Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

בבעלותי כרגע מאזדה 626 2001.

האוטו לא חסכוני בעליל ומבקר הרבה במוסך לצערי.

אני מעוניין ברכב בתקציב בסביבות ה25k.

הנסיעות שלי הן לרוב עירוניות ובינעירוניות,20-25 קילומטרים כל יום.

חשוב לי שיהיה חסכוני יחסית,בטיחותי ושיביא אותי מנקודה a לנקודה b.

בין היתר המליצו לי על דייהטסו סיריון 2007-2008 ורציתי לשמוע חוות דעת עליה ואם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע.

תודה רבה :)

פורסם

הסיריון אכן אופציה טובה,אמינה ויחסית חיסכונית כ 1/13-14 בערך,אבל כדי לקבל רכב משמעותית חיסכוני בתקציב שלך עדיף גיר ידני במידה וזה מתאפשר,כי אפשר להכניס לתמונה את הפונטו או פנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הסיריון אכן אופציה טובה,אמינה ויחסית חיסכונית כ 1/13-14 בערך,אבל כדי לקבל רכב משמעותית חיסכוני בתקציב שלך עדיף גיר ידני במידה וזה מתאפשר,כי אפשר להכניס לתמונה את הפונטו או פנדה.

תודה רבה אבל פחות מעדיף ידני למרות שחסכוני.

עוד הצעות?

פורסם

הייתי בודק גם את הגטס ברמות גימור gli/glx/glx מעט פחות חיסכונית מהסיריון אבל גם אמינה ולא יקרה לאחזקה,מה גם שנסועה שלך נמוכה וההבדל של 12 או 1/13 לא יהיה מורגש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...