Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[????? :?

.

Grale power with ferrari looks....

למר חן הנכבד

לפי נסיוני עם פיאט פונטו עוד לא שמעתי על אחת שעושה בעיות כמו פיזו או שעושה בעיות כמעט... בקיצור לפי נסיוני עם פיאט אני לא מכיר אחת שעושה בעיות..

למר "M5" הנכבד

:wink:

1) לא יודע איז נסיון יש לך עם פונטו GT אבל אני אישית מכיר 3 שסובלות באופן די קבוע מכל מיני בעיות בעיקר מכאניות, ועל זה מעיד מכונאי ובעלי הרכב,

יכול להיות חריגות...זה שאתה לא מכיר לא אומר שזה לא קיים ,אין מה לצפות יותר מידי ממנוע שעובד בלחץ די גבוה.

2)איזה נסיון יש לך עם פיאט ? היו לך כמה ?

3)נ.ב

גם לי הלך מיסב וצריך להחליף את כל הנאבה (אחורי) ... :cry:

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

חן הפונטו שלי היא לא GT אלא SPORTING למי שלא יודע מזה זאת הפונטו 16V

שנת 96 . בקיצור היא אמינה מאד אפילו וחוץ ממיר שקיבל מכה בגלל אחותי ה"זהירה" הכל עובד טוב עד עכשיו... אני קורא לעצמי GT כי זה האוטו הבא שלי וכי אני פשוט מת על האוטו הזה!!!!!!!

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
[????? :?

.

Grale power with ferrari looks....

למר חן הנכבד

לפי נסיוני עם פיאט פונטו עוד לא שמעתי על אחת שעושה בעיות כמו פיזו או שעושה בעיות כמעט... בקיצור לפי נסיוני עם פיאט אני לא מכיר אחת שעושה בעיות..

למר "M5" הנכבד

:wink:

1) לא יודע איז נסיון יש לך עם פונטו GT אבל אני אישית מכיר 3 שסובלות באופן די קבוע מכל מיני בעיות בעיקר מכאניות, ועל זה מעיד מכונאי ובעלי הרכב,

יכול להיות חריגות...זה שאתה לא מכיר לא אומר שזה לא קיים ,אין מה לצפות יותר מידי ממנוע שעובד בלחץ די גבוה.

2)איזה נסיון יש לך עם פיאט ? היו לך כמה ?

3)נ.ב

גם לי הלך מיסב וצריך להחליף את כל הנאבה (אחורי) ... :cry:

אתה כנראה לא הבנתה אותי נכון אני לא דיברתי על פונטו GT אני דיברתי על הרגילות ללא טורבו הן נחשבות לרכב משפחתי מעולה קטן חסכוני נוח ויחסית מרווח...

נ.ב.

כן גם אצלי זה האחורי בצד ימין (ליד הנהג) אבל למזלי הבטיוח מכסה אז אני צריך לשלם רק 500 שקל...

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

פורסם

ל "BMW M5" ,

מה הקשר של הביטוח למיסב האחורי בגלגל שבאוטו בדיוק ?, המיסב עם הHUB מגיע כיחידה ועולה אצלי בקופה בסביבותה 550 ש"ח עם מע"מ(הרכבה "עלי":) ) , סכומים "קטנים" כאלה גם נזק מתאונה לא יכסה הביטוח כוון שהשתתפות עצמית גבוהה יותר מערך החלק , - אני טועה ???

ואיך הגעת למסקנה (הנכונה) שזה הימיני שנדפק אצלי ?

אפשר לעשות "עזרה ראשונה" למיסב תפוס ע"י פירוק החלק החיצוני שלו מהנאבה , ניקוי עם מסיר שומנים (מנקה קרבורטורים), שימון ב WD ו מילוי בשמן מיסבים , סגירה עם אטם רינג מנחושת ואם יש מזל זה יכול להחזיק חלק כמה מאות קילומטרים (לא מומלץ אבל בלית ברירה) , סה"כ מסוכן מאוד לנסוע עם מיסב תפוס באחד\כמה גלגלים.

Punto G

T , סליחה ,סברתי שיש לך ( punto GT (turbo , אתה "עבדת" עלי (עם דגש על ה "ע" :wink: )

פורסם
ל "BMW M5" ,

מה הקשר של הביטוח למיסב האחורי בגלגל שבאוטו בדיוק ?, המיסב עם הHUB מגיע כיחידה ועולה אצלי בקופה בסביבותה 550 ש"ח עם מע"מ(הרכבה "עלי":) ) , סכומים "קטנים" כאלה גם נזק מתאונה לא יכסה הביטוח כוון שהשתתפות עצמית גבוהה יותר מערך החלק , - אני טועה ???

ואיך הגעת למסקנה (הנכונה) שזה הימיני שנדפק אצלי ?

אפשר לעשות "עזרה ראשונה" למיסב תפוס ע"י פירוק החלק החיצוני שלו מהנאבה , ניקוי עם מסיר שומנים (מנקה קרבורטורים), שימון ב WD ו מילוי בשמן מיסבים , סגירה עם אטם רינג מנחושת ואם יש מזל זה יכול להחזיק חלק כמה מאות קילומטרים (לא מומלץ אבל בלית ברירה) , סה"כ מסוכן מאוד לנסוע עם מיסב תפוס באחד\כמה גלגלים.

Punto G

T , סליחה ,סברתי שיש לך ( punto GT (turbo , אתה "עבדת" עלי (עם דגש על ה "ע" :wink: )

חן אצלי אתה חייב להחליף את כל הנאבה והיא עולה 1100 שקל במוסך מורשה

וזה בלי להחשיב את כל הגלגל שהלך לי שלמזלי עדיין היה במוסך ולכן אני יכול לתבוע את

הביטוח על נזק לטמבון גלגל והנאבה ואת כל זה אישר לי השמאי היום...

והוא לא לוקח עבודה כי הוא חבר של אבא שלי ויש בניהם קומבינות

אז אל תגיד לי כמה זה עולה ולמה יש או אין ביטוח

אני צריך לשלם כמעט 700 אני חושב לא זוכר כמה הוא אמר

אבל זה שווה לתבוע כי הנזק מסתכם ב 2000 שקל

וכשאני דיברתי על הנסיון שלי עם פונטו אני דיברתי על פונטו בלי מדגש...

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

פורסם

אוקיי..לא הבנתי אותך נכון , על איזה אוטו מדובר? היית אומר שהאוטו עבר תאונה כי לא קישרתי ... כמיסבים יכולים להדפק בלי קשר למכה בגלגל אלא מעומס יתר כמו מהירויות גבוהות מאוד ועומס בסיבובים חזקים , ככה כנראה זה קרה אצלי.

פונטו GT היא פונטו טורבו , בפעם האחרונה שהצצתי בקטלוגים 95 96 של פיאט.

סופשבוע טוב אחי!

פורסם

מדובר על נאון שהגלגל האחורי ימני שלה חטף מכה מהמדרכה לפני 3 שבועות בערך

ולכן זה קרה אבל הבעיה שלא לקחו את הרכב ישר למוסך כי חוץ מהגאנט שהתעקם

והצמיג שהלך לא ראו או הייתה הרגשה שיש בעיה למרות שהפצרתי בהורי לקחת את

האוטו לבדיקה לראות שכל העסק שם לא נפגע והם לא הקשיבו לי...

אבל זה הופיע עכשיו כנראה בגלל שאני אוהב לתרגל החלקות במגרשי חניה רטובים

ונטושים בערך פעם בשבוע וגם בגלל שלפעמים אני מעמיס על האוטו הרבה משקל

אבל לא מעבר למותר... 8)

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

• תוכן חדש...