Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LG G3 לאחר עדכון גרסא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

עדכנתי גרסה בעזרת LG PC SUITE ועכשיו המכשיר בלופ של כיבוי והדלקה .

ניסיתי לתקן דרך התוכנה ללא הצלחה , ניסיתי הארד ריסט ללא הצלחה , ניסיתי גם דרך LG SUPPORT TOOL ללא הצלחה .

אשמח לעזרה איך לפתור את הבעיה ולהחזיר את המכשיר לחיים .

פורסם

נסה להיכנס לריקברי\DOWNLOAD MODE, לחץ בו זמנית על מקש הנעילה ומקש ההנמכה, כשיידלק המסך עזוב לרגע את המקשים ולחץ מיד שוב.

אם הוא ייכנס לך למצב הזה אז תעזוב את המקשים ותחבר את המכשיר ככה למחשב, משם כבר תוכל להתקין מחדש את העדכון.

פורסם

המצב שאתה מתאר נוצר בעקבות צריבה לא תקינה של קובץ העדכון. אתה צריך להתקין אותו שוב.

מה זה אומר? צריך לשנמך את המכשיר, ואז להתקין את העדכון שוב.

אבל! אפשר לנסות לעשות wipe data דרך הריקברי, ואולי זה יעזור. למה אולי? כי אולי חסר אחד הקבצים שאחראי להעלות את המערכת לאחר BOOT.

הנה מדריך לדוגמא כיצד לבצע התקנה מחדש, כמובן שאני מזהיר ומודיע שאני לא נושא בכל אחריות לביצוע האמור במדריך, בין אם מדובר בתקלת תוכנה או חומרה או כל תקלה זו או אחרת.

התקנה לא תקינה יכולה להביא את המכשיר לhard brick שיצריך JIG ואז חבל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תודה רבה על הנכונות לעזור , בסופו של דבר ביצעתי ריסטור למכשיר והכל נמחק .. לפחות חזר לעבוד

פורסם

זה לא היה פגם בתוכנה של LG שגרמה להרס מכשירים כאלה? גם אצל החברה לשעבר ואבא שלה (LG G3) קרה אותו הדבר בדיוק (גרסה מקורית).

Opel Adam S 2017

פורסם

יש עם זה איזו בעיה שקראתי עליה אבל לא זוכר בדיוק מהי .. בכל מקרה הלופ הזה של קריסה והפעלה זה מחלה ידועה של G3

פורסם

איך עדכנת ?

אצלי מראה לי גרסה 5.0 ללא אפשרות עדכון נוספת .

ועוד שאלה , לא יצאה כבר גרסה 6.0 לG3 ?

פורסם

אני לא רוצה להפחיד אותך אבל ברגע שלדוגמה בG4 זה קורה, הלך הפלאפון ומחליפים אותו\לוח אם שלו.

"לופ סדרתי".

הפלאםון שלי עדיין בתיקון קרוב לחודש.

זאת בעיה ידועה שדוסקסה כאן ובשאר הארץ לא מעט, מחלה מבאסת של G4 אבל G3 ?

זה עוד לא שמעתי.

פורסם
איך עדכנת ?

אצלי מראה לי גרסה 5.0 ללא אפשרות עדכון נוספת .

ועוד שאלה , לא יצאה כבר גרסה 6.0 לG3 ?

אכן יצא כבר אנרואיד 6.0 לG3,עדיין אי אפשר לעדכן דרך המכשיר אבל אם תחבר למחשב לLG PC SUITE הוא ימצא לך את העדכון ויעדכן.

לדעתי העדכון מומלץ,הבטריה יותר טובה בסטנד ביי כשהמסך כבוי והמהירות השתפרה משמעותית.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

• תוכן חדש...