Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בחודש הבא אני צריך לבצע טיפול שנתי ראשון לרכבי.

ביקשתי הצעת מחיר מהמוסך המורשה סקודה (מוסך הגורן, נתניה).

קיבלתי הצעה של 740 ש"ח על העבודה הבאה:

החלפת מסנן שמן , בורג, שמן 5w30.

האם זה יקר?, יש צורך בהחלפת מסנן אווייר?

חייב לציין שיש לי דוד בעל מוסך מורשה משרד התחבורה (לא מורשה יבואן) בעל נסיון של שנים.

הוא אמר לי שבמידה ומטפלים ברכב עם חלקים מקוריים ויש ספר רכב רשום עם מ"ק של מספרי החלקים.

אז לא תהיה בעיה עם האחריות ושזה החוק.

אך אני חושש שבמידה ויקרה משהו המוסך מורשה יתנער (תקלת פגם ולא בלאי).

תודה לעונים.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אין צורך בהחלפת מסנן אוויר.

אלו המחירים של מורשה יבואן, דוד שלך צדק וגם המחשבה שלך נכונה.

במקרה של תקלה הם יכולים למצוא סיבות להתנער ממך ואתה תבזבז זמן ועצבים במלחמות איתם, בנוסף לזה יש סיכוי(נמוך או לא) שהם יבואו לקראתך גם אחרי תקופת האחריות.

פורסם

תודה רבה על התגובות ואכן אני חושש בדיוק מהתנערות לכן אטפל במורשה.

מוסכים ממולצים באזור השרון לסוקדה?

מכיר רק את נתניה, חוות דעת על רעננה?

פורסם

הגורן אחלה מוסך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

היה אחלה עד שניסו להניע את הרכב עם המפתח, ושרטו לי את הכפתור הנעה של הרכב וחלק מהפלסטיקה מצד ימין של ההגה.

(כניסה, נעילה, הנעה ללא מפתח) הם הממוחים.

אני פדנט :)

פורסם

בזמנו בטעות עשו לי שריטה באורך של 2-3מ"מ על חלק בדשבורד בזמן טיפול, ברגע שאמרתי לאלכס ששמתי לב וזה מפריע לי הוזמן חלק חדש ואחרי איזה יום-יומיים החליפו לי.

כולם טועים, השאלה איך מתמודדים עם זה. בספר שלי הם אחלה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כן זה יקר אבל בהנחה שיהיו לך 3-4 טיפולים עד גמר האחריות - כמה כסף תחסוך אם תלך למוסך לא מורשה יבואן ?

לדעתי בין 1000 ל 1500 שקל על פני התקופה .לא סכום ששוה לחסוך ולא הייתי מסתכן עם אף יבואן ובפרט לא איתם

אחר כך יש מספיק מומלצים בפורום שאינם מורשי יבואן

• תוכן חדש...