Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה רצינית, הצפון יפה והכל, אבל יש מקומות בפריפריה שהם גם זולים וגם יש בהם יותר מצביעי שמאל מימין? שהדת לא חזקה ושלא מתחתנים בממוצע בגיל 21? ושהם לא ממש חור אלא בקרבת חיפה

עמק יזרעאל.

אני במקור מהמרכז, בעת הצבא+לימודים גרתי בחיפה, עכשיו באחד היישובים בעמק.

תענוג. רוב התופעות המוזכרות כאן והכה-מוכרות לכולנו הן הרבה פחות שכיחות באזור הזה. כל עוד אני בארץ, לא רואה את עצמי יורד מרכזה מהצפון, אלא אם יהיה אילוץ מאוד חזק.

לפני שבועיים היה איזה אירוע במרכז, נעמדתי בתור לכספומט - האדם הראשון שהגיע אחרי פשוט עקף אותי בלי למצמץ, האישה המבוגרת שהגיע אחריו עשתה את אותו דבר (ואני עדיין עומד שם). כשאמרתי לה שזה לא מנומס היא צחקה בביטול. מה שקרה בביקור שרירותי יחיד במרכז לא קרה לי בכמה וכמה שנים אחרונות כאן...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שזה משהו שאתה משדר.

בחיים לא עקפו אותי בתור לכספומט...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בחור כהה עור, 'בנוי', עם קעקוע גדול על יד שמאל. בד"כ צוחקים עלי שאני משדר את ההיפך ממה שאני במציאות..

לדעתי זה קשור יותר לזה שלא עמדתי 'על' הבנאדם שכבר בכספומט, ושלא נבחתי על מי שהעז לעקוף. נימוס מתפרשן כחולשה בארץ המפגרת הזו.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בחור כהה עור, 'בנוי', עם קעקוע גדול על יד שמאל. בד"כ צוחקים עלי שאני משדר את ההיפך ממה שאני במציאות..

הצל גולש בפורום?

פורסם

אני מעדיף את הכינוי יואבי, תודה.

פורסם
כנראה שזה משהו שאתה משדר.

בחיים לא עקפו אותי בתור לכספומט...

ממש תסמונת האשה המוכה...

"אני שידרתי לו" , "הייתי צריכה להתלבש אחרת", "עצבנתי אותו" :)

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

השארתי אותכם לבד בסופש"ס ופתחתם פה דיון של 11 עמודים?!

סחטיין!

לא יכול להגיב לכולם, אב אגע בכמה נקודות.

לגבי דת והויכוח שהתנהל פה. לא יודע, לא מתחבר לדת. אנשים שמתחברים - שיחיו עם דתם, אבל שלא ינהלו לי את המדינה. זה אגב עוד נקודה מעצבנת.

בזמנו, שלא היה לי רכב, גרתי לבד, נתקלתי בקמפיין של "מקדשים את השישי הישראלי". הקמפיין אמר משהוא בסנון "שלישי בערב במשרד. שישי בערב עם המשפחה". רק שהם שכחו לציין שרוב הצעירים, שגרים לבד ולא מחזיקים רכב מסיבות כלכליות, לא מסוגלים ל"קדש את השישי הישראלי" כי פשוט אין להם איך להגיעה למשפחה ביום שישי בערב. צביעות מגיעלה.

לגבי הגירה. דיברתי עם כמה אנשים פה בפורום, נתנו טיפים - תודה רבה! בכל מקרה, זה נורא קשה. המשפחה שלי פה, החברים שלי פה. לקחת ולעזוב הכל.. אולי באמת מושב בצפון זה הפתרון.

שמח לשמוע שיש עוד אנשים תרבותיים פה שנמאס להם מהמצב!

היו פה אנשים שאמרו שאם מישהוא עוקף אותם בתור "אז שיהיה לו\לה לבריאות", שהם לא מדווחים למשטרה כי "בכל מקרה שום דבר לא יקרה". לא מסכים. לא רוצה להישמע מטיף או מחנך, אבל ההתנהגות שלכם היא תרומה למצב הנוכחי פה. קשה לי להמאין שכל אדם שני בארץ הוא עבריין. כבר אמרתי את זה פעם בשירשור אחר, אבל רוב מדינת ישראל גרה בפחד מתמיד: פחד לצאת פראייר, פחד ממלחמה ופחד שהשכן הוא עבריין.

אני באמת שלא מתעמת עם הרבה אנשים, ואלי אני טועה, אבל ממש קשה לי להאמין שכל אדם שני מסתובב עם סכין ומוכן לדקור אותי. הרבה אנשים בארץ רק יודעים לעשות רעש, אבל איך אומרים "כלב נובח לא נושך".

היו פה כמה שציינו שהיום אפשר לעשות המון באינטרנט. נכון אני מסכים. אבל יש מקרים יוצאים דופן שבהם חייבים להגיע לסניף הדואר \ בנק או לסופר. חוץ מזה, בתור מיזנטרופ כבד, כל פעם שאני מתרחק יותר ויותר מהחברה גורם לי רק להתובדד יותר. בעיות אישיות.. לך תבין.

אני מיואש.

פורסם

שוגיפלקס,

לא חשבתי על זה ככה.

אוריו, תוכל לפרט מה לבשת באותו אירוע? :roll:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כי אלו שלא יודעים להתנהג עפים מפה מהר מאוד תודות לעבודה המסורה של המנהלים שלנו שמסננים אותם.

(אין סרקסטיות בדברי, אני באמת מעריך את הפעילות של המנהלים בקטע הזה).

אגב פה יותר קל לי למצוא עבודה בצפון מאשר במרכז.

כמו שאין עבודות, ככה גם חסרים אנשים.

פורסם

ריידן, אני יכול להעיד שיש אזורים טובים.

תלך לדואר בפרדס חנה ותמצא את הערס שמקלל את הפקידה ומנסה להלהיט את כולם.

תלך לדואר ביקנעם ותמצא פקידה אדיבה שתקבל אותך אחרי 5 דקות ותחייך אליך.

אם תיצור מגע עיניים עם מישהו הרבה פעמים יחייכו אליך אבל לא ייתערבו בצורה המעצבנת הזאת ולא יתנו לך את ההערות המיותרות שכולנו שונאים.

פורסם (נערך)

-

(pointless)

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם
קשה לי להמאין שכל אדם שני בארץ הוא עבריין. כבר אמרתי את זה פעם בשירשור אחר, אבל רוב מדינת ישראל גרה בפחד מתמיד: פחד לצאת פראייר, פחד ממלחמה ופחד שהשכן הוא עבריין.

אני באמת שלא מתעמת עם הרבה אנשים, ואלי אני טועה, אבל ממש קשה לי להאמין שכל אדם שני מסתובב עם סכין ומוכן לדקור אותי. הרבה אנשים בארץ רק יודעים לעשות רעש, אבל איך אומרים "כלב נובח לא נושך".

מסכים איתך, אך אינך יודע מי רק "יודע לעשות רעש" ומי באמת מסתובב עם סכין ומוכן לדקור אותך.

• תוכן חדש...