Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספר קצת על האוטו שלך...

בתיבה רובוטית של קקטוס מורגשת העברת הילוכים.

לא יודע לגבי גרסה רגילה, אבל כאן מותקנת מערכת Start/Stop שמכבה מנוע בזמן עצירה. במזג אוויר שרבי זה לא ממש נוח לשבת באוטו בלי מזגן...

חוץ מזה, 2 תדלוקים מלאים, צריכת דלק 7.3 ליטר ל-100 קמ' עם נסיעה 60% בין-עירונית

צודק מי שתיקן אותי, הבעלים הקודמים זה פריים ליס.

איך מצטרפים למועדון הקקטוסים הישראלי?

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במזג אוויר שרבי זה לא ממש נוח לשבת באוטו בלי מזגן...

אתה יכול לנטרל את המערכת, אבל צריך לעשות זאת מחדש בכל נסיעה.

אם אתה רוצה להחזיר את המנוע, פשוט תמשוך קצת את ההגה בעמידה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה יכול לנטרל את המערכת, אבל צריך לעשות זאת מחדש בכל נסיעה.

אם אתה רוצה להחזיר את המנוע, פשוט תמשוך קצת את ההגה בעמידה.

נכון, מערכת עולה כל פעם עם start-stop במצב ON, וצריך לכבות את זה בכל פעם (אם רוצים).

תודה

פורסם

אני מניח שמדובר בשני הקקטוסים שיובאו בשנת 2014 לצורכי תקינה והם בגרסאות עיצוב אירופאיות.

לפי אתר משרד התחבורה, קיבל תקינה דיזל רובוטי בגרסת אבזור shine מודל 2014 עם תקינת יורו 5 לכן הוא בקבוצת זיהום 13!

והיה בנזין אטמוספרי 82 כ״ס רובוטי בגרסת אבזור feel. משום מה הוא רשום שם בקבוצת זיהום 3...?!

אבל זה לא מפליא, כי כל הקקטוסים, גם מודל 2016, רשומים כבעלי 4 (ארבעה) חלונות חשמליים...(-:

בהמשך לובינסקי ויתרו על הרובוטי ובצדק רב ויצרו את גרסת אבזור fun הייחודית לשוק הישראלי.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

לא קראתי את כל השרשור, רק חלק, בכל מקרה כחלק ממאמצי הפרסום של הרכב הוא אפילו הגיע למסיבת סטודנטים באוניברסיטת אריאל.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בקבוצת הפייסבוק כבר רשומים שבעה חברים. אפשר לארגן כבר מיפגש באיזה יום שישי אחה״צ.

בעלי קקטוס, אנא הרשמו שם.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

הייתי באיטליה שבוע שעבר וראיתי קקטוס עם גג שמש פנורמי בגרסא רובוטית די מאובזרת. באירוע של לובינסקי ( שהיה ממש נחמד) עלתה תמונה של הקקטוס המדובר אבל אז רועי אם אני לא טועה אמר שזה רק קונספט.אולי הקונספט עבר במהירות לייצור

פורסם

בחו"ל נמכר הקקטוס גם ברמות אבזור גבוהות מאלה שיובא לארץ, לרבות גג פנורמי, למי שרוצה.

תאמין לי שבישראל אתה ממש לא רוצה את זה! אפילו וילון רשת אין לו!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
בלונדינית מנסה לחנות ליד קקטוס... מסכנה הקקטוס )-:

http://www.evadeaza.ro/video-blog/a-blonde-in-the-parking-lot

למה לבעוט בקקטוס? מה היא אשמה?!

יש איזה טריליון סרטונים של אנשים שלא יודעים לחנות ביוטיוב, בלי הגזמה

אשכרה חיפשת אחד שמככב בו קקטוס כי יש לך כזה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא יודע, נראה ככה

>שרשור על קקטוס

>בנאדם שיש לו קקטוס

>מעלה סרטון שמככב בו קקטוס

או שזה צירוף מקרים מהשמיים או שאני לא יודע מה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...