Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בן משפחה יקר חגג זה עתה יום הולדת 40.

לשאלתי ענה כי מעוניין ברמקולים ללפטופ כי המובנים חלשים. מאחר ואין מקום למערכת 2.1 ומאחר וזוג רמקולים למחשב, גם איכותיים (ואין מקום לגדולים), אינם מתאימים כמתנה, הצעתי שנרכוש רמקול נייד שלמעט האפשרות לחבר אותו ישירות ללפטופ (הצורך הראשון במעלה), ושהוא קטן יחסית, ייתן אפשרויות נוספות (חיבור אלחוטי למשל), וכל זאת תוך שמירה על איכות שמע. מאחר ומדובר במתנה, אז מוצר כזה יהווה גאדג'ט נחמד. הרמקול לא יהיה ממש נייד ,לפחות לא בהתחלה, ועתיד לעמוד על שולחן בחדר בגודל של כ-9 מ"ר.

צרכים לפי החשיבות:

1. למעט חיבור BT, חיבור ישיר – AUX או USB , אם אפשר שניהם (אבל לא חייב).
  2. איכות שמע איכותית יחסית (נראה לי שצריך לשים לב להספק ולחלוקת הערוצים, לא?).
  3. אמינות.

תקציב: עד 600 ₪, אפשר לרכוש בחו"ל אך עדיף בארץ, אפשר לחרוג מעט אם שווה את זה.

אני יודע שיש מכשירים בכל קשת המחירים אך ברור לי שיש הבדל באיכות השמע גם אם הנתונים היבשים זהים. כמו שאמרתי מדובר במתנה ולכן ראוי שיהיה מותג. הבחור מאוד מתחבר למותג JBL כך שאם אין בתקציב הנ"ל אפשרות עדיפה אז אולי נלך עליו.

אפשרויות שעלו: אשמח אם יודעי דבר יאמתו את הנתונים שרשמתי (כי אני לא בטוח שאני צודק).

1. JBL FLIP 3מחיר ע"פ ZAP 469-550 ₪: 2 ערוצים בהספק כולל של W16, כניסת AUX (זו באמת כניסה? אמרתי שזו החשיבות הראשונה), ציון WiseBuy: 9.2

1. Creative Sound Blaster Free - מחיר ע"פ ZAP כ-480 ₪: 2 ערוצים בהספק כולל של W8 (???), כל הפיצ'רים להבנתי. ציון WiseBuy: 7.6. הבנתי שלא ממש התלהבו מאיכות השמע.

מעבר לאלו ראיתי שיש ל-JBL גם את ה- JBL Charge II plus היקר יותר אך למעט סוללה חזקה יותר ואפשרות להטעין טל' ניד לא ראיתי בו יתרון. כמו כן ראיתי שלג'ברה יש כל מיני דגמים.

אשמח לעזרתכם,

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משמיעה של כולם(!!), JBL,UE, וכו.

BOSS בליגה אחרת, מדובר בסאונד לינק מיני, הוא נמכר ב200 דולר בדיוטי ואולי תשיג בפחות בחו"ל, אין כלל מה להשוות למה שהבאת.

רמקול עמיד במים, נשמע מעומעם, לא מומלץ אם אין צורך בכך.

הJBL רחוק מלהיות איכותי, הוא מאוד חד וקר.

אפשרות שנייה היא הדגם הזול של UE מבית לוגיטק.

פורסם (נערך)
לא הבנתי אתה מחפש רמקול 1 או סט של 2.0?

אחדד: מאחר ונראה לי שסט של 2.0 נטו למחשב אפשר למצוא בזול יחסית לאיכות טובה אבל זה לא נראה לי שווה כמתנת יום הולדת ומוגבל לשימוש ספציפי, אני מחפש רמקול נייד, בתקציב עד 600 ש"ח (אפשר למתוח מעט אם יש קפיצה גדולה), מהאיכותיים שניתן למצוא בתקציב הנ"ל (כשאני מניח שהיכות תיגזר, בין היתר, מההספק, מגודל האלמנטים ומכך שיהיה יותר מערוץ 1) - בדגש על איכות שמע ועל יכולת להתחבר למוצר פלוני גם באמצעות חיבור פיזי (למשל 3.5 מ"מ).

העלתי את האופציות שחשבתי עליהן, בפרט ה-JBL FLIP 3.

משמיעה של כולם(!!), JBL,UE, וכו.

BOSS בליגה אחרת, מדובר בסאונד לינק מיני, הוא נמכר ב200 דולר בדיוטי ואולי תשיג בפחות בחו"ל, אין כלל מה להשוות למה שהבאת.

רמקול עמיד במים, נשמע מעומעם, לא מומלץ אם אין צורך בכך.

הJBL רחוק מלהיות איכותי, הוא מאוד חד וקר.

אפשרות שנייה היא הדגם הזול של UE מבית לוגיטק.

תודה על ההמלצות.

לגבי ה-UE , אני מאמין שאתה מתכוון ל-Logitech UE Boom שנראה כי הוא רק ערוץ אחד ודי פושר ברמת ביצועים.

לגבי ה-BOSE, הוא חורג בצורה די משמעותית מהתקציב. האם אתה מתכוון ל-Bose SoundLink MINI II? מה היתרון שלו? לא הצלחתי לאתר נתונים טכניים. השא' אם הוא באמת שווה את ההפרש.

ואם כבר ביקרים עסקינן, בדיוטי פרי יש גם דגם של "מרשל" ב-200 דולר, אני םשוט לא בטוח אם זה לא אובר קיל.

תודה,

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם (נערך)

קניתי לאשתי את הFLIP 3 והיא שומעת איתו בד"כ במטבח ובחדר העבודה.

הסוללה יחסית חזקה ומחזיקה זמן רב.

הצליל לדעתי, אחלה לרמקול קטן (מאוד תלוי באיכות הקובץ שמנוגנת דרכו) ויכול למלא בצליל חדר ממוצע ורגיל בלי יותר מדי בעיה.

קרא גם כאן.

http://www.whathifi.com/jbl/flip-3/review

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

חבל יש לי סט מאוד ממולץ של samson 2.0 קטנים ובאיכות של אולפן בדיל מועלה.

בכל מקרה אם מדובר על רמקול נייד ההמלצה שלי Anker Premium Stereo Bluetooth Speaker יש אותו בדיל ב 60$

פורסם

הצליל לדעתי, אחלה לרמקול קטן (מאוד תלוי באיכות הקובץ שמנוגנת דרכו).

הי ניר ותודה.

יצא לי לראות את הביקורת הנ"ל - בסה"כ טובה לא?

לגבי המצוטט- נניח סרטון יוטיוב נשמע טוב? אני מדבר בעיקר בחלל סגור של 9 מ"ר בערך.

הרמקול שווה את המחיר היחסית יקר שלו לגבי כאלו פשוטים יותר?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
חבל יש לי סט מאוד ממולץ של samson 2.0 קטנים ובאיכות של אולפן בדיל מועלה.

לא פוסל כלום אפשר לינק?

בכל מקרה אם מדובר על רמקול נייד ההמלצה שלי Anker Premium Stereo Bluetooth Speaker יש אותו בדיל ב - יש 60$ יש לינק? איך הם ביחס לאופציות שהעלתי?

תודה

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
הי ניר ותודה.

יצא לי לראות את הביקורת הנ"ל - בסה"כ טובה לא?

לגבי המצוטט- נניח סרטון יוטיוב נשמע טוב? אני מדבר בעיקר בחלל סגור של 9 מ"ר בערך.

הרמקול שווה את המחיר היחסית יקר שלו לגבי כאלו פשוטים יותר?

בן.

אשתי עובדת איתו בחדר העבודה (12 מ"ר) וגם במטבח הפתוח לסלון.

הרמקול לא מיועד להפיל קירות או לקלף את הטיח. בעוצמה סבירה אין שום בעיה והצליל יחסית לגודל הרמקול נשמע לדעתי, טוב.

לדעתי, הרמקול שווה את מחירו, ואפילו יותר.

לגבי השוואות, שים אוזניות ותתחיל להשוות.

http://switcher.oluvsgadgets.net/

תהנה.

אגב, אחלה סמלון בחרת.

פורסם (נערך)
אשתי עובדת איתו בחדר העבודה (12 מ"ר) וגם במטבח הפתוח לסלון.

הרמקול לא מיועד להפיל קירות או לקלף את הטיח. בעוצמה סבירה אין שום בעיה והצליל יחסית לגודל הרמקול נשמע לדעתי, טוב.

לדעתי, הרמקול שווה את מחירו, ואפילו יותר. קלעת למטרה - אין רצון לקלף קירות אלא פשוט לשמוע באיכות טובה מעבר למה שמספקים הרמקולים הפשוטים - זה עונה על כך?

יש כניסת AUX מאפשרת חיבור פיזי למחשב למשל?

לגבי השוואות, שים אוזניות ותתחיל להשוות.

http://switcher.oluvsgadgets.net/

לא הכרתי, ללא ספק יכול לעזור ואנסה.

תהנה.

אגב, אחלה סמלון בחרת. זה יותר האשה שבחרתי :)

ואגב, סליחה על החפירה אבל היכן ומתי קנית?

הדמי משלוח מחול הורגים את המחיר בכל מקרה הוא נמכר בארץ ב 700 שח http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=11111

הרמקול של אנקר הוא תקציבי גגל את השם.

תודה, אסתכל. האנקר עומד מבחינת איכות עם האופציות שהעלתי?

הזוג רמקולים הזה שווה באמת את הכסף? אגב, אני רואה שהם חייבים חשמל ודי מגודלים לא?

תודה,

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם (נערך)

1. לדעתי, כן. יחסית למחיר הוא מספק צליל טוב מאוד.

2+3. הבעיה עם הרמקולים הקטנים היא שלעיתים הבאס חזק מדי ומשפיע על התדרים האחרים. הFLIP יחסית מאוד מאוזן.

http://www.oluvsgadgets.net/2015/09/review-jbl-flip-3-ue-boom-killer.html

יש לרמקול כניסת AUX. לא ניסיתי, אבל אני משער שלא צריכה להיות בעיה.

בדקתי - קרא כאן. עמוד 3.

http://demandware.edgesuite.net/aauj_prd/on/demandware.static/-/Sites-masterCatalog_Harman/default/dw37acd0d8/pdfs/Quick%20Start%20Guide%20-%20Flip3%20(Multilingual).pdf

4. לא ידעתי. בחרת טוב :-)

5. נרכש בבאג לפני 3 חודשים בערך.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם (נערך)

ניר ואייל המון תודה על ההכוונה, אבדוק את כל המידע שעלה.

רק שאלה כללית- אני מזכיר שהמטרה הראשונית הינה להגביר את הלפטופ, שהרמקולים שלו מאוד חלשים.

ברמת החדר- האם אתם סבורים רשמקול נייד שכזה ייתן את המענה? בייחוד מהמקום של סוללה ואורך החיים שלה (ואולי אפשר גם לחבר קבוע לחשמל אם רוצים, לא?)

בן.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...