Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי קורולה שנת 2000 שעשתה כ 200,000 ק"מ.

לפני מספר חודשים החלפתי תושבות מנוע, לתושבות תוצרת תאילנד. מאז נהיה הרבה יותר גרוע, הרכב ממש רוקד וזה מחרפן אותי לגמרי.

בעזרתו של חבר פורום השגתי את המקטי"ם. קיבלתי הצעת מחיר ל 4 תושבות מקוריות ללא עבודה, של כ 2,100 ש"ח!

האם שייך למצוא תושבות מקוריות במחיר הגיוני, אולי להזמין מחו"ל, וא"כ מאיזה אתר. או לחילופין, האם יש תושבות לא מקוריות אבל איכותיות אולי oem או משהו כזה במחיר הגיוני?

תודה רבה

פורסם

להלן המקטי"ם:

תושבת אחורית: 12371-64210

תושבת קדמית: 12361-15181

תושבת שמאלית: 12372-16400

תושבת עליונה: 12305-16062

קיבלתי הצעת מחיר מאבי חלקי חילוף באותו הסכום שרשמתי.

פורסם

חבל שלא קראת את כל ההודעות של אושריקו בנושא, הוא עבר בדיוק את מה שאתה עובר, היית חוסך לעצמך עוגמת נפש.

כשמדובר בתושבות מנוע - אין מנוס מלקנות מקורי.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

דיברתי איתך פעם.

אני קניתי דרך מוסך מורשה לפני יותר משנה לקורולה 99 שזה אח תאום לדגם שלך וזה המחירים שאני זוכר:

תושבת מנוע מקורית עליונה ימין בערך 500 שקל.

תושבת עליונה שמאלית בערך 600 שקל! השגתי הנחה דרך מוסכניק שקשורים לטויוטה.

2 תושבות גיר תחתונות:עלו לי בערך 600 שקל, ממש זול.

עכשיו, בתכלס, התושבת היחידה שהייתה זקוקה להחלפה זו התושבת העליונה הימנית, כל השאר היו במצב בסדר כי רעידות לא היו לאחר ההחלפה לתושבת מנוע מקורית עליונה אלא בעיקר קצת עם מזגן.

אני מציע לך לא להשתגע ולבדוק טוב טוב.

בקורולה הזו צריך לפרק גשר וזה לא פשוט, רוב הסיכויים שהרכב שלי נפגע בגלל ההורדה של הגשר הזה.

ח"ח לדברי אסף.:-)

שמע, באמת שזה רכב סופר דופר אמין, אבל הוא יהיה ככה בעיקר עם חלקים איכותיים ומקוריים.

אם יש את הכסף לחלק מקורי , מומלץ!

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

הרעידות הם בלתי נסבלות, לא שייך להמשיך איתם. בכל מקרה אם אני מחליף, זה יהיה את ארבעתם למקורי, לא רוצה להסתבך עם זה עוד.

יש לי מוסכניק אמין שאני סומך עליו שיבצע את העבודה. אחרי שאדע את מחיר התושבות, אשאל אותו על מחיר ההרכבה, ואז אחליט.

בדקתי אתמול מחירים במספר אתרים בחו"ל.

מצאתי את האתר הזה: https://carmarka.com, ששם יצא יחסית זול לפני משלוח (173 דולר), אבל הוא בדובאי ואני קצת חושש להזמין משם, הם צריכים לחזור אליי עם מחיר משלוח.

בכל אופן אני ממשיך לחפש, אשמח אם יש לכם מידע על אתרים אמינים וזולים שאפשר להזמין מהם.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

הבעיה אצלך שעשית את אותה הטעות כמו שעשית אצלי - החלפת את כל התושבות לדבר שעלוב זה מחמאה בשבילו ולכן קשה עכשיו לתקן הכל.

אני לא יודע עד כמה מוסכניקים צודקים בקטע הזה אך לי נאמר שיכול להיות שהרעידות נובעות מהציריות , ייתכן שבהרכבה לא שמו אותן כמו שצריך או משהו כי בקורולה הזאת חייב לפרק גשר...(חשד גם אצלי כי כבר כמה מוסכניקים אמרו לי שהבומים יכולים להיות בגלל הצירייה), כמובן שלפני ההחלפה האוטו היה חלום ושקט כך שזה לא צירוף מקרים אבל אני כבר עייפתי מלנסות לתקן חזרה.

שתדע, התושבות בקורולה הזו מאוד אמינות, לי הלכו שתי תושבות בכללי, אחת עקב מכה שהרכב קיבל והתושבת קיבלה זעזוע(אין לי מושג עד היום איך, אבל לפני המכה לא היו שום רעידות מהתושבת) ואחת שעשתה את שלה לאחר 250K ו15 שנה על הכביש עם זמנים מאוד קשים של עבודה(צעיר מתלהב...).

בקיצור, כמו שאתה מבין , אם אפשר לחיות עם קצת רעידות עדיף לא לגעת, תיקח את זה כלקח כי זה דומה למקרה שלי.

פורסם
אחת עקב מכה שהרכב קיבל והתושבת קיבלה זעזוע

זה משפט חסר שחר.

הגירסה האמיתית כניראה היא שמשהו ברכב התעוות מהמכה וכרגע התושבת אינה נמצאת במקומה הטיבעי אלא יושבת בלחץ גבוה יותר ממה שתוכננה, ולכן יש לך רעידות. במצב הזה לא משנה כמה פעמים תחליף ואיזו תוצרת איכותית תשים, הרעידות לא יעלמו.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

לא הסברתי את עצמי נכון.

התושבת שהלכה עקב המכה הוחלפה בעבר והכל היה שקט.

רק שהורד הגשר והוחלף כמה פעמים התושבות העלובות התחתונות התחיל הבלאגן...

מה שמצחיק שזה לא בדיוק רעידות אלא ויברציות מעצבנות אבל עם מזגן זה נהפך לרעידות, מה שכן , מכות חזקות בR-D וכו'.

זה בוודאות לא היה ככה לפני כל הפירוק המיותר הזה. אני עוד אמצא מוסכניק שיעלה על הבעיה כי בינתיים כולם לא יודעים מה אני רוצה כי אצל מוסכניקים כשלא רואים תקלה בעיניים אין תקלות.

כל עוד הרכב נוסע ככה, אפשר לחיות עם זה...

רציתי לשלוח מכתב לטויוטה אבל משום מה אי אפשר ליצור איתם קשר חוץ מטויוטה בארצות הברית.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
ל

מה שמצחיק שזה לא בדיוק רעידות אלא ויברציות מעצבנות אבל עם מזגן זה נהפך לרעידות

ויברציות (vibrations) זה רעידות באנגלית.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...