Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חצרוני אדיר, קצת acquired taste אבל אדיר. אני נקרא מצחוק מהשטויות שלו כל פעם מחדש. הטרול הכי חריף בארץ.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חצרוני הוא באמת אגדה. גיליתי את הטאלנט שלו (כלומר הוספתי אותו בפייסבוק) אחרי ההופעה הטלוויזיונית שלו בה הוא איחל לבחורה ממוצא מרוקאי להירקב במרוקו.

בהתחלה הוא נשמע כמו עוד שמאלני קיצוני, אבל עם הזמן מבינים שהוא לא ימין אבל כנראה גם לא שמאל, הוא יורד (ושונא) על כולם. העוקצנות שלו - priceless.

פורסם

אני לא ממש אוהב אותו, לא יודע.

אני חושב שהוא מאמין בכל מה שהוא אומר, וגם באמת רואה בעצמו איזה גאון, בעוד שבפועל בעולם הגדול אני בספק אם מישהו שמע על פרופסור חצרוני, מחצי מכללה - חצי אונ' נידחת מישראל :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
איך הגענו מחוסר תרבות במדינת ישראל לדיון פוליטי על שמאל-ימין...

כי זה קל לראות את הבעיות שלך דרך הפריזמה של ימין vs שמאל, ככה אתה מוצא את מי להאשים בצרות שלך, ולהוריד מעצמך את האחריות.

ואם תצביע לבנט/ביבי/כחלון/לפיד/בוז'י/גלאון, הצרות שלך ייפתרו (NOT).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל תצביע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
קודם כל תצביע

הצבעתי לכחלון, לא שזה עזר לי במשהו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כי זה קל לראות את הבעיות שלך דרך הפריזמה של ימין vs שמאל, ככה אתה מוצא את מי להאשים בצרות שלך, ולהוריד מעצמך את האחריות.

ואם תצביע לבנט/ביבי/כחלון/לפיד/בוז'י/גלאון, הצרות שלך ייפתרו (NOT).

בדיוק. לפי דעתי, חלק גדול, אם לא רובם, של חברי הכנסת הם "בעלי נאמנות" לגופים מסויימים (בין אם זה כל מיני ועדי עובדים, תורמים עשירים, חברי מרכז מפלגה ועוד ועוד), וחלקם אפילו מושחתים/עבריינים בחליפה ועניבה (אריה דרעי, אולמרט, הח"כ הערבי החביב שאיבד משהו כמו עשרה דרכונים, "במקרה", ועוד ועוד).

יתרה מכך, זה לא שהממשלה (ולא משנה מאיזה צד של המפה) באמת יכולה לעשות ככל העולה על רוחה. יש כל כך הרבה גורמים שמחזיקים את הממשלה בביצים - ההסתדרות (איומי שביתה כל שני וחמישי), הועדים הגדולים (כנ"ל כמו הקודמים), ממשלות זרות (אם אובמה יגיד לעשות ככה, אז מי פה יעשה הפוך), התקשורת (וכשהיא רוצה היא יכולה להרוס את הקריירה, ולפעמים גם את החיים, לכמעט כל אחד, גם מבלי שהוא באמת יעשה עבירה כלשהי), החרדים, הערבים, נשות הכותל ועוד.

כמו שזה נראה כרגע, הפתרון היחידי למצב הוא מפלגה של אזרחים פשוטים (משהו כמו יאיר לפיד, רק שאני לא סגור לגביו עד כמה הוא אזרח "פשוט"), נגיד מפלגת "קארזפורום" או מפלגת השחמט של באר שבע שתזכה לרוב מוחץ ותעלה לשלטון.

אממה, גם מפלגה כזאת תאכל הרבה חרא בשנים הראשונים, הן עקב חוסר ניסיון וחוסר ידע בכל הבירוקרטיה כאן, והן בגלל שגופים שונים (הסתדרות, ועדים וכדומה) יעשו לה את המוות, יאיימו ועוד אם היא תנסה להעביר הצעות שלא ימצאו חן בעיניהם.

מה שכן, אם זאת תהיה מפלגה עם ביצים, אז אחרי שנה שנתיים של חרא ובלאגן במדינה, אולי המצב ישתפר (המחירים ירדו, המסים ירדו וכדומה).

בכל אופן, הסיכוי שדבר כזה יקרה הוא אפסי, אז בהצלחה לנו עם מה שיש בינתיים.

פורסם

כאשר כולם יצביעו תהיה לזה השפעה

וכוחם של "המיעוטים" שמצביעים באחוזים של 100% יקטן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ברמה המוניציפלית ישה צודק באלפיים אחוז. אפשר לראות את זה בברור ביבנה וקריית גת.

בבחירות האחרונות (גם הבחירות וגם הבחירות החוזרות) בבת-ים הייתה תסמונת האישה המוכה OVER AND OVER AGAIN

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה שכן, אם זאת תהיה מפלגה עם ביצים, אז אחרי שנה שנתיים של חרא ובלאגן במדינה, אולי המצב ישתפר (המחירים ירדו, המסים ירדו וכדומה).

זה בערך מה שלפיד הבטיח בזמנו.

אישית אני מקפיד ללכת להצביע ביום הבחירות, לא זכור לי שפעם החמצתי. אבל אני לא מאמין שזה יביא לשינוי משמעותי שישפיע לטובה. הלוואי ובעתיד אתבדה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הבעיה המרכזית זה הצפיפות פה. יותר מדי אנשים בשטח קטן. כל אחד צריך את המרחב האישי שלו והפינה שלו. כל מקום שיש צפיפות כזאת יש עצבים וכאוס.

קשה לי להסכים עם דברייך, בהונג קונג יש מספר תושבים דומה לזה שבישראל שמתפרשים על שטח גאוגרפי שמקביל פחות או יותר לשטח של גוש דן והחיים שם לא אגרסיביים כמו בישראל.

אני מגיע פעם בשנה לארץ, ואת האמת? אני שמח שזה רק פעם בשנה, אז נכון אני לא נמצא עם המשפחה שלי בארץ, אבל אחרי שבועיים פה, אני שמח לחזור לשוויץ.

לצערי הדברים הטובים בארץ מתגמדים לאומת כל הרע והדברים הלא טובים, בגלל זה מי שחי בארץ כבר לא מסוגל לראות את הדברים הטובים שבקושי נשארו.

לצערי אני מזדהה מאוד עם דברייך ותחושותיי זהות- ביקור אחד בשנה שבתוך שבוע וחצי מעורר בי רצון עז לעלות על טיסה הביתה.

אנחנו חיים בחו"ל כמעט 10 שנים והמילה שמתארת הכי טוב את מה שאנחנו מרגישים בישראל- אגרסיביות.

הכל אגרסיבי, הנהגים בכבישים, האנשים בקניון, התור בבנק.

כמובן שלא כולם אגרסיביים ויש כאלה שמתורבתים אבל כשהם מוקפים באנשים אחרים אגרסיביים הם פשוט נבלעים ברקע.

מבחינתי נותרו דברים מעטים שעושים לי טוב בארץ- משפחה, חברים ואוכל שאין לי פה.

חבל שזה כך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...