Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניר ואייל המון תודה על ההכוונה, אבדוק את כל המידע שעלה.

רק שאלה כללית- אני מזכיר שהמטרה הראשונית הינה להגביר את הלפטופ, שהרמקולים שלו מאוד חלשים.

ברמת החדר- האם אתם סבורים רשמקול נייד שכזה ייתן את המענה? בייחוד מהמקום של סוללה ואורך החיים שלה (ואולי אפשר גם לחבר קבוע לחשמל אם רוצים, לא?)

בן.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

אפשר לחבר את הרמקול לחשמל בקביעות, אך זה יגרום לבלאי מואץ של הסוללה הפנימית.

לגבי החדר (כמו שכתבתי לפני כן) אם לא רוצים להפיל קירות, אין שום בעיה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי השוואות, שים אוזניות ותתחיל להשוות.

http://switcher.oluvsgadgets.net/

אז השוותי, גם בעזרת הלינק הזה וגם בעזרת יוטיוב. את ההשוואה ערכתי, בין היתר, לאנקר שהועלה כאן, ל-UB של לוג'יטק, וגם לדברים יקרים יותר, כמו מרשל, בוס (שהועלה כאן) והפיל של ד"ר דרה.

עד כמה שאפשר להבין משמיעה באוזניות, הרי שהפליפ 3 יותר וואקלי בעוד שהסאונד באחרים, והיקרים יותר, עמוק יותר. (הסאונד של האנקר נשמע בהרבה פחות טוב). האם זה טוב? נראה לי שתלוי בסוג המוזיקה, כי באחרים הבאס היה יותר טוב נדמה לי.

ושוב, המטרה הראשונית של הרמקול הזה, הינה להיות אלטרנטיבה לזוג רמקולים רגילים המחוברים ישירות למחשב אך לתת את אותו מענה שהיו נותנים קודם כל.

הפלילפ לכאורה עונה על הכל והשא', בהתחשב בעובדה שהבוס, הפיל והמרשל עולים בדיוטי פרי 200$, כלומר בערך 250-300 ש"ח יותר (150 ש"ח יותר מהתקציב) באמת שווים את זה או שזה כבר אובר קיל מטורף?

מצד אחד חשוב לי שיהיה משהו קצת יותר יוקרתי ואיכותי, ומצד שני לא רוצה להגזים. מה דעתכם?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יש לי בוז. אני לא עף עליו. יש לי גם רמקול נייד של מונסטר שהרבה יותר נוח בתפעול, קטן, קל, עוצמתי וסאונד יותר עמוק. בוז יושב במשרד בגודל 12-14 מטר מטר והוא חלש לי. מונסטר בלי בעיה עוטף אותי בצליל בחדר שינה כפול בגודל.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
יש לי בוז.

מה זה בוז?

איזה דגם של מונסטר?

תודה

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

Bose = בוז

מנסיון אישי ה-Soundlink מאוד מוצלח אבל מעל התקציב בארץ, אולי באמזונים יהיה זול משמעותית מהארץ. עכברוני- מהם דגמי הבוז והמנסטר שאתה משווה בניהם?

פורסם

את הבוס יש אפשרות סאונדלינק מיני 2 יש לי אפשרות להשיג באזור ה-730 ש״ח אני רק לא בטוח שיש לכך הצדקה וכשעשיתי השוואה בלינק שניר נתן למעלה לא התרשמתי ממנו מאוד.

את המונסטר לא הכרתי.

בן.

BENJ:

ROY:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשרשיר ליד המליצו על beoplay s3, יש באיביי ב130 דולר בערך-

זה של b&o אז זה בהחלט נראה מבטיח...

פורסם

ואם כבר ביקרים עסקינן, בדיוטי פרי יש גם דגם של "מרשל" ב-200 דולר, אני םשוט לא בטוח אם זה לא אובר קיל.

מרשל זה עיצוב + שימוש במותג כביכול רלוונטי, למוצר סטנדרטי באיכות רגילה או נחותה.

כמו בגדי הים "של בר רפאלי" בהודיס, שאפשר לקנות ב-eBay בשליש מחיר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מרשל זה עיצוב + שימוש במותג כביכול רלוונטי, למוצר סטנדרטי באיכות רגילה או נחותה.

.

תודה על החידוד, אז הוא לא רלוונטי.

מה לגבי אלו האחרים שהועלו פו, בפרט ה-jbl?

יש לך המלצה אחרת לפי הצרכים שהעליתי?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
תודה על החידוד, אז הוא לא רלוונטי.

מה לגבי אלו האחרים שהועלו פו, בפרט ה-jbl?

יש לך המלצה אחרת לפי הצרכים שהעליתי?

בן

מה שאייל אמר.

לא מכיר את הסמסון, אבל זו חברה רצינית (לא "רמת אולפן" אבל בכל זאת). סביר להניח שהם מכים רמקולים שהעיצוב שיחק תפקיד יותר חשוב בתכנון שלהם מאיכות הסאונד (אבל, כאמור, לא מכיר)

איכות הסאונד שמגיעים אליה כיום עם הגברה דיגיטלית מובנית, פשוט, ואוו. באמת... לגרושים שזה עולה.

הבחור הזה ממליץ על אלו http://www.amazon.com/Micca-PB42X-Powered-Bookshelf-Speakers/dp/B00NXAEPDC.

אני מחזיק ממנו.

אז הנה עוד אפשרות (אם יש מי שיביא לך).

מה שעוד חשוב לשים לב הוא שרמקולים כאלו לא נועדו למלא את החדר, אלא להשמע טוב כשיושבים פחות או יותר מולם. זו יכולה להיות מגבלה. אם אפשר להקשיב קודם, עדיף.

עוד אפשרות... אולי sound bar?

בכאלה אני לגמרי לא מבין.

ולבסוף, זה שימש אצלי כאודיו נייד:

http://www.amazon.com/Tivoli-Audio-M1BTCLA-Bluetooth-Walnut/dp/B009DJEKJG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1463729325&sr=8-1&keywords=tivoli

אין סטריאו, הסאונד נוטה לכיוון החם, המחיר בארץ מופרך, אבל יש לו קטע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
את הבוס יש אפשרות סאונדלינק מיני 2 יש לי אפשרות להשיג באזור ה-730 ש״ח אני רק לא בטוח שיש לכך הצדקה וכשעשיתי השוואה בלינק שניר נתן למעלה לא התרשמתי ממנו מאוד.

את המונסטר לא הכרתי.

בן.

צליל זה הרבה עניין של טעם אישי ולאיזה סגנון מוסיקה מאזינים.

אני פחות אוהב באס ולכן הפליפ 3 היה עבורי אלטרנטיבה טובה.

בדוק לאיזה סגנון מוסיקה חברך מאזין ונסה להתאים לו את הרמקול הנכון עבורו.

פורסם
בשרשיר ליד המליצו על beoplay s3, יש באיביי ב130 דולר בערך-

זה של b&o אז זה בהחלט נראה מבטיח...

שמע, אני לא ראיתי ב130$ או קרוב לכך, גם בחו"ל, אמאזון או איביי הוא מאוד יקר ולכן לא רלוונטי.

Bose soundlink mini II. זה שולה 200 דולר באמזון

Monster Clarity HD.

לגבי ה-BOSE תיארתי לעצמי שלכך אתה מתכוון - אני מבין מדוע אתה לא מתלהב, בבדיקה שערכתי אני לא בטוח שגם אני התלהבתי.

חוזר ואומר אם הניידות לא חשובה לך על הסמסון אלו רמקולים ברמת הפקת אולפן .

הם ניראים אדירים (שוקל לעצמי) אך צפיתי בסרטונים עליהם והם יהיו גדולים מידי למקום, ואף שהם ברמה גבוהה, הם אוברקיל לחלוטין.

עוד אפשרות... אולי sound bar?

בכאלה אני לגמרי לא מבין.

הסאונד בר לא יתאים הפעם, הרי המטרה הראשונה היא להגביר מחשב נייד.

חברים המון תודה לכולם,

עברתי על כל ההצעות שלכם. אולי הטעתי, אבל אני מחפש משהו איכותי אך שלא יהיה אוברקיל.

לאור המלצתו הספציפית של ניר אני כנראה ילך על ה-JBL FLIP 3. אין דרישה למוצר HI END, הוא קיבל ביקורות טובות ועדיין יותר איכותי מהפשוטים. עוד אבדוק אם יוצא לי הפרש קטן נניח ל-BOSE ואז אתלבט. ללכת למקומות יקרים או גדולים יותר לדעתי יהיה מיותר או יקר מידי (למרות שברור לי שזוג רמקולים טובים יתנו סאונד מצוין או שיש מותגים איכותיים יותר בגזרת הניידים).

לא מדובר באנין סאונד אלא באדם שמטרתו הראשונית היא להגביר את הרמקולים של המחשב הנייד ואולי בעתיד להשתמש גם לסמארטפון או משהו, כאשר יש מגבלת מקום. מכאן הרעיון שלי לרמקול נייד. חשוב לי משהו מעבר לפשוט ולכן תהיתי בנוגע למותגים.

המון תודה לעוזרים,

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

במבי סמוך עלי במה שאני אומר היה לי 2 powerים של סמסון.

התקציב מאוד דחוק לא מכיר משהו טוב יותר מהסמסון ברמת המחיר שבן ביקש.

הוא ביקש שלל חיבורים ל-Micca אין מעבר לחיבור RCA.

• תוכן חדש...