Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי המחירים יקרים, מאוד התלהבתי מהאפשרות של יצרן מקומי אבל כמה דברים

- אם באמריקה הגדולה אפשר לעשות משלוחים חינם, גם בארץ אפשר. (זה עוד מובן כי שאר המתחרים בארץ גם גובים מחירים מטורפים על משלוח) אבל אתם לא חנות אלא מפעל אם הבנתי נכון, כדאי שתשקיעו יותר במשלוחים חינם לדעתי.

- המחירים עצמם גבוהים מדי לרוב המוצרים מתקרבים מאוד (אם לא שווים) ליצרנים גדולים ומנוסים ששנים נמצאים בתחום, מה גם שאין הסברים מפורטים על כל אחד, במקום לענות לכל תגובה בשרשור, הייתי כותב הסבר מפורט בהתחלה עם פירוט על כל חומר ברק\עמידות וכו'. דווקא בגלל היותכם יצרן מקומי אני מצפה למחירים זולים, כי אם נשווה את המחיר שעולה מוצר של CG ללקוח אמריקאי (ולא ללקוח ישראלי באוטוסטור),יש עדיפות משמעותית (אולי אני טועה בהשוואה הזו, כך אני רואה את זה).

פורסם

ההשוואה שלך מוטעית בבסיסה. אתה יודע במקרה כמה עולה שילוח בארה״ב?

תן לי לשתף אותך בכמה הוצאות שהם קצת יותר יקרות מארה״ב - מס הכנסה, ביטוח לאומי, שכירות, ארנונה, חשמל דלק ביטוחים ואני יכול להמשיך עד מחר..

אני כיצרן וכעצמאי, יכול להבטיח לכם שאני לא חוסך שקל בפיתוח המוצרים ובייצור שלהם כדי שבאמת תקבלו מוצר שהוא ברמה עולמית.

לגבי השוני בין מוצרי ג׳ל למוצרים שלנו להברקה:

בתור לקוח, מה שחשוב לך בסופו של דבר זה שביחס לתמורה שאתה משלם, תקבל את הנוסחה הטובה ביותר עבורך ביחס של כמות ותוצאה אל מול עלות המוצר. אם אני מוכר 473 מ״ל שמספיקים לשנה בערך, ועולה 50₪ ואתה מרוצה מהתוצאה, אתה צריך לעשות חישוב אל מול המתחרים ולראות מה הכי משתלם בסופו של דבר. אגב, השוואה כזו תהיה נכונה רק לאחר שימוש נכון(!) במוצר. המוצר מרוכז ושימוש נכון יביא לחיסכון מדהים. למשל אם תמרח את המשחה עם ספוגית ולא מיקרופייבר שסופג חצי מהתחליב.

מעבר לייצור איכותי אנחנו מנסים להעביר סטטוס של חיסכון בשימוש נכון. אם אתה בתור לקוח תקנה מוצר שלי שייגמר לך תוך חודש, אז אמנם תחזור אליי מהר לרכוש אבל אחרי פעמיים שלוש אתה תגיד לעצמך בואנה מה נסגר עם המוצרים הם לא מחזיקים ואני מבזבז יותר מדי כסף ואז תחפש אלטרנטיבות.

המטרה שלי היא לבנות מערכת יחסית ארוכת טווח עם הצרכנים כך שיהיו מסופקים באופן מלא מהמוצר, יקבלו מוצר איכותי, עמיד, חיי מדף ארוכים והכי חשוב מחיר טוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

זמינות, מחיר ואיכות.

לדעתי זאת הנוסחה ;)

זמן יעיד, מאחל הרבה בהצלחה.

אני גם שוקל להתנסות באחד המוצרים שלכם, כמובן שארשום חוות דעת.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

המון בהצלחה, חייב לציין שאני מאוד אוהב את מה שאני רואה ושומע על המוצרים שלכם ועל הנכונות שלכם להיכנס לשוק ועל זה - שאפו ובהצלחה!

פורסם

המטרה שלי היא לבנות מערכת יחסית ארוכת טווח עם הצרכנים כך שיהיו מסופקים באופן מלא מהמוצר, יקבלו מוצר איכותי, עמיד, חיי מדף ארוכים והכי חשוב מחיר טוב.

לדעתי זה המפתח!

יש הרבה מה לשפר ברמת השירות לקוחות בארץ. לקוח מרוצה יחזור שוב ושוב וגם יספר לחברים.

בקוסטקו האמריקאית הייתי יכול להחזיר מוצרים משומשים אחרי שנה בלי שאלות. לא עשיתי זאת אך בטחתי בחברה ובמוצרים שלה וכך גם כל חבריי התחילו לקנות שם באופן קבוע.

על אותו משקל קרה לי שם לא פעם שמוכר בחנות מסויימת שלח אותי למתחרה שלו כי לא היה לו מוצר במלאי או לא מה שחיפשתי. אחרי זה חזרתי אל אותו מוכר בכוונה וגם דאגתי לכתוב לו ביקורות טובות באינטרנט.

אני מקווה שתפעל על פי ערכים דומים ולא רדיפת בצע אחר כיס הלקוח (כפי שמורגש לא פעם בארץ).

עלה והצלח.

מקווה לנסות את המוצרים בקרוב.

פורסם

עצה קטנה שלי:

תשקיעו באתר שלהם, שיהיה נח לתפעול ולרכישה אונליין, כמעט כמו שאתם משקיעים במוצר

כרגע הוא מבולגן, בקושי עולה וללא תמונות וסרטוני הדגמה כי בסופו של דבר - זה הפנים שלכם.

בהצלחה לכם!

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...