכוח בכלל.

בדגש על הישנים.

יצא לי להתקין מהסדרחת הפשוטות שלהם, מגברים חלשים ולא איכותיים.

יצא לי גם להתקין את הקלאס d הקטנים שלהם, בערך 70 אחוז חזרו עם תקלות.

איכות זה לא.

ושוב אני לא מדבר על הסדרות הגבוהות שלהם ולא על המוצרים הישנים שלהם.

רוקפורד זה לא מה שהיה אין מה לעשות.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתחיל בזה שהמגבר שעליו הבחור דיבר הוא לא מהסדרות החדשות.

לגבי המגברים החדשים של רוקפורד כמו רוב החברות הייצור הוא לא בארה"ב ואיכות הרכיבים ( בסדרות הנמוכות) היא לא גבוהה במיוחד אבל בהשוואה למתחרים ברמות המחיר זה לא רע ביחס למה שיש בשוק היום.

המגברים מהסדרות הגבוהות גם היום לא פרייארים בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע, מנסיוני עם מגברי קלאס d, לעומת מגברי ab ברמת midrange המגברי קלאס d נשמעו טוב יותר.

כמובן שזה גם תלוי באילו מגברים מדובר.

בכל אופן אם פותח השרשור יחליט לעשות ניסוי אני הראשון להגיע.

תמיד שהתקנתי מגברים כאלו, תמיד תמיד הופתעתי מהתוצאה, ואני מדבר איתך עכשיו על מגברי מדבקה כמו ניפון(למרות שהם מרגישים איכותיים מאוד)

ואני מאמין שהמאסיב מגברים טובים יותר.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3059 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...