Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכלל לא, סתם קוריוז

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מתכבד להזמין את בעלי סיטרואן קקטוס בישראל להגיע למיפגש ראשון שיתקיים בחניון כיתן, בצמוד ל״קפה נטו״ רח׳ פנחס רוזן 57 בצפון תל אביב, ביום שישי 17/6/2016 החל מהשעה 16:00.

במיפגש ראשון זה נבחן על פי מספר המשתתפים את מידת הרצון להתאגד כמועדון חברים - מועדון שישתף מידע כללי וטכני אודות הקקטוס, יארגן טיולים משותפים ויפעל לשיתוף פעולה עם היבואן לטובת העצמת חוויית הבעלות על האוטו המהנה שלנו.

נוכל להציץ האחד מתחת למכסה המנוע של השני ובעיקר, אם תהיה נכונות מצד המשתתפים, לשבת בקפה נטו ולדון במטרות ההתאגדות.

לתשומת לבכם, החניון הגדול משמש לעיתים לכינוס מספר מועדוני רכב.

תוכלו לזהות אותי על פי הקקטוס האדום שלי. אני אמתין במקום עד לשעה 17:00.

אני אפרסם ההודעה גם בקבוצה ״סיטרואן קקטוס״ בפייסבוק.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם (נערך)

זהו זה. יוצאים לדרך. פרסמתי הזמנה למיפגש הראשון, כאן ובקבוצת הפייסבוק ״סיטרואן קקטוס״.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?603964-מועדון-בעלי-סיטרואן-קקטוס-בישראל-הזמנה-למיפגש-ראשון

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

נחמד. מחכה לראות פידבקים מהמפגש כי מדובר ברכב שקשה לשים אצבע ולהגיד, זה הקהל שלו. מעניין איך תהיה הענות ליוזמה. בהצלחה בכל מקרה.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אחרי כמה ק"מ עם הרכב אני רואה מי צריך להיות קהל היעד שלו, של הגירסה האטמוספרית לפחות: מי שצריך/רוצה קומפקטית זולה לקנייה ותחזוקה, ועדיין מוכן להוסיף קצת על דאצ'יה סאנדרו, כדי לקבל ערך מוסף באבזור, עיצוב וגימור.

וכמובן, מוכן לגיר ידני.

הקקטוס האטמוספרית נותנת את כל השימושיות של משפחתית קומפקטית (כמעט. אני חושב שהמושב האחורי באטמוספרית לא מתפצל), ב-הרבה פחות כסף, ובניגוד לדאצ'יה, לא גורמת לך להרגיש שקנית אוטו זול.

אם הולכים על הטורבו בנזין, כבר מקבלים מפרט יותר טוב, ובעיקר, ביצועים מצויינים לסיגמנט.

עכשיו, אני יודע שגיר ידני זה מכשול, אבל כאן הוא חוסך לך עשרות אלפי שקלים, אז...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אוסיף ואגיד לך מי הקהל של הקקטוס...

אנשים שיודעים להעריך אוונגארד עיצובי וטכנולוגי.

אנשים שלא מזיז להם ״אוי, מה יגידו״.

אנשים שלא נשואים לפולניות... גם באופי ולא רק במוצא העדתי.

אנשים שרגל שמאל שלהם והסינכרון המוטורי שלהם תקינים.

אנשים שאוהבים לנהוג.

אנשים שנהנים כשאומרים להם ״קנית סיטרואן?! וואללה יש לך ביצים״.

אנשים שנהנים כשעוברים ושבים מסתכלים על האוטו הכה-מיוחד שלהם ומחייכים אליהם.

אנשים שאוהבים נוחות בנסיעה.

אנשים שנהנים מהחיסכון בהוצאות הרכישה והאחזקה הנמוכות.

אנשים שלא מוכנים לפתוח את תוכניות החיסכון של הילדים בשביל אוטו שיעמוד בסטנדרט של השכנים.

אנשים שמוכנים למכור קקטוס לחברים והם בכלל לא עובדים בלובינסקי.

אני בטוח שיש עוד, ודאי אלמד במפגשי המועדון (-:

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

תזכורת!

המיפגש הראשון מחר בשעה 16:00 בחניון כיתן (גולף קפה נטו) ברח' פנחס רוזן 57 תל אביב, (בצומת עם קק"ל).

אנחנו חייבים להפגין נוכחות ורצינות כוונות להתאגד כמועדון לטובת פוטנציאל העצמת חוויית הבעלות בשיתוף היבואן!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

איזה כיף, בהצלחה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
איזה באסה שאין לי קקטוס (בלי קשר), הייתי מוכן לעשות עוד ברית מילה בשביל מפגשים כאלו.

או שיש לך ממש גדול או שאתה ממש אופטימי וממהר מדי לחתוך...

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...