Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לקראת פינוי דירה שכורה, אני צריך לתקן דלת פנים שהכלב שלי (להלן יקרא: הדרקון) שרט.

הדלת היא דלת "קבלן" פשוטה של חמדיה עם ציפוי למינציה בדוגמת עץ כהה. הדרקון שרט קצת את שכבת הלמינציה.

מישהו יודע אם יש אפשרות לקחת את הדלת למישהו שיכול לקלף את שכבת הלמינציה ולהדביק חדשה?

פורסם

אכן זה מקרה מעצבן, אבל סביר להניח שקילוף והדבקה מחדש של למינציה תעלה לך כמו דלת, או פשוט לא כדאית.

אולי יש נגרים שעושים במקומות קטנים אישית אני לא מכיר חברות שעושות את זה, היום דלת כזו עולה אולי 200 ש"ח אז אולי כדאי לך למצוא משהו דומה בחנויות.

שיני הדרקון לא הגיעו למילוי בפנים? אם זו הדלת הסטנדרט סביר להניח שהמילוי הוא "כוורת" (קרטון שנראה כמו שתי וערב)

Opel Adam S 2017

פורסם

200 ש"ח לדלת כזו של חמדיה? אתה בטוח? במחיר הזה אני מחליף את כל הדלת בלי לחשוב פעמיים. המחירים שאני מכיר קרובים יותר ל- 1,000.

הוא לא עשה את הנזק עם השיניים, אלא עם הציפורניים. אם הדלת סגורה והוא רוצה להכנס הוא "דופק בדלת".

אני לא יודע מה המילוי, אבל הדלת מרגישה די ריקה. השריטות שטחיות למדי על הפלסטיק, בקושי מרגישים שקע, אבל רואים.

פורסם

יש מדבקות דמויות עץ לריהוט, בעיקר לדלתות. גש לאחת מרשתות "הכל מסין אבל במחיר מופקע" , מצא את הגוון המתאים, פרק את הדלת ותדביק לכל אורכה בצד השרוט (אולי כדאי קודם לתת מילוי גבס קטן להחלקת השריטות)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

השריטות הן לא מעבר לציפוי, אבל אי אפשר דבר כזה. זה בית חדש יחסית, לא יכול לשים משהו כזה. זו דוגמת עץ כהה, פאץ' לא יעבור בחיים אצל בעלי הדירה, ובצדק.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

הפתרון הוא כמובן החלפת הדלת, וזה אכן אמור להיות באיזור האלפיה (בדוק ב"חמדיה", תלוי בסוג הדלת והזמינות).

בדלתות למינציה (וגם מסוגים אחרים, לא רק) אין פתרונות קסם. גם אם זו היתה דלת פורמייקה, אז קילוף והדבקה מחדש היה עולה לך כמה מאות טובות של שקלים, אולי גם קרוב למחיר של דלת חדשה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...