Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אין נקודת מים חוקית מחוץ לבניין ,אמנם יש את חדר האשפה אבל מדובר במים עליהם משלמים כל דיירי הבניין.

הפתרון-צינור 25 מטר (מקומה 3) ואפילו נשאר ספייר.

הצינור מגיע עם מחבר יותר נוח מאקדח, עם

אפשרות לשנות זרימה-מניפה\זרם דק.

את הצינור חברתי לצחנור האמבטיה.

15 דקות מספיקות לשטיפה ייסודית של 2 רכבים .

אני מאוד מרוצה מהרכישה .

עלות הצינור =120 ש"ח.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים, בסוף רכשתי את המכונה של בוש 35-12+ . אנ מאוד מרוצה ממנה וחושב שהלחץ שהיא מפיקה מספיק ואפילו יותר ממה שצריך לשטיפת אוטו/חצר.

לא רציתי להתעסק עם חברה לא ידועה וסחורה שאין עליה שום חוות דעת לטווח ארוך כמו B.TECH.

הבוש מאוד איכותית בעיניי ביחס למחיר, הידית עצמה מתכווננת לכמה מצבים ובנוסף ניתן לשאוב סבון ממיכל חיצוני בצורה מאוד נוחה.

ממליץ בחום :)

פורסם

תתחדש. אני הזמנתי את המקציף הזה לבוש שלי:

http://www.aliexpress.com/item/New-Foam-Lance-For-new-Bosche-aqt-35-12-33-10-and-37-13/32478582901.html

עדין מחכה שיגיע, ככה שאין לי חוות דעת לשתף בנתיים. אבל נראה שזה הכי זול שתמצא...

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
חברים, בסוף רכשתי את המכונה של בוש 35-12+ . אנ מאוד מרוצה ממנה וחושב שהלחץ שהיא מפיקה מספיק ואפילו יותר ממה שצריך לשטיפת אוטו/חצר.

לא רציתי להתעסק עם חברה לא ידועה וסחורה שאין עליה שום חוות דעת לטווח ארוך כמו B.TECH.

הבוש מאוד איכותית בעיניי ביחס למחיר, הידית עצמה מתכווננת לכמה מצבים ובנוסף ניתן לשאוב סבון ממיכל חיצוני בצורה מאוד נוחה.

ממליץ בחום :)

ידוע לך אם ניתן להשתמש בוא עם מקור מים מדלי?

פורסם
ידוע לך אם ניתן להשתמש בוא עם מקור מים מדלי?

ממה שאני מצאתי רק בוש AQT 33-11 יודע לשאוב מהדלי. בגלל זה קניתי אותו.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

ביוטיוב יש הרבה דברים, אני חיפשתי את הקריטריון הזה במפרטים טכניים באתר יצרן ורק זה צץ לי. לפני שהתיחסתי לבוש, חיפשתי ב-lavor, אבל שם בכלל המידע דל מאוד וגם ראיתי איזה סיני ביוטיוב עובד עם מיכל מים אבל לא הבנתי איזה דגם יש לו. גם התקשרתי ליבואן ושגעת אותם שם עם השאלה הזאת. דיברתי גם עם אנשי תמיכה וגם עם אנשי מכירות. שם אמרו לי שכל מכונות שטיפה lavor עובדות רק עם הזנה מצינור. כנראה הם בעצמם לא מבינים כלום. אז נאלצתי להרחיב אופקים ולפנות ליצרנים שונים וככה הגעתי לבוש שלי.

פורסם

דיברתי הרגע עם נציג של בוש, ניתן לחבר את שניהם לדלי, מחר אני אלך לישפרו סנטר במודיעין, יש להם שם תערוכה של הכלים שלהם, הוא מסר שאם אני ארצה לרכוש אז יביא את שני המכונות לשם על מנת לבדוק אותם איך פועלים עם דלי, המחירים של המכונה של ה110 באר 518 שח וה120 באר 1037 שח

איך המחירים?

פורסם

על שלי שילמתי 489 וניתן לחסוך עוד 10 שקלים אם אתה לא לחוץ בזמן ולהזמין ב-ynetshops או olsale שהם בעצם אותו דבר :)

פורסם (נערך)

ה35-12 באה עם צינור שיודע לשאוב מדלי עם סבון. כדי לעשות את זה צריך לסובב את הידית למצב "הקצפה". אך אם אתה משתמש בידית במצב של לחץ גבוה היא לא תשאב מאותו דלי.

לגבי מחירים, אז את המכונה שלי קניתי ב740 ש"ח מהACE. זה היה במבצע לחג ונאלצתי להמתין שבוע וחצי כדי לקבל את המוצר מאחר והוא נחטף מהמדפים.

עריכה אחרונה על ידי seat2005
פורסם
לי אין נקודת מים חוקית מחוץ לבניין ,אמנם יש את חדר האשפה אבל מדובר במים עליהם משלמים כל דיירי הבניין.

הפתרון-צינור 25 מטר (מקומה 3) ואפילו נשאר ספייר.

הצינור מגיע עם מחבר יותר נוח מאקדח, עם

אפשרות לשנות זרימה-מניפה\זרם דק.

את הצינור חברתי לצחנור האמבטיה.

15 דקות מספיקות לשטיפה ייסודית של 2 רכבים .

אני מאוד מרוצה מהרכישה .

עלות הצינור =120 ש"ח.

אתה יכול בבקשה להפנות אותי לאתר או מקום שקנית ממנו את הצינור+המחבר מניפה וכו'?

או להוסיף תמונה של איך זה נראה?

• תוכן חדש...