Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, חג שמח לכולם.

יש לי מאזדה לאנטיס 2003 מנוע 2000 מעל 200 אלף קילומטר.

לפני חודשיים בערך התחילה לי בעיה: כשאני לוחץ קיק דאון אז האוטו קופץ. לא תמיד. נעצר למאית שנייה ונדחף. לא התייחסתי לזה כל כך. אני מציין כי יכול להיות שזה קשור לבעיה. לפני שבועים אני נוסע 120 אחרי נסיעה של 20 דקות בערך לוחץ גז, האוטו כאילו במצב N והוא בעצם בD. לא נותן גז רק עולה הטורים. כשאני עומד עם האוטו הטורים בסדר.

זה קורה רק אחרי שהאוטו מתחמם טיפה ולפעמים זה גם קורה כשאני נותן גז ב120. ואחרי זה המהירות יורדת ל 80 עד שההילוך יורד. אתה יכול לתת גז למאה ההילוך עולה ושוב פעם.

לפני חודש בערך עבר טיפול 10. מה אומרים זה גיר בוודאות? האוטו נוסע והכל טוב אין איזה טיפול שאפשר לעשות?

אני אגיד לכם מה: אני לא בטוח גם שזה גיר. הלכתי למוסך שאני הולך תמיד, הוא אמר לי משהו בדלק שים דלק 98 תוסף דלק. זה אמור להסתדר. שמתי רק את התוסף הזה שהיה לי רבע טנק, נתתי קיקים עד לריקון מלא ועדיין לא הסתדר. אמר לי ללכת לעשות ניקוי ממצרעת דלק. ושהוא לא עושה את זה אצלו. הלכתי למוסך אחר הוא אומר לי זה גיר... במוסך האחר הזה אני לא מכיר אף אחד. ככה שדיי קשה לסמוך על המילה שלו.

פורסם

יכול להיות שהשמן שלך גמור והגיר מתחמם ונכנס למצב חירום.

קרה לי במאזדה 2 לפני כמה שנים, פתאום באמצע נסיעה הגיר היה מפסיק להגיב, ביצעתי החלפה של שמן גיר ופילטר והכל הסתדר, עברו כמעט 5 שנים מאז וקרוב ל 70,000 קילומטרים והאוטו מתפקד כמו חדש.

תתחיל עם החלפה מלאה של שמן גיר ופילטר גיר (אם קיים אצלך)

פורסם (נערך)

יכול להיות שהשמן שלך גמור והגיר מתחמם ונכנס למצב חירום.

קרה לי במאזדה 2 לפני כמה שנים, פתאום באמצע נסיעה הגיר היה מפסיק להגיב, ביצעתי החלפה של שמן גיר ופילטר והכל הסתדר, עברו כמעט 5 שנים מאז וקרוב ל 70,000 קילומטרים והאוטו מתפקד כמו חדש.

תתחיל עם החלפה מלאה של שמן גיר ופילטר גיר (אם קיים אצלך)

המוסך השני אמר לי אל תחליף שמן גיר ככה הגיר ילך לך יותר מהר

זה נשמע כמו בעיה רצינית? הוא אמר לי גיר חדש מיבוא 2500 שקל כולל עבודה

עריכה אחרונה על ידי אלמוג דרעי
פורסם

לפי מה שהוא מתאר לך הגיר כבר גמור, אז אין לך מה להפסיד, תחליף שמן גיר, לא אמור לעלות יותר מ 300 ש"ח כולל עבודה, אם עבר בהצלחה - מה טוב.

אם לא - תמשיך הלאה עם שיפוץ \ החלפה של הגיר.

פורסם

תלוי מה המצב שלו, אם תביא אחד מפירוק, אתה לא באמת יודע מה המצב שלו וכמה זמן הוא יחזיק.

אם תשפץ במקום מקצועי יכול להיות שזה יעלה יותר מלהביא אחד משומש אבל יחזיק יותר.

חכה לתגובות של מנוסים ממני בנושא הזה.

פורסם

גם לי מזדה לנטיס 2003 וגם לי היו התופעות האלו לפני חצי שנה . הרגשה של בעיטה בגב בקיק דאון , והרגשה שהרכב בניוטרל (מעלה טורים אך לא מגביר מהירות) , גם בשיוט.

אחרי התייעצות פה בפורום הגעתי לספי , ששיפץ לי את הגיר והיום הרכב כמו חדש.

כמו קודמי , אני ממליץ להימנע מהתקנת גיר מפירוק , כי באמת אין לך מושג מה המצב שלו.

ניר

פורסם

אין דבר כזה גיר חדש מייבוא.

בדקת שלא חסר שמן גיר?

תתחיל מהחלפת שמן גיר מקורי+פילטר.(או שיעבוד או שהגיר יקרוס לגמרי)

נורת hold נדלקת או מהבהבת?

אם אתה לא לוחץ קיק הרכב נוסע רגיל?

הגיר לא דופק במעבר בין ההילוכים?

הילוך רביעי נכנס?

ב-120 אתה צריך להיות על 3 אלף טורים זה המצב?

• תוכן חדש...