Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך היה לפתוח מכסה מנוע (:inlove:) ולהציץ אחד לשני?

נשמע לי כמו בילוי משעמם במיוחד כשלכולם יש את אותו הרכב, גם אם מדובר באטמוספרי/טורבו/טורבו דיזל.

ללא קשר, אשמח להגיע למפגש הבא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

קיים אוטומאטי רובוטי-אדיוטי שמשווק בחו״ל. הביאו שניים לישראל ב 2014 לתקינה וטוב מאד שויתרו על היבוא. במודל 2017 ישודך גיר פלנטרי שישה הילוכים יפני של איישין למנועים החדשים ויגיע ארצה, אם המחיר יהיה מתאים.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

כשתגיע הקקטוס עם תיבה אוטומטית, היא תוכל לפנות לקהל רחב בהרבה, ולהוות אופציה ראוייה לקומפקטיות.

ללא ספק, אני יהיה בין לקוחותיה הראשונים.

אגב, התיבה הרובוטית של PSA סבירה בהחלט בפעולתה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

השאלה היא מה ייקרה למחיר. כיום הקקטוס מתומחרת מתחת למתחרות שלה, בהשוואה לחו"ל, בהרבה.

מה ייקרה למחיר שלה כשיגיעו דגמים חדשים דנדשים, נראה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לאור כמות המכירות(הדי מוגבלת) עד היום, אני משער שהוא ייוותר אטרקטיבי לזמן מה.

נקודת המבחן תהיה כשיגיע הדגם האוטומטי; האם המכירות יזנקו אם לאו. אני משער שהוא לא יעבור את ה-110K כמחיר פתיחה(מחירון) בכל מקרה (ויש לזכור שהאוטומטי משודך לטורבו, לא לאטמוספרי).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
נשמע לי כמו בילוי משעמם במיוחד כשלכולם יש את אותו הרכב, גם אם מדובר באטמוספרי/טורבו/טורבו דיזל.

ללא קשר, אשמח להגיע למפגש הבא.

לי אישית זה מאוד כיף.

כשתגיע הקקטוס עם תיבה אוטומטית, היא תוכל לפנות לקהל רחב בהרבה, ולהוות אופציה ראוייה לקומפקטיות.

ללא ספק, אני יהיה בין לקוחותיה הראשונים.

אגב, התיבה הרובוטית של PSA סבירה בהחלט בפעולתה.

אם אתה מדבר לע החד מצמדי כמו שיש ל - C4 1.6 HDI 2012 , לי אישית היה מאוד לא נוח וכיף.

בכלל אני שונא רובוטי\אוטומטי, אבל זה היה נורא.

רועי

פורסם
לאור כמות המכירות(הדי מוגבלת) עד היום, אני משער שהוא ייוותר אטרקטיבי לזמן מה.

.

אני מנחש שלובינסקי קיבלו מחיר מצויין, לרכב לא חדש בשוק, עם מפרט ייחודי.

המכירות טובות, לרכב ידני במחיר הזה. אבל לאנשים יש הרבה כסף, וכולם קונים ספורטאז'ים,אז אולי אין מקום לרכבים משתלמים במחיר טוב...

הקקטוס האוטומטית תהיה חדשה ו... נו, אוטומטית. 110 זה עדיין מחיר טוב, אבל נראה לי שזה יהיה יותר לכיוון ה-120.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מקווה שנהג הקקטוס הצהובה בכתבה המצורפת אינו מחברי המועדון החדש....

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4817208,00.html

ודרך אגב, הייתכן שטכנולוגיית ה AIR BUMP של הקקטוס בדופן הצד קשורה לכך שרוכב האופניים הנמהר יצא רק פצוע קל?

בכל מקרה נראה שדופן הקקטוס כלל לא ניזוקה מהתאונה. שאפו לחדשנות הסיטרואנית!

פורסם (נערך)

שמח לבשר לכל בעלי הקקטוסים ואלה שבדרך,

יצאתי עכשיו מפגישה עם רועי מנהל מותג סיטרואן ורעות מהשיווק של לובינסקי. מה אגיד לכם? אירופה זה כאן!

רעיון המועדון שלנו התקבל באהדה ובזרועות פתוחות! נקבל תמיכה ושיתוף פעולה בכל תחום - מפגשים, אירוח בשורק, טיולים מאורגנים, מרצ׳נדייזינג, אביזרים מקוריים, מיתוג המועדון ועוד!

ניהול המועדון יתקיים בשני ערוצים מקבילים - כאן בקארספורום ובקבוצת הפייסבוק "סיטרואן קקטוס".

Stay Tuned!

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
הקקטוס האוטומטית תהיה חדשה ו... נו, אוטומטית. 110 זה עדיין מחיר טוב, אבל נראה לי שזה יהיה יותר לכיוון ה-120.
אני שלא מבין הרבה בעלויות ייצור שואל את עצמי מדוע תוספת על גיר אוטומטי פלנטרי (אייסין אני מבין) שכבר תוכנן וכבר מיוצא עבור דגמים אחרים מצדיק תוספת מחיר של יותר מכמה אלפים בודדים, גיר רגיל לא אמור להיות זול בהרבה לייצור, למעשה מבחינת חלקים מיכניים הוא מורכב יותר וההבדל העיקרי הוא שהמוח שלו נמצא (לרוב, לא תמיד) בראשו של הנהג. אני יכול להבין תוספת של 5000 עד 7000 ש"ח, לא יכול להבין תוספת של קרוב ל- 24,000 ש"ח (הפער בין הטורבו היום למחירים המשוערים שהועלו כאן ומגיעים עד או קרוב ל-120000).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני מציע שבמקום לעשות חישובי קיצין בדבר עלות של תרנגולת שטרם נולדה, שנמתין קודם לבואו של הרך הנולד באירופה. אני יוצא מתוך הנחה שהיבואן מכיר את התמחור ואת המיצוב של קקטוס אוטומטית בישראל הרבה יותר טוב מאיתנו. אני גם יוצא מתוך הנחה שהיצרן מכיר היטב את השוק הסופר תחרותי בישראל. אז בסופו של דבר זה יפגוש את זה ויהיה לנו טוב.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...