Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה המגבר:

http://www.sonicelectronix.com/item_71775_NVX-MVPA4.html?show_tab=1

נחשפתי מהשרשור של lanosforce למגברים הקטנטנים האלה, ממש התלהבתי כי אני בלי מגבר וסאב רק בגלל שאני לא אוהב את החוסר אסטטיות של המלא חוטים והמגבר הגדול.

המגבר הזה ממש קטן כמו סמארטפון, אפשר להתקין אותו בתא כפפות או משהו בסגנון בלי שיראו כלום.

השאלה אם הוא טוב?

המטרה היא להגביר מורל טמפו שכבר מותקנים אצלי + סאב 8 או 10 שיעבוד עם ה175 rms שמוצהר שהמגברון מוציא בגישור ב4 אום.

ככה כל ההתקנה נשארת בדשבורד ולסאב בתא מטען אני רק מעביר חוט בודד.

זה יעבוד? כדאי ב200 דולר? יש מגבר קטן יותר מעניין?

ואם כבר אני פה, ראיתי שהמגבר מקבל בפועל חוט של 10 או אפילו 12 awg. נגיד ש12, כמה דק זה? אפשר לקחת כזה מחוט עבה בסביבות התיבת פיוזים כבר או שעדיין יש צורך להתחבר ישירות למצבר?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי ליאור,

NVX הם חברת מדבקה אבל לפחות הם מעתיקים ממותגים טובים את המוצרים שלהם.

לסט קומפוננט אני לא אתפלא בכלל אם הוא יעשה עבודה יפה מאוד אבל לסאב וופר - ההמלצה שלי תהיה להשאר במידות 6.5 אינטש עד 8 אינטש - סאב וופר נציל ככל הניתן ובתיבה פתוחה.

המלצה חמה על ה106 למשל של JL AUDIO או אולי דווקא סאבוופר 8 אינטש מסדרת פרימה של אודיסון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי הכבל ראיתי בתגובות של קונים שאומרים ש8 לא נכנס שמה בכלל. אבל אני מניח שרק אם אני אקנה אני אדע לגבי זה.

ראיתי את המגבר הזה באיביי ב150 + פחות מ50 משלוח (לא זוכר בדיוק כרגע) אז זה מתחיל להראות כמו רעיון טוב אולי.

אם שולחים מארהב בusps איך זה מגיע אלי, בדואר? או שדרך חברה כמו fedex? (מסיפורי הזוועה ששמעתי על פדקס אני לא אזמין משהו שיהיה עלול לעבור דרכם)

פורסם

בקשר לסאב, 8 אינץ' זה מה שרציתי, אז זה מסתדר

אבל לא מצאתי בארץ את הjl audio 106 נגיד, כמה הוא עולה בארץ? יש לי תחושה שזה יהיה מספר שמתחיל ב3 עם 4 ספרות חח

יש סאב עם תיבה במידה 8 שיתאים ושאפשר להשיג אותו פה ועולה פחות מ2000?

פורסם

עם הסופית המתאימה לא צריכה להיות בעיה עם כבל 8G.

USPS זה המקבילה של דואר ישראל בארה"ב. אמור להגיע ישירות לסניף הדואר.

עשוי להעצר כמובן במכס. תוספת 34.6% מיסים.

פורסם (נערך)

אוקיי בלילה חשבתי לעצמי רגע, אם יש כבר HU קצרים בלי דיסק (לי יש אחד כזה) והמגבר כזה קטן, למה שלא יהיה מגבר כזה משולב בHU?

והנה זה קיים Sony MEXXB100BT

http://www.sonicelectronix.com/item_92652_Sony-MEX-XB100BT-Stereo-w-Built-In-160W-Amplifier.html

לא יקר, ויש לזה תוספת בזה שיש כל אפשרות כיוון שאני איי פעם ארצה, מה שכרגע אין לי עם רדיו בסיסי למדיי (איזה קנווד חדש יחסית עם בלוטוט ויצאת מגבר אחת), וכמובן התקנה עוד יותר פשוטה ונקיה.

החסרון שהמקביל שלהם לגישור לסאב מוציא רק 75 RMS אבל אני מעדיף להתמודד עם המגבלה הזאת ולאתר סאב ממש ממש יעיל וקטן.

אני מניח שהאפשרויות כיוונים שיש לזה יעזרו מאוד - אפשר להגיד שאם אני רוצה לקנות רק או המגבר הקטן או הסוני הזה, אז בסך הכל עם הסוני אני אגיע לתוצאה יותר טובה? (למרות המגבלה על הסאב?)

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

פורסם

אופציה טובה יותר מהסוני הזה היא ללכת על מגבר קטנטן כמו אלפיין KTP 445U

שניתן לחבר לכל מכשיר רדיודיסק ,ולהסליק אותו מאחורי הקונסולה של הדשבורד.

פורסם

אני הייתי הולך על הסוני - באמת יש שם את כל מה שאתה צריך. מרשים!

אפילו אקולייזר גמיש למדיי ויכולת לבצע TC

סאב וופר על מונובלוק קטן ונחמד שגם אותו יתכן ותוכל להצניע מאחורי הדשבורד בכלל ואתה מסודר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה מאשר את הסוני אז בטוח שהוא מעולה 8)

ראיתי גם את המגבר של אלפיין שנראה יותר טוב מהMVX אבל זה כבר פחות מושך אותי כשיש מגבר מובנה ברדיו עם איקולייזר מהסמארטפון עם אפליקציה ועוד מיליון ו1 פונקציות אחרות עם התקנה עוד יותר פשוטה ובלי עוד שלב בדרך (לא תלוי בסאונד שיוצא מהקנווד הזה שיש לי).

lanosforce אני יודע שזה ממש לקחת את זה לקצה אבל אם אתה מכיר סאב 8" פשוט יחסית (מזכיר שסך הכל יש לי מורל טמפו מקדימה) שיעבוד סבבה עם ה70 RMS של הסוני בלי עוד מגבר אז אני כבר בטוח אזמין את הסוני. :lol: אני לא בררן עם הסאב, רק שיהיה משהו עם ביקורות סבבה וזהו.

פורסם

ליאור - לא ברור לי אם ניתן לגשר שם ערוצים בסוני הזה או לא ובגלל זה ציינתי להוסיף מונובלוק צנוע.

הייתי מציע לבדוק במקרה שכזה את ה8 אינטש של אודיסון פרימה אבל יחד עם זאת למצוא סאב 8 בעל נצילות גבוה וצנוע דרישות הספק זה משהו אפשרי.

אולי כדאי לבדוק את הנתונים של ARC 8 סדרת XDI - תיבה אפסית פצפונת.

CNX מהשרשור של BRZ התקין סאב 8 אינטש פשוט של הרץ וטוען שהוא עובד יפה על ה130 וואט של הפרימה בגישור, אמנם על הקצה אבל עובד יפה.

לדעתי 70 וואט לסאב וופר לא משנה איזה זה גבולי מידי ועדיין מציע להביא מונובלוק.

Pioneer TS-X150

פורסם

ממש אהבתי את המחיר של המורל שRoNeR פרסם :|

והוא צריך רק 50W ב4 אום שזה מתאים בול

מה כבר יכול להיות רע עם מורל?

בקשר לגישור - זה לא בדיוק גישור, יש לו פונקציה שהופכת את אחד מהיציאות האחוריות ליצאה של 70 RMS ומכבה את היציאה השניה.

• תוכן חדש...