Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2016, רשמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר גם אני הלכתי בכל שנה, אני זוכר את ההתרגשות העצומה כשהביאו לכאן את רכב החלומות שלי דאז (קונטאש אדומה).

אבל משנה לשנה התערוכה התדרדרה, ומבחינתי זה הפך להיות מעין עלון פרסום ליבואן רכב בתלת מימד, רק שאני משום מה נדרש לשלם על זה כסף. עבורי ערך מוסף כמעט לא היה שם.

כיום, גם עם כרטיס חינם והסעה עד למקום אני לא אלך.. לא שווה את הזמן שלי. באסה.

הייתי שמח לחזור, זו היתה מסורת משפחתית נהדרת.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעבר גם אני הלכתי בכל שנה, אני זוכר את ההתרגשות העצומה כשהביאו לכאן את רכב החלומות שלי דאז (קונטאש אדומה).

אבל משנה לשנה התערוכה התדרדרה, ומבחינתי זה הפך להיות מעין עלון פרסום ליבואן רכב בתלת מימד, רק שאני משום מה נדרש לשלם על זה כסף. עבורי ערך מוסף כמעט לא היה שם.

כיום, גם עם כרטיס חינם והסעה עד למקום אני לא אלך.. לא שווה את הזמן שלי. באסה.

הייתי שמח לחזור, זו היתה מסורת משפחתית נהדרת.

התערוכה הזאת מזכירה את התערוכה הראשונה שהייתה בשנות ה 80

לא היו יבואני רכב.

המכוניות היו מכוניות פרטיות של אנשים.

הרכב הכי מיוחד שהיה שם והכי יקר זה האסטון מרטין db10.

ייצרו 10 מכוניות, 8 היו בשימוש בסרט ולא נראה לי שנשאר מהם משהו

אחד נמכר לא מזמן ב 3.5 מיליון דולר.

לפי דעתי כבר עכשיו זה יותר יקר מהבוגאטי

התערוכה הראשונה שהייתה בארץ עם הלמבו וטסטרוסה הייתה באותו סגנון רק שאז התלהבו מהתערוכה הראשונה שיש לנו, עכשיו זה היה פשוט בושה.

הגעתי לשם עם אופניים וקניתי כרטיסים עם לאומי קארד אז המחיר היה סביר.

אייל

פורסם (נערך)

שאלה מעניינת:

בלי קשר להעדרות של היבואנים שכנראה נוהגים כך כי הם הבינו שזה לא משתלם להם, יכול להיות שההנאה או אי ההנאה מהתערוכה נובעת מזה שבעבר פשוט לא היו רכבי על הכבישים בארץ והתערוכה היתה כל עולמם של אלו שלא טסו לחו"ל (אני מזכיר שבעבר (20 שנה פלוס) לטוס לחו"ל לא היה דבר כל כך זול ופשוט כמו היום) ואוהבים מכוניות והיום ניתן לראות את הרכבים האלה (למעט הבוגאטי וה DB10) על הכביש?

לגבי להצביע בכיס, אני חושב שיש פה לא מעט חברים שהיו מוכנים לשלם יותר כדי לראות יותר. השאלה היא מה ההמון היה עושה? כנראה שלא מגיע ואז נשאלת השאלה האם למפיק התערוכה שווה להרים תערוכה שווה יותר עם כרטיס כניסה יקר יותר בשביל הרבה פחות אנשים? התשובה היא כנראה שלא.

אתם צריכים לזכור שהוא שילם 31,000 דולר ביטוח לשבוע על הבוגאטי!!! קשה לי להאמין שבתערוכות בחו"ל משלמים כזה סכום על ביטוח לכמה ימים לכל רכב שלא יהיה. אני מבין ש 31,000 דולר זה סכום פעוט ביחס לסכומים המדוברים אבל זו רק דוגמה.

עריכה אחרונה על ידי kingikra
פורסם
שאלה מעניינת:

בלי קשר להעדרות של היבואנים שכנראה נוהגים כך כי הם הבינו שזה לא משתלם להם, יכול להיות שההנאה או אי ההנאה מהתערוכה נובעת מזה שבעבר פשוט לא היו רכבי על הכבישים בארץ והתערוכה היתה כל עולמם של אלו שלא טסו לחו"ל (אני מזכיר שבעבר (20 שנה פלוס) לטוס לחו"ל לא היה דבר כל כך זול ופשוט כמו היום) ואוהבים מכוניות והיום ניתן לראות את הרכבים האלה (למעט הבוגאטי וה DB10) על הכביש?

לגבי להצביע בכיס, אני חושב שיש פה לא מעט חברים שהיו מוכנים לשלם יותר כדי לראות יותר. השאלה היא מה ההמון היה עושה? כנראה שלא מגיע ואז נשאלת השאלה האם למפיק התערוכה שווה להרים תערוכה שווה יותר עם כרטיס כניסה יקר יותר בשביל הרבה פחות אנשים? התשובה היא כנראה שלא.

אתם צריכים לזכור שהוא שילם 31,000 דולר ביטוח לשבוע על הבוגאטי!!! קשה לי להאמין שבתערוכות בחו"ל משלמים כזה סכום על ביטוח לכמה ימים לכל רכב שלא יהיה. אני מבין ש 31,000 דולר זה סכום פעוט ביחס לסכומים המדוברים אבל זו רק דוגמה.

כרטיס יקר יותר? שלא ירים את התערוכה הזו בכלל, כי פילנטרופ, הוא לא.

31K דולר ביטוח על הבוגאטי? נשמע לי כמו האגדות האורבניות שהאיש מפיץ לפני כל תערוכה... הרבה יותר זול לשכור כמה מאבטחים ז'לובים לשבוע, מה גם שכולם מעידים כאן שהמכונית מרוחקת 20 מ' מהקהל...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
כרטיס יקר יותר? שלא ירים את התערוכה הזו בכלל, כי פילנטרופ, הוא לא.

31K דולר ביטוח על הבוגאטי? נשמע לי כמו האגדות האורבניות שהאיש מפיץ לפני כל תערוכה... הרבה יותר זול לשכור כמה מאבטחים ז'לובים לשבוע, מה גם שכולם מעידים כאן שהמכונית מרוחקת 20 מ' מהקהל...

כמה כתבו פה שאין להם בעיה לשלם יותר תמורת משהו רציני. לא אמרתי שכולם מוכנים.

דווקא אצלינו בארץ נשמע לי הגיוני מאוד 31,000 דולר אחרי ששמעתי בכמה מבטחים R8 ו 488.

20 מטר? מה אומר לך, אפילו לא 10. מהצד לדעתי זה 5 מטר. אולי גם מקדימה ומאחורה.

פורסם (נערך)
ובינתיים, בידיעות אחרונות גילו את אמריקה:

_20160426_072303.jpg

כתבה של פאמניסטית. בביתן של צה"ל דיגמנו חיילים ;-) . אגב, באוסטין מרטין היו גם דוגמני מטרייה בצמוד לרכבים... כן, גורגרת זיפים ושמוקים בין הרגליים... אבל בוא נהיה שוביניסטים :-)

אגב, פעם היו צועקים, כל המבקרים, על מה יש לשלם... עדיף לעשות סיבוב סוכנויות ולראות יותר. היום מתלוננים שהתערוכה דלה מאוד. אישית, תערוכה מאוד קטנה. אבל בכל מקרה נחמד וטוב שיש משהו. לא חייבים ללכת ולא חייבים לקנות שם כלום. אבל עדיין, יש את האפקט של ארועה מושקע וכייף לשטוף עיניים ברכבים יפים, גם אם מועטים. הגעתי ברכבת, עם ילד בן 4. בתיק היה חטיף, מיים, סוכריה וקנינו גלידה. ייצאנו מרוצים. תודה למארגנים ;-)

עריכה אחרונה על ידי Bersi
נ.ב
פורסם

חברים יקרים היום הגבתי בפייסבוק על אוטומוטור בשרשור שלהם תגובה חריפה

והבעלים דיבר איתי ואמרתי לו על הירידה ברמה של התערוכה ושיש קהל מאוד גדול בפורום קארספורום שכדי שיהיה שיפור

ושיש לו הזדמנות להגיב כאן בפורום ולראות ולהבין שכדי לו מאוד להשקיע .אני עדיין לא הספקתי להיכנס איתו לשיחות ארוכות בכדי להסביר את חבריי הפורום ובכלל את חובבי הרכב .

חברים אם נדבר ונעלה פרסום בפייס אפשר לעשות שינויי .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
חברים יקרים היום הגבתי בפייסבוק על אוטומוטור בשרשור שלהם תגובה חריפה

והבעלים דיבר איתי ואמרתי לו על הירידה ברמה של התערוכה ושיש קהל מאוד גדול בפורום קארספורום שכדי שיהיה שיפור

ושיש לו הזדמנות להגיב כאן בפורום ולראות ולהבין שכדי לו מאוד להשקיע .אני עדיין לא הספקתי להיכנס איתו לשיחות ארוכות בכדי להסביר את חבריי הפורום ובכלל את חובבי הרכב .

חברים אם נדבר ונעלה פרסום בפייס אפשר לעשות שינויי .

לינק לפייס שלהם בבקשה.

ולדעתי, אם אנו, שלא מרוצים מהתערוכה בשנים האחרונות, ויש הרבה כאלו, כל אחד נגיב אצלם בפייס, כל אחד שיגיב ירשום בהתחלה משהו כמו - שם ואחרי זה יוסיף - חבר קארספורום, או חבר מועדון כזה וכזה של רכבים ואז כל אחד ירשום ממה הוא לא מרוצה מהתערוכה ואיך לדעתו אפשרי לשפר אותה.

אני לא יודע אם זה יעזור או לא, אבל אני חושב שאפשר לנסות לפחות...

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם (נערך)
השבוע הוצאתי 80 ש"ח על משחק מחשב.

לא מבין מה הבעיה להשקיע בכניסה לאירוע מסוים.

אפשר להבין שהוא ממש לא ברמה בינלאומית אבל הוא גם לא יהיה לעולם.

באופן אישי אני לא הולך השנה כי אני לא אלך לבד אבל מי שאומר שאי אפשר ליהנות אם הולכים עם חברים פשוט משלה את עצמו.

בפורים האחרון הייתי עם האחיינית שלי בהופעה של אחד מהכוכבים של "החממה" (דניאל ליטמן) ביקנעם.

זה היה ביזיון ולא הייתה שום צורה ליהנות מהמופע עצמו אבל לנו היה נחמד כי כל מה שעשינו היה להריץ בינינו בדיחות סרקסטיות על כמה שזה גרוע.

עדיין היה שווה את זה.

אז במקרה של אוטומוטור שווה לפחות לשמוע את כל המטומטמים שאומרים פנינים כמו:

"בוגאטי זה לא אמין כמו טויוטה"

"אין לזה טורבו אז זה לא עולה את הקסטל"

"כל העונדות מיוצרות ביפן"

"אין כזה דבר אוטו בלי אגזוז. גם לחשמלי יש אגזוז"

"וואו, זה בטח שמונה צילינדר! תראה כמה שזה נראה מהיר!" (פרארי F12)

"אני מעדיף אייגו על פני C1. יותר אמין"

רק ברמה הקומית זה שווה כל שקל.

כי משתינים עליך ומנסים לשכנע אותך שזה גשם. עבור שתי כניסות (יומיים) לתערוכה בפרנקפורט שילמתי את הסכום השערורייתי של... 25 אירו, ושם שיחקתי פינג-פאקינג-קונג.

עם מכונית סמארט.

בתור פדאל.

זה כבר לא עניין של פער מחירים, זה פשוט ציפייה של המארגנים שהם יוכלו כל שנה להוריד את הסטנדרט, לתקוע מכונית ״מפוצצת״ או שתיים ולדחוף את זה להמון. הם יכולים לשפר את התערוכה בלי להשקיע יותר מדי (מי אמר נסיעות מבחן ולא קיבל?), אבל הם פשוט לא רוצים.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בואו נסכם שאוטמוטור איננה אירוע מוטורי לחובבי התחום, אלא יותר אירוע רדוד הקשור למכוניות שמספק בידור קל לשעתיים שלוש לרוב האנשים בארץ. מי שמחפש בידור כזה - יודע למה לצפות. מי שמחפש אירוע מוטורי צפוי להתאכזב קשות היות ואין לכך כל קשר.

פורסם (נערך)

אופל קורסה OPC ואופל אדם S:

ליד שתי המכוניות הללו עמד שומר אשר שמר מכל משמר על הקורסה, נעל אותה ולא נתן לאיש להתקרב.

כשניסיתי לבקש לשבת בה השיב בטון תוקפני משהו ש"לא יושבים בה!".

אדוני ה"שומר" - מסור נא למעסיק שלך שאילו הייתי רוצה לרכוש רכב כזה וזו התשובה המזלזלת שהייתי מקבל הייתם יכולים לשכוח ממני בתור לקוח (ובחניה ממש בחוץ בסמוך עמדה ה- GTI). לשאלתי כמה עולה הקורסה, השיב: "179".

באופל אדם S נתנו לשבת - איכות החומרים טובה, הדשבורד רך אבל הרכב קטן (אני 1.70 על 62 ק"ג והרגיש לי קטן).

תנאי הצילום גרועים, אנשים נדחפים לפריים, תאורה על הפנים... לא צריך להרחיב אז זה מה שיצא.

לקחתי קטלוג - אם הוא עדיין לא עלה לרשת ותרצו שאעלה אז בשמחה. אעלה תמונות נוספות בעוד כשעה.

תמונה1 016.jpg

תמונה1 017.jpg

תמונה1 019.jpg

תמונה1 051.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio

• תוכן חדש...