Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילוס מחסן ע"י מדה מתפלסת

Mech Morphix
שימו לב! השרשור הזה בן 3073 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, יש לי מחסן בגודל של כ36 מטר מרובע אשר אני צריך לפלס כהכנה לרצפת פרקט, ברצפה במצב לא ממש טוב ולא ממש ישרה בלשון המעטה (אוכל לצלם) הציעו לי לפלס בעזרת מדה, רשום באתר שלהם שמשטחים מעל 4 מ"ר חייב להשתמש במכונה (איזו מכונה?) יש טיפים אחרים? בעיקרון אני מנסה לצאת מזה בכמה שפחות כסף אם אתם מכירים פתרונות אחרים לפילוס אשמח.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באפשרותי רק מחר לצרף תמונה אך הרצפה במצב של יציקת בטון בלבד (ללא החלקה) כלומר גומות לכל אורך הבטון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל בעצם המדה באה להציע פיתרון שלא דורש פלס לא? כל הרעיון שלה שהיא נוזלית ולכן self leveling

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יותם.

אני לא ממליץ לך על מדה מתפלסת.

החומר לא מתאים ליישום עצמי, יקר ולא יוצר גימור חלק לבד.

אני במקומך הייתי יורד מהקטע של הפרקט ומרצף ריצוף אריחים על שומשום. הכי פשוט.

אם חייבים פרקט אפשר להשתמש בלוחות OSB עבים (15 מ"מ) כתשתית, אבל לפלס את הלוחות כשהרצפה לא ישרה זו הרפתקאה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחסוך לעצמך את הכסף והזמן על הניסיונות עם מדה ותרצף את המקום כמו שצריך (ותשכח מפרקט).

אם אין בעיית תקציב ואתה נעול על פרקט - תרצף את השטח בקרמיקה הכי זולה שיש (יש קרמיקה זולה ב 25-30 שח למטר) באמצעות יישום על חול וטיט - ורק אז פרקט. את העבודה הזו תשאיר למישהו מקצועי.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איציק אתה שולח אותי לפתרונות היקרים יחסית אני לא רוצה להשקיע שם באיש מקצוע וריצוף עד שומשום גדול עליי (אני חושב) כבר פירקתי את המחסן הישן (איסכורית) והבאתי כבר פאנל מבודד כדי להתחיל לבנות מחדש. הרעיון הוא מחסן דלוקס שאני הולך להשכיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה שלך הפתרון היקר, לכאורה, שהצעתי - הוא הפתרון הכי זול לטווח הרחוק:

עמיד בפניי מים, חזק, בעל עמידות לשחיקה גבוהה, תוכל ליישר את השטח באמצעותו וכו'.

מדה מתפלסת + פרקט זה פתרון ש:

א. לא תצליח ליישם כמויות אדירות של מדה מתפלסת לבד.

ב. לטווח הרחוק הפרקט לא יחזיק הרבה מעמד, הוא גם מאוד רגיש לפגיעות וצריך לדעת לשמור עליו. אם זה סוג של מחסן ויום אחד תהיה לך בעיית רטיבות (נזילה מהגג, איטום לא תקין של הפאנלים), הלך כל הפרקט.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...