Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מים עם סבון שהוספתי, השפריצת הימני(של הנוסע ליד הנהג) עובד מעולה, אבל השפריצר של הנהג לא עובד(וצריך לעצור כל נסיעה לנקות את השמשה) איך בדיוק אני "משחרר" את הסתימה, והאם יכול להיות שזה בעית חשמל מסויימת (בכל זאת פיג'ו 206) HELP?

PEUGEOT 206XS

פורסם

תנתק את הצינורית תראה אם יוצא מים, אם יוצא אז השפריצר סתום, נסה לפתוח אותו עם מחט, או לחץ אוויר, או השרייה בחומץ, אם לא הולך אז צריך אחד חדש, מחנות חלפים.

פורסם
תנתק את הצינורית תראה אם יוצא מים, אם יוצא אז השפריצר סתום, נסה לפתוח אותו עם מחט, או לחץ אוויר, או השרייה בחומץ, אם לא הולך אז צריך אחד חדש, מחנות חלפים.

איך אני מנתק את הצינורית?

PEUGEOT 206XS

פורסם

לפני ניתוק הצינורית (צריך לפתוח מכסה מנוע) - נסה קודם כאמור לפתוח את החריר של ההשפרצה עם סיכה דקיקה.

(בעיית חשמל/משאבת מתזים - זה לא, כי יוצאים מים במתז השני).

alfa 156 2.5.

פורסם

אחרי שתפתור את הבעיה של הסתימה אני ממליץ לך לשים רק מים מזוקקים כל נוזל אחר עם הזמן סותם את המעברים. לי הייתה בעיה דומה וכאשר המוסכניק פתר אותה הוא הסביר לי שכל המים עם תוספת סבון עושה סתימות כי נוצר מעין ג'ל

• תוכן חדש...