Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר הוא פונקציה של היצע וביקוש.

רק לדוגמא:

אם לסיטרואן יש עודף קקטוסים, המחיר ליבואן יירד.

אם היצע המתחרות הוא סביב 120,היבואן יוכל לתמחר במחיר הזה. גם היצרן לא פראייר, ומשווה מחירים שוק, לפני שהוא עושה מחיר ליבואן.

בכלכלה, מחיר הוא לא רק פונקציה של עלות

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האוטו זול יחסית לקומפקטית/מיקרוואן, הביטוח זול בהתאמה, צריכת דלק נמוכה, גיר ידני אמין וזול לתפעול, משקל נמוך מאד ולכן בלאי בלמים נמוך יותר, שחיקת צמיגים נמוכה יותר ועוד וכד׳.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם (נערך)

למי שעדיין לא ביקר בקבוצת המועדון בפייסבוק, הנה הלינק הקבוע.

Falou, אתה עדיין לא חבר? שמתי שם כמה קבצים מעניינים. יש גם תמונות של קקטוסים צברים (-:

https://www.facebook.com/groups/ILCitroenCactusClub/

כל אחד יכול להיות חבר בקבוצה. אם יש לו קקטוס כמובן, אם הוא מתעתד לרכוש קקטוס ורוצה להתייעץ עם חברי המועדון, או סתם אם אתה נרגש מההתחדשות שעוברת על סיטרואן.

כמובן שהפניה גם לנשים!

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
Falou, אתה עדיין לא חבר?

כמובן שהפניה גם לנשים!

אני חברה, תחת השם חשקנית69...

הפייס אצלי שמור לחברים קרובים ומשפחה.

פורסם

הזמנתי לפני מס' ימים קקטוס (דיזל) אולם יש לי אלרגיה (לפייסבוק, עם קקטוס אין לי בעיה).

אם יהיו עדכונים בפורום אני אשמח להתעדכן.

פורסם
או קיי. אבל מרשים לך להיכנס לבקר בקבוצה? היא פומבית.

מבקר תדיר ואשתדל להגיע למפגש הבא.

בינתיים, מי שיש לו בעיה עם חיבוריות bluetooth, כי הסלולרי שלו לא נתמך, יש אפליקציה נחמדה שמסדרת את זה.

בנוסף, חיישני הרוורס הפסיקו לתפקד. נציג קוברה אמור ליצור איתי קשר.

חוצמיזה, האוטו ממש נחמד.

מאוד נעים להתנייד איתו, וגם בבינעירוני הוא מפגין כושר שיוט ונינוחות שלא צפיתי לו. אמרו שהמושבים לא נוחים בנסיעה ארוכה. אז אמרו... לי מאוד נוח בכסא הנהג.

עוד הפתעה נעימה, ההגה משדר אובדן אחיזה של הקדמיים. אחרי כמה שנים עם ליאון TSI, זו תחושה מרעננת.

גם המזגן ממשיך להפתיע לטובה.

קראתי פה בפורום גם ביקורת על הנראות של התצוגה באור שמש. כנראה שהמביט לא ידע לכוון את הבהירות של התצוגה, כי לגמרי אין בעיה כזו, גם בקיץ הישראלי.

פחות נעים זה שובו של ה-Turbo Lag.

אני אזמין סופ"ש זה תצוגה עילית של סל"ד, כדי לשפר את היכולת שלי לתזמן נכון את ההילוכים/גז עם המנוע.

שוב, מעבר לעניין שזה אוטו עם "קטע" עיצובי, הקקטוס היא מכונית טובה. נוחה, מרווחת, פרקטית ודי זריזה (בגרסת הטורבו).

פורסם

falou, יש לאבא שלי קקטוס אטמוספרית מאוגוסט וגם לנו היו בעיות עם חיישני הרוורס.

אצלנו זה ממש עשה בעיות קשות עם המסך המרכזי, בסוף זה נפתר כשהחברה שהתקינה אותם באה אלינו הביתה וסידרה את זה.

בנוגע לתצוגה של המד סל"ד, מאיפה מזמינים כזאת?

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם (נערך)

ראשית, שקד, תגיד לאבא להצטרף לקבוצת מועדון בעלי סיטרואן קקטוס בישראל בפייסבוק, או בעצם שניכם (-:

לגבי חיישני הרברס. אצלי לעיתים התצוגה הבהבה כשנסעתי לאחור. בדקתי מאחור וראיתי שהם מושכים את הזרם מנורת הרברס. כלומר, כשהתצוגה מהבהבת משמעותו שמפסק הרברס בגיר לא סגר מעגל היטב. הייתי מוציא מרברס ומשלב שוב בחוזקה והמעגל היה נסגר. עכשיו לאחר כ 2500 ק״מ התופעה נעלמה.

לגבי תצוגת סל״ד, טמפרטורת מנוע ועוד צריך לרכוש מאריך שטוח של כבל OBD, דונגל בלוטוס או וויפיי, תלוי בסמארטפון של אביך, להוריד אפליקציה. לאחר התנסות זה ממש מיותר. הנחיות המחשב להחלפת הילוכים מספקות. ההנחיות להחלפה בנסיעה רגועה מגיעות בכ 2000 סל״ד ובתאוצה בסביבות 4000 סל״ד. חפש בפורום, דשנו בזה הרבה.

בכל מקרה, באטמוספרית ההילוך הרביעי כמעט ישיר והחמישי הוא אובר-דרייב. האוטו הוא קרוזר, לא רייסר.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

לי אין תצוגה של החיישנים, רק צפצוף. בראשון יגיע טכנאי ונראה.

זה מה שאני רוצה להזמין:

http://www.cactusforums.co.uk/viewtopic.php?f=8&t=1343&sid=d99826d587c8212c8b26b1e59f4ccda1

נ.ב. בכלל לא פניתי למוסך, פניתי ישירות לקוברה, המתקין המקומי.

פורסם

מהיום הראשון לא הייתה לך תצוגה? אם כן אז הם שכחו לפתוח האופציה במסך.

למה קוברה? המתקין בבונדד עד מאי היה גיל קאר ועכשיו זה רדיו מילנו.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

כן. הזמנתי בלי. כך הובהר לי.

למה קוברה?

אנע עארף... מה זה משנה?

אני אבדוק לגבי האור רוורס וסגירת המעגל.

פורסם

רק לעדכן.

כנראה שהרועה האוסטרלית מאסה בהתראה, והעבירה את הרמקול של החיישן ל-off (כן, מסתבר שיש שם סוויץ').

כן, יצאתי דביל.

להגנתי, גם הטכנאי לא עלה על האפשרות ישר...

• תוכן חדש...